Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 10.12.2008 9:47:56
|
|
|
|
Skye
|
to pa tud mene zanima ?
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 10.12.2008 9:50:01
|
|
|
|
botrca
|
Mene tudi .
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 10.12.2008 10:01:33
|
|
|
|
tejkag
|
Dr. Bojan Bilič na Partizanski, k njemu smo peljali našo bejbo.
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 10.12.2008 23:16:17
|
|
|
|
mala pikica
|
Zdaj bi skoraj krivo vero razširila Še dobro, da sem stvari prej preverila Torej... V Mariboru na Partizanski so po mojih podatkih pedontologi dr.Bilač, dr.Bela-Borovšak in dr.Forstnerjeva. Jaz osebno bi se verjetno odločila za dr.Belo-Borovšak. Je zelo v redu zobozdravnica Bi najraje tudi našega sončka vozila k njej, pa ne vem, če lahko, glede na to, da imamo na Ptuju svoje zobozdravnike.
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 11.12.2008 16:45:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Zdaj bi skoraj krivo vero razširila Še dobro, da sem stvari prej preverila Torej... V Mariboru na Partizanski so po mojih podatkih pedontologi dr.Bilač, dr.Bela-Borovšak in dr.Forstnerjeva. Jaz osebno bi se verjetno odločila za dr.Belo-Borovšak. Je zelo v redu zobozdravnica Bi najraje tudi našega sončka vozila k njej, pa ne vem, če lahko, glede na to, da imamo na Ptuju svoje zobozdravnike. Imaš kakšno tel.št. in naslov?
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?