felix7 -> RE: Marčevke 2009 - 3. del (9.1.2009 23:06:40)
|
no, sem uspela prebrat teh 8 strani, ki ste jih naklofale od popoldneva. Midva sva bila na pici, je ena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] častila za rojstni dan, je blo kar luštno. Včeraj sem oprala dva stroja plenic, no, danes me je pa čakalo likanje. Ampak sem zlikala šele polovico. Bolj počasi mi gre tole likanje, ker v stoje ne morem likat, mi hitro slabo rata, potem pa likam v sede in sem blazno okorna. tasa, tole ščipanje v riti je išias, nič nenormalnega za nosečnice, mene je mučil med 3. in 5. mesecem, potem pa čudežno izginil. Ne pomaga pa nič drugega kot počitek. si bom morala pa tudi jaz omisliti magnezijeve tablete, ker ponoči večkrat čutim, kako me hoče krč zagrabiti v meča (k sreči sem pogruntala, kako krč še pravi trenutek prelisičiš, da te ne zagrabi). Super za Persido in oba fantka, da jima gre dobro, mi je bilo pa ganljivo prebrat tisti stavek: Sta pa danes bavca prvič spoznala atija, kar pa se z besedami ne da opisat, to je dan, ki ga nikoli ne pozabiš. Zdaj me pa res zanima, kako je to izgledalo, najbrž je še ati jokal... Aja, naja, da si morala že za Tijo sama javiti patronažni službi? Ta, ki je nas imela na MŠ, je rekla, da so v ZD Grosuplje vedno iz LJ P dobili obvestilo o rojstvih in da mamicam ni bilo nujno sporočati tega, pa da so to ukinili šele s 1.1.09. No, ja, skratka, poklicati moramo, da pridejo na dom. Mislim pa, da je tudi rekla, da ti pripada 6 obiskov, pa da je fino enega prišparat za takrat, ko ima otrok ene 6 mesecev in ga pričnemo navajati na drugo hrano.
|
|
|
|