jjasna85 -> RE: Marčevke 2009 - 3. del (23.12.2008 12:08:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy spps- no upajmo da bmo kmalu na 4 :) pa evo drugace pa sem jaz nekako ok,...malo bolje, v laufanju za najem stanovanja, sam je vse tko drago, da me kr po tleh meče.Zdej sva se dejansko odločila da bova rentala, če vseeno neki pri dnarju ful nisva, ampak ne moreva vec cakat,ker pa se je moj ˝predragi ocka˝dokoncno odlocil, nama ne preostane nic drugega kot to.Tak da zdaj sem v laufanju okoli in okoli da najdem kaksno poceni stvarco.Nekako racunava da bo moj okoli 15.tukaj,..no +/- par dni, ce bo slo vse po sreci. kar se pa podatkov za azuriranje tabelice tice je pa takole: naslednji pregled pri G je 6.1. potem pa v P 9.1., obseg busija 235,obseg glvice je 240 ce je kaj od teh podatkov za na spisek,...sicer se mi te mere nekam cudne ampak ok,... spps-pa ti,..kaj novega ? in ostale?pupa,tasa,najaa,mama_milchy,....itd Ja, js sm tudi tonto kar se tega tiče... sej magari mi ni nikoli razložu kaj naj bi blo to tako, da se niti ne čudim, če ne vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|