sasa78 -> RE: Januarčice 2009 2. del (22.12.2008 18:56:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha uršika: jst bom mela banjico kar v sobi, na dveh stolčkih verjetno,...tudi meni se zdi likalna rahlo nestabilna, nikoli ne veš jaz mam pa previjalno v kopalnici in kopam otroka tudi tam, mam pa še eno previjalno v spalnici, tako da mam cunje razdeljene. Najboljše je da kopate kopate v najtoplejšem prostoru v stanovanju ali hiši. No vsaj jaz tako prakticiram petra: a pri vas pa kr sonce,...ah ja pri nas pa nič, kar je tud super, saj se moram učit, tko pa nimam nobene želje po svežem zraku,... Pri nas je bil cel dan sonček - kako je bilo lepo. Naj povem, da se poroda prav nič ne bojim - bojim se samo norkoze po porodu, ki jo dobim zaradi čiščenja. In tako bo tudi sedaj. krtekxx - ne se bat, porod ni tako hud - boleč vsak te še malo prestraši, pa tisto veš una je pa 16 ur rojevala, pa tista tam 20 ur - tako so tudi mene strašili - pa ni bilo nič - v prvo sem rodila v pičlih 2 urah, pri eneju sem bla pa samo 25 minut v porodni pa je že ven šel - ne se sekirat - hitreje mine - brez skrbi - MA ME SMO ITAK POGUMNE IN PRAG BOLEČINE MAMO VISOK KAJNE!!!!! Ja jaz vem kaj me čaka, vendar to ni prednost - mi2 z možem se sam spogledava in veva da bo to na 1,2,3,... upam. V sredo mam pregled v porodnišnici - komaj čakam drug teden je pa itak že novo leto - še malo januarčice lp
|
|
|
|