|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
13.12.2008 18:53:03   
lejca
jaz upam,da sem dovolj dobro razlozila,ker drgac nimam nekega recepta...sm enkrat to jedla v restavraciji pa sem pol kr sama neki doma ustvarjala pa je ratalouser posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.12.2008 19:04:34   
MalaČebelica
ojla babuške!

končno sem vas prišla malo pogledat....

danes sem imela na kosilu moja starša pa dve kolegici pa fanta od ene izmed njiju in je bilo kar pestro. vsi so se vstrašili, da mi bo dolgčas, zdaj ko mojega ni in so me prišli zabavat.... saj je bilo fajn, samo sem zdaj spala eni dve uri, da sem prišla k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobila sem paaaakeet za bebico. jeeeee user posted image user posted image user posted image tisti ko je takrat tasa dala link za neki projekt, če rodiš na ptuju ali v mb, da lahko dobiš... ful fajn user posted image user posted image user posted image user posted image kaj od ostalih, ko ste se prijavile, je katera že dobila paket?

no do zdaj imam za bebico: ta paket, kjer je notri bla ena flaška pa posodica za mleko pa neke kremice pa palčke za uhe pa vitamini za mamico, revija in milijon nekih reklam, potem imam že en bodi in pa dve dudici, ki mi jih je enkrat nekdo (ne spomnim se več kdo) za foro dal za rojstni dan. mater bom mogla bit pridna da zdaj nabavim še vse ostalo po praznikih. sma se pa že skoooooraaaj čisto zares odločila za voziček - katerega boma imela user posted image user posted image user posted image to pa je tudi že napredek, glede na to, da je trajalo že samo to kake tri mesece....

zdaj pa grem mojemu en sms napisat, da vidim kak je

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.12.2008 19:22:02   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz pa sem se spravla delat za večerjo gambere v pečici... samo sem ugotovila, da nimam limone user posted image zdaj pa nekaj packam, da bo vsaj nekak zgledalo hahahahaha če že dobr ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sam da je zgledal fajn, blo je za s kruhom pomazat hahahah user posted image user posted image user posted image

zdaj pa na kavč se cartat user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.12.2008 19:34:00   
mama_milchy
evo še mene; sem se zdaj taka nasmejala debati spps in pupe user posted image user posted image user posted image  da me kr spodaj v trebuhu boli;

Najaa, a ste šli do Torrija; midva z Žigcem sva bla tudi ta teden tam; kaj češ tudi to si je treba sm pa tam mal privoščit čeprav ni ravno zdravo.

No, pupa, sem bla skoraj cel dan zunaj na sončku, zate in zame še.

Danes sva pa z možekom kosilala sama in tudi zdaj sva sama; Žiga je dan preživel pri sosedi (smo v žlahti), pa še v gozd je šel nabirat mah in sedaj je rekel, da bo tudi tam ninal tako da je kr ostal gor; me pa zjutraj pokličejo, da jim pripravim zajtrk - palačinke. Ah ti otroci;

Drugače kaj ste počele čez dan?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.12.2008 20:03:14   
spps
user posted image user posted image user posted image  eto,obisk smo odpravli,pico smo pojedli,zdaj pa imam mal časa še za vasuser posted image user posted image user posted image

mamaM,sej se še ziher najde kakšna ovca med nami,sam verjetn punce ne bodo prizale,tako kot sva medve s Pupouser posted image user posted image user posted image
danes pa res ni neki čvekalni dan kot sem opazla,še Dali se danes nič ni oglasilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.12.2008 20:04:06   
spps
eno vprašanje KAJ ZA HUDIČA SO GAMBERE???user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.12.2008 20:04:40   
spps

jaz pa sem se spravla delat za večerjo gambere v pečici... samo sem ugotovila, da nimam limone user posted image zdaj pa nekaj packam, da bo vsaj nekak zgledalo hahahahaha če že dobr ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sam da je zgledal fajn, blo je za s kruhom pomazat hahahah user posted image user posted image user posted image

zdaj pa na kavč se cartat user posted image user posted image user posted image

sam po pameti,da še tebi ne dvigne cukrrauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.12.2008 20:21:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spps

eno vprašanje KAJ ZA HUDIČA SO GAMBERi???user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  sem šla po netu iskat-nič za meneuser posted image    user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.12.2008 20:22:08   
Najaa
Ko ste ravno pri zastonj paketih... jaz pa dude zbiram! user posted image  Imam tako srečo, da na vsakem koraku najdem kak kupon za brezplačno dudo! In je tak hecno, ko mi jo pošljejo domov v kuverti! user posted image  No, po eno moram še v dm s kuponom, po eno pa v pikapolonico. user posted image  Raje ne vprašajte, koliko jih že imam. Hkrati pa upam, da tudi drugi otrok ne bo hotel imet dude. user posted image user posted image  Tako da če bo katera rabila, evo, imam polno dud. user posted image

mama_milchy, zakaj misliš, če smo šli do Torrija? 
Te lahko tudi jaz pokličem za palačinke? user posted image  Ma ne, raje ne, sem se danes tehtala in ups!!! user posted image  V enem mesecu skoraj 4 kile!!!

