anticelulitne kreme (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

kathy -> anticelulitne kreme (4.4.2005 15:57:02)

Pozdravljene :nosecka:

Mene pa zanima ena informacija:
Noseča sem 18t in glede na to, da prihaja poletje in čas kratkih hlač in kril me zanima, če v času nosečnosti kakorkoli škodijo anticelulitne kreme (za mazanje po nogah)?
Prosim pomoč, ker je kriza:((

Pa lep pozdrav

Tiamo -> anticelulitne kreme (4.4.2005 16:05:20)

Žal te moram razočarat, nobena krema ne pomaga, smrk, tudi jaz sem taka kot pomaranča.
:((:((:((:((:((:((

LP Tia74

babylove -> anticelulitne kreme (4.4.2005 16:09:13)

Nič ne škodijo, pomagajo pa ravno tak ne!

sašaš -> anticelulitne kreme (4.4.2005 16:14:55)

Men je pa sestrična rekla, da škodijo...se ni smela mazat med nosečnostjo...:zmeden:

Lp:muca:

Naja31 -> anticelulitne kreme (4.4.2005 16:28:05)

Celulit se v casu nosecnosti nalaga zaradi delovanja hormonov, tako da tu nobena krema ne pomaga.
Ne vem ce kaj skodi, ampak ce ne pomaga , potem se je res breze veze mazati,ne? :zmeden:
Sem pa ze na forumu zasledila, da so punce napisale, da so jim v lekarni odvetovale uporabo takih krem med nosecnostjo, ker naj bi bile kreme prevec agresivne.

Lp, Naja :nosecka: se 7 dni

Elena B -> anticelulitne kreme (4.4.2005 17:13:14)

Ciao!
Pred nosečnostjo in v nosečnosti sem imela ogromno težav s celulitom, ki je po porodu skoraj izginil(dojenje in ciklus masaž za pospešitev krvavitve). Ne vem če kreme pomagajo... Svetujem ti dobre in kvalitetne masaže kakšen mesec po porudu.

Skorpija -> anticelulitne kreme (4.4.2005 18:33:05)

Probaj se raje vsak dan s sisalovo rokavico zmasirat preden greš pod tuš - kar pošteno, da ti koža pordi. Po mojem je boljši efekt kot kreme, pa ziher ni nevarno...

india -> anticelulitne kreme (4.4.2005 18:59:51)

Med nosečnostjo ni priporočljiva uporaba anticelultnih krem, uporaba nekaterih je celo škodljiva, saj prehajajo kemikalije iz njih skozi kožo direktno v kri.
Po porodu in v teku dojenja prav tako ni priporočljiva takojšnja uporaba takih krem, je pa zelo dobro izmenično tuširanje hladna topla voda in masaža z masažnimi rokavicami in mandljevim oljem.

Stran: [1]