|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porod v Izoli
10.12.2008 11:24:08   
Bimba80
Pozdravljene:)
eno vprašanje.....tiste, ki ste z Obale in ste že rodile v Izolski porodnišnici.......če je katera od vas rodila čez rok in so ji porod sprožili, koliko čez rok to naredijo........
Sem namreč že 5 dni čez rok in hodim na dva dni na ctg in to je to.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porod v Izoli
10.12.2008 11:28:07   
memole80
Mislim, da sprožijo porod 1 teden čez rok, najkasneje 2 tedna! Na srečo mi smo bili točni kot švicarska ura!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2008 11:40:51   
Bimba80
Grazie user posted image
Sej zdaj imam spet ctg čez dva dni in če ne bo še nič, je rekel, da je naslednja stvar sprejem......bomo videli:)

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 18:19:22   
glen
Jaz sem rodila v Izolski porodnišnici dobre 4 leta nazaj.
Šla sem čez rok 11 dni.Poroda mi niso sprožili, ampak mi je odtekla voda.Tudi jaz sem hodila vsak drugi dan na ctg to je praksa povsod ,ko greš čez rok.
Če se dobro spomnem, so mi takrat rekli, da če se nebi nič samo od sebe premaknilo, bi mi porod sprožli 15 dan.
Je pa zelo odvisno od zdravstvenega stanja nosečnice in ploda.
Poznam punce ki so jim sprožili porod komi 15 dan po roku ali pa tudi take ki so jim že 5 dan po roku,....
Srečno,pa neskrbi vse bo o.k. in želim ti čim hitrejši in žim lažji porod.
pa glede Iz porodnišnice se ti tudi ni treba nič bat,jaz sem bla zelo zadovolna z vsem

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2008 9:23:03   
Bimba80
Hvalauser posted image
Ma sej porodnišnice me niti toliko ni strah, ker bomo tistih par dni že pretrpeli......na Nato, pa o kateri se toliko piše sem naletela v soboto na ctg-ju......sama svoj tip je.......pač ne zna bit tiho in je taka.........
Malo me je strah kaj se dogaja v mojem trebuhu te dni čez rok.......če je vse v redu z mojo pikico, ki ni več samo ena mičkena pikica:)))
V bistvu hodim samo na ctg-je na dva dni in me potem vsak drugi pregled še vaginalno pregleda......kako pa bi se lahko vedlo kako je s plodovnico ipd.?
No jutri imamo ctg in potem je rekel, če ni nič je sprejem, ma jaz bi mu kar že rekla, da bi rodila.......

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?