MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 3. del (8.1.2009 21:02:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? ja, če gre za dnevno akcijo (ko so vsak dan trije novi izdelki), potem lahko naročiš samo preko spleta sem šla na BC pogledat, če je v dnevni akciji ta tvoja posteljica, pa vidim, da je to klubski izdelek. Tega pa lahko dobiš po akcijski ceni tudi v trgovinah. he he. tasa pravi ravno obratno. hm... ma jutri grem itak v mesto pa lahko še v BC to vprašam, ker sem itak namenjena tja. saj če ni dnevna akcija, pol bo verjetno nekaj časa v akciji pa lahko tudi čez kaki dan naročim.... ja kot je felix rekla,da je ta posteljca klubska akcija in cena pol jo lahko naročiš v BC, če pa je spletna akcija pol pa je samo preko spleta.. al je klubska al pa spletna.. ma zdj grem še jaz na BC pogledat.. ja idi plis. pa pol povej, kaj je to za eno akcijo....
|
|
|
|