mika -> RE: Roke mi zaspijo (24.2.2009 22:08:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 IZVIRNO SPOROČILO: poli* Lahko pa gre tudi za sindrom karpalnega kanala- oziroma utesnitev živca v zapestju. Točno take simptome je imela tudi moja mama (operirana na obeh rokah- prvič pri 18. letih). Težko fizično delo (vsak dan po več ur) vse skupaj samo še poslabša.. če se bo nadaljevalo obišči zdravnika (sem sigurna, da bo pomislil tudi na to možnost!). Ravno danes sem bila na EMG... In imam sindrom karpalnega kanala... Na desni roki je izrazit, tako da ga je treba čimprej operirat, na levi pa je zmerni, vendar ga je vseeno potrebno operirat... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Mi je pa rekel, da ne bom smela z roko nič delati en mesec... Si pa zdaj ne predstavljam kako mi bo to sploh uspelo, glede na to, da imam dva mala škorca doma... Moja mama je pred kratkim dobila isto diagnozo in gre sredi marca na operacijo prve roke. ji je pa dr. rekla , da ima srečo, da vzrok ni hrbtenica, s katero ima tudi težave, ker se potem ne da pomagat. Na operaciji je bil tudi mož od sestrične in nima več težav z rokami. Z operacijo je hotel odlašati, pa ga je zdravnik vprašal če bi rad pristal na vozičku.
|
|
|
|