Janjap -> RE: Marčevke 2009 - 3. del (9.1.2009 17:14:50)
|
En hiter pozdrav, Res je da sem cel dan povezana ampak imam zelo malo casa in berem na obroke (zato ostajam povezana da vem na kateri strani sem) in sem se komaj prebila do konca :) Imam se vedno guzvo. Danes spet potujem za vikend 300 km stran ker je vceraj rodila svakinja, ki je imela rok 22.1. Ima pravega korenjaka, 53 cm in 3770 kg :) Ime mu je pa Lohan (izgovori se Loan ker h-ja ne izgovarjajo). Tako da grem pogledat kako izgleda bratranec od mojega bodocega sinka :) Vikend sem nameraval uporabit za nakup opreme pa je ta prihod dojencka vse premaknil. Rada bi koncno kupila predalnik za oblacila in previjalno mizo ter vozicek, potem bom mirnejsa. Zdaj me ze daje malo preganjavica ker nimava se cisto nic pripravljeno. Pa se vsaj en teden ne bo ker cez teden moj dela od jutra do vecera tako da lahko greva po trgovinah samo cez vikend. Meni trebuh otrdeva redno ze od 3 meseca ampak me je ginekolog pomiril in dokler je maternicni vrat nespremenjen ni problema. Je pa res neprijeten obcutek ker se mi to dogaja vsak dan. Aha, da malo osvezim podatke, v ponedeljek sem si zmerila trebuh in meri 97 cm. Teza bolj slabo, ne morem se ne vem kako zredit, zdaj sem sele na dobrih 66 kg tako da sem dobila 2 kg vsega skupaj. Nestrpno ze cakam na tretji ultrazvok 21.1 da vidim kaj se noter dogaja. Je pa nas fantek zelo aktiven, vcasih se mi zdi da cez dan sploh ne zaspi :) Ime pa se vedno isceva. Mogoce sva prevec zahtevna samo ko gre za dve razlicni kulturni obmocji se je tezko uskladit, kar meni zveni lepo in normalno Damienu zvenu cudno ali pa ima kak pomen v francoscini ki ga jaz ne poznam :) Prezivite lep vikend in veliko sonca vam zelim
|
|
|
|