spps, kje ste sploh dobile te ovce? Ne spomnem se začetka debate. No, jaz sem krava, če že hočeš. Po horoskopu!!!! user posted image user posted image user posted image  Oz. bik, če smo bolj natančni.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
13.12.2008 20:22:29   
spps mi smo pa imeli danes pico za kosilo je bilo njami njami...tudi mene zanima kaj so GAMBEREuser posted image user posted image user posted image
Naša pikica je tudi vsak večer aktivna in to najbolj tam okol sedme zvečer bi rada dnevnik gledalauser posted image user posted image user posted image ...je Laura prav opazovala zdele bušija ko je tak valoval prav lepo videt...

in kaj počnete??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.12.2008 20:22:45   
Najaa

eno vprašanje KAJ ZA HUDIČA SO GAMBERi???user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  sem šla po netu iskat-nič za meneuser posted image    user posted image user posted image user posted image

Za mene tud ne. user posted image

Aja, Dali se itak ne oglaša čez vikend, ko si ravno spraševala.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
13.12.2008 20:25:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Za mene tud ne. user posted image

Aja, Dali se itak ne oglaša čez vikend, ko si ravno spraševala.
aha,bomo vidliuser posted image user posted image user posted image  nekaj jo rabimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
13.12.2008 20:26:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps mi smo pa imeli danes pico za kosilo je bilo njami njami...tudi mene zanima kaj so GAMBEREuser posted image user posted image user posted image
Naša pikica je tudi vsak večer aktivna in to najbolj tam okol sedme zvečer bi rada dnevnik gledalauser posted image user posted image user posted image ...je Laura prav opazovala zdele bušija ko je tak valoval prav lepo videt...

in kaj počnete??
user posted image user posted image user posted image  cita,sem vesela,da se držiš dogovora,in da si več znami,zdaj,ko ni treba več v službouser posted image user posted image user posted image user posted image
Gamberi-so kozji repkiuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem mislila,da sem edina ,ki tega ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
13.12.2008 20:36:13   
Najaa
No kaj je zdaj?? Boste povedale še ostale, kaj ste po horoskopu?? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
13.12.2008 20:38:58   
spps

No kaj je zdaj?? Boste povedale še ostale, kaj ste po horoskopu?? user posted image
a ti si povedala? zaenkrat smo pri "standardnem",da ne bomo prešaltale na Kitajskega-ker tam sem pa že jaz ps..auser posted image user posted image user posted image -mo zdaj sem kuzlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.12.2008 20:47:48   
Najaa

a ti si povedala? zaenkrat smo pri "standardnem",da ne bomo prešaltale na Kitajskega-ker tam sem pa že jaz ps..auser posted image user posted image user posted image -mo zdaj sem kuzlauser posted image user posted image user posted image

JA!!?? Malo višje si preberi.

Hmmm, vidim, kako bereš poste.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Psica? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 13.12.2008 20:48:39 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.12.2008 20:50:36   
mama_milchy

Te lahko tudi jaz pokličem za palačinke? user posted image  Ma ne, raje ne, sem se danes tehtala in ups!!! user posted image  V enem mesecu skoraj 4 kile!!!

na big maca v MC Donalds, ne? al si v LJ?
Lahko me pokličeš, al pa jih kr na naslednje srečanje prinesem; take polnjene s skuto v pečici pečene;

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.12.2008 20:51:19   
pocka
Ojla punce, se spet malo oglašam. Taja je spet zbolela,je imela včeraj eno predstavo z vrtcem in se je v dvorani zgleda prehladila, je bilo malo prepiha, pa tudi toplo ni blo glih ne vem kako...še dobro,da so rekli,da bo toplo.user posted image No,tako,da zgleda,da bo v decembru cele 4 dni v vrtcu.user posted image Mi je ful žal.ker se zdaj ful dogaja, bo najlepše zamudila.

Midve z mamo sva pa danes kroštole pekle, zdaj jih pa ne morem nehat jest, pol se bom pa čudila, da me vse tišči.user posted image

najaa - ma kam vi hodite v Mc Donaldasa, a to ko ste v LJ,ker tu na obali ga ni ali se motim?

Vidim,da ste imele eno resno temo v obdelavi...jaz se samega poroda niti ne bojim, pa niti prvič se ga nisem, je bilo pa kar hudo. No,da opišem malo...po PDP-ju sem začela hotiti v bolnico na CTG na dva dni, po 8 dneh še vedno ni kazalo,da bom šla rodit in so mi začeli dajat svečke,da bi se odprla (sem bila namreč ne samo zaprta, bolj zabetonirana!user posted image ), 10.dan so me obdržali v bolnici in nadaljevali s svečkami, ki na meni sploh niso delovale. 12 dni po PDP sem rekla eni od G, da hočem,da mi sprožijo,ker bom drugače znorela tam gor. Me je celo upoštevala in sva se zmenili za naslednje jutro,da mi sprožijo porod, mi je pa kar direkt povedala,da naj se pripravim,da bom tam cel dan. No in zjutraj so me po britju,klistirju...ob 7 priklopili na umetne popadke. Po kakih 6 urah sem se odprla za cel 0,5 cm user posted image , o bolečini raje nebi, ker tej umetni popadki so divji, so mi jih tako šopali,da skoraj ni bilo premora vmes...šele ob cca. 16 uri sem bila odprta dovolj,da so mi lahko dali epiduralno,ker nisem mogla več, potem je bil pa svet lepši, nič več ni bolelo,samo še pritisk je bilo čutiti...in končno ob 18.23 se je rodila naša princeska. Ni bil glih hiter porod, ampak je res,da ko vidiš to malo bitjece, vse bolečine pozabiš.

