|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po skoraj 2ss uspelo!!
10.12.2008 16:51:40   
principessablu
No,pa da vam povem današnje novice,prejšni teden sem pisala o tem kako sem naredila test in šla na urgenco,kjer so naredili cel bav bav in mi na vsake 2 dni merili hcg in enkrat je narstu,drugič malo manj in zagnali celo paniko,no nakar sem šla do svoje g. in mi reče da naj pustim ta hcg,in da se vidi vrečka in neka krvavitev ter eden izven,no pa grem danes spet po 1 tednu in vse ok,noseča 6tednov in 4 dni,krvavitev izginila,tisti,ki je bil pa kao izven,se pa še ne ve ali je sploh bil ali je odmrl,vglavnem fullll sem vesela,rok imam 1 avgusta in tako bomo 4,upam da bo v 1 trimesečju vse ok,in pa še nasvet tistim,ki tudi preveč verjamete v ta hcg,da včasih res ni fajn verjeti vsem kar je napisano in pa raznim statistikam,saj so izjeme,ki pa nas je kar nekaj in mislim da z strahom in "preveč vedeti" včasih bolj škoduje kokr pa ne,tako da res moramo biti pozitivne in si rečt.če mi je namenjeno ok,če pa ne pa tud prav...vglavnem hvala za pestke,tiste ki ste me spremljale,je zgleda pomagalouser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po skoraj 2ss uspelo!!
10.12.2008 16:54:04   
MTFP
o čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2008 17:11:04   
Netopirčy81
Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 17:20:37   
Mariposy
Bravo iskrene čestitke bodoči mamici in atijuuser posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2008 17:21:39   
yania
super...čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2008 18:20:27   
lunica12
Cestitam user posted image   user posted image   user posted image

Pa veliko srece za naprej

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 19:48:06   
N.N
user posted image iskrene čestitke in želim ti lepo in mirno nosečnost seveda.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2008 20:25:01   
acitak
user posted image user posted image cestitkeuser posted image user posted image  za user posted image

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2008 20:39:22   
katra55
Iskrene čestitke, ter lepo in zdravo nosečnost! user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2008 20:56:38   
fragola
user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2008 21:20:18   
Ploha
čestitam! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2008 8:20:05   
clara23
čestitke!!! Potem si avgustovka..kot sem bila jaz letosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?