Kar se pa možeka tiče, moram pa mojega ful pohvalit, ker že od začetka skrbi za Tajo, včasih niti zraven ne pridem,ker vse on naredi. Edino kopanje je prevzel šele zdaj,ko imam velik trebušček,pa se ne morem več toliko sklanjat. Tako,da me glede tega nič ne skrbi,ker vem,da mi bo pomagal 100%.

Pomoč po porodu
- nama je moja mami priskočila na pomoč, nama je 14 dni kuhala, ostalo sva pa vse sama poskrbela, je bila kar zmeda na začetku,pol smo se pa navadili. Mislim,da pri drugem ne bo tako,bo vse skupaj lažje...se pa tudi jaz bojim,da ne bi Taje nenamerno zapostavljala,ko bo novi član zahteval več pozornosti.

razlika med 1. in 2. nosečnostjo - pri meni je ful razlika, ker tokrat enostavno nimam časa,da bi brala kaj o tem, o počitku boljše,da ne govorim,kaj je že to? user posted image Pripravljeno nimamo še čisto nič, zadnjič sem samo malo pregledala cunjice, da ne bomo ugotovili na koncu,da je vse v roza barvi, pa sva ugotovila,da čisto mičkene stvari so večinoma nevtralnih barv.

spps, pupa7 -  a sta vidve imele uro veterine prej?user posted image user posted image user posted image user posted image

dovolj nakladanja,sem eno klobaso zdaj napisala, upam,da se bo kateri spoh dalo brati vse to user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 13.12.2008 20:52:32 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
13.12.2008 20:52:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

na big maca v MC Donalds, ne? al si v LJ?
Lahko me pokličeš, al pa jih kr na naslednje srečanje prinesem; take polnjene s skuto v pečici pečene;

Sem ja. Tija bo verjetno tukaj ostala nekaj dni.
Za palačinke pa velja.user posted image user posted image

pocka, še dobro, da ni na obali MCD. Bi vsak drugi dan tam visela.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
13.12.2008 20:58:51   
spps

JA!!?? Malo višje si preberi.

Hmmm, vidim, kako bereš poste.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Psica? user posted image user posted image user posted image
a mukica si-sem zgrešilauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
13.12.2008 20:59:13   
yania
Najaa tudi jaz sem enako bikec kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo mi trmeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj kej delate? K nam so prišli eni obiski, u bistvu so dol pri mojih starših, jaz pa varuškam tamale....so tri babnce v banji, masažni, polno pene pa se  igrajo....ena drugi glavo perejo...zdej so si pa pe jajčka omislile s salamo in sirom, pa hrenovka zraven...k ne jejo pršuta, k ga imajo dol...user posted image user posted image user posted image se mi paše...jst na boku, pa tipkam in gledam batino....

ej sm glih razmišljala kako vas je fajn takole poznati, bi blo kr dolgčas brez vas user posted image user posted image user posted image za vse....

ja, tule v Ljubljani je odpadlo, a ne? Jst sm bla za srečanje, pa je vse propadlo...bo januarja uspeloi, jaz verjamem v to....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
13.12.2008 21:00:50   
spps
tebe Najaa sem tud našla user posted image  na netuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
13.12.2008 21:01:27   
Najaa
yania, trma ja, trma. Ampak v kombinaciji s strelcem moja trma kar izpuhti. user posted image user posted image

Jaz sem tud vesela, da vas imam. Rada vas imam! user posted image  Zdaj grem pa na košček torte in pred tv.

Čao!

spps, sej sem vedla, da boš najdla tudi mene... user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.12.2008 21:04:57   
spps
pocka,kaj je pa kroštola?'???user posted image user posted image user posted image ma jaz nič ne vem al kajuser posted image user posted image user posted image

ja,prej je bila ura veterine,sedaj se pa nadaljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.12.2008 21:05:51   
spps

yania, trma ja, trma. Ampak v kombinaciji s strelcem moja trma kar izpuhti. user posted image user posted image

Jaz sem tud vesela, da vas imam. Rada vas imam! user posted image  Zdaj grem pa na košček torte in pred tv.

Čao!

spps, sej sem vedla, da boš najdla tudi mene... user posted image user posted image
ne  jej sladkarij tak pozno,ti bo marca žaluser posted image user posted image user posted image vse se najde,saj smo same znane osebnostiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?