Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.2.2009 19:36:42
|
|
|
|
Jancci
|
Živjo! No, januarja je konec.. smo preživele!! Držim pesti še za tiste, ki še čakate (Ploha, Mimi... še katera?)!! Mi se imamo super!! Sicer še nobenega pravega reda, ampak sej ga u bistvu še ne rabimo. Mamo čas za crklanje. Meta je pravi mali angelček, samo je in spi, no pa vmes mal okol sebe gleda, čeprav se mi zdi, da še ne vidi prav dobro!? Midva sva oba čist zaljubljena Popoldanski počitek: Danes sva jo prvič sama kopala in je prava žabica. Ful je uživala, pa nič jokala.. po mamici Ulla in African queen, imata vsaka svojega malega princa!! Pa kake dobre čupice! Vsem lep snežen večer!
< Sporočilo je popravil Jancci -- 1.2.2009 19:48:23 >
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.2.2009 20:05:41
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: ma ne morem verjet kaki corti je jancci: luštna pupa izbrala sta fantastično ime (hm,...le zakaj ) aja ostale smo tri: pozabila si zvezdico,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.2.2009 20:28:17
|
|
|
|
Jancci
|
Joj Zvezdica, se ti opravičujem! Držim pesti tut zate in za tvojega februarčka!!
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.2.2009 22:00:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla bejbike :) Sneži...mene pa nič ne prime za rodit... Sem bila pri tašči, ker naš mali noče domov, še dobro, ker grem jutri na CTG in upam upam, da mi sprožijo porod. Sem gledala emo... mater. A mi res nismo sposobni spravit enga texta za voditelja, ker tale žensčina, pa ona druah pa tale poles, mislim, kaj so se njim nehali možgani razvijati že kot fetusu. Katastrofa.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 1.2.2009 22:01:21
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ulla, Janci, ma kako lepi otročki. Neo je pravi frajer, Mata pa mali skratek....taki očki...joj...ma jast bi že šla po svoj zakladek.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 1:01:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
Niti spat ne morem. Sem tok nervozna Zarad jutri. Vam sporočim kako bo, kar pomeni da če me zadržijo. Zdaj grem spat... Lepo spite. NOČKA
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 6:29:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla nosečki Včeraj zvečer se je tudi pri meni nekaj premaknilo, ni veliko ma vendar...se je začel luščit čep. Zdaj šibam pod tuš, ob 9ih moram biti v P. Mislim, da je res že čas. Ker če ne bom huda. Sporočim kako in kaj. Držta se pa molta da me ne bo nazaj 2v1 Mislim na vaju. LPS
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 8:20:48
|
|
|
|
Shuka
|
Ploha, mimi in zvezdica - da bi še ta teden vse tri cartale svoje zakladke.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 8:55:44
|
|
|
|
petra88
|
Tudi jaz držim pesti za vas ploha se ni danes še nič javila, je kam pobegnila? in mimi tudi.. upam da bo kmalu kaka lepa novička padla..
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 9:44:09
|
|
|
|
Ploha
|
eh kje pa, jaz sem zvezsta ko pes,...spim kot ubita zadnje čase mimi: je na pregledu, loh da se kej dogaja že
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 9:44:28
|
|
|
|
Ploha
|
shuka: hvala
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 11:06:14
|
|
|
|
Ploha
|
kaj res ni nobene nikjer
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 12:46:35
|
|
|
|
PAJO
|
ojla kje si ti?a si ze bla na amnio?in kaj so rekl? kako drugac?a ze komej cakas??mi smo dobr,zana je pridna, zdej spancka,pa tud enkrat na noc se zbuja...res fajn,se kr naspimo. kateri vozicek imas?a mata ze vse zrihtan za dojencka? lp.se slismo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 12:49:39
|
|
|
|
Ploha
|
oi,...no vsaj ena ki me ni pozabila voziček imam quinny-a frestyle zrihtan mava vse razn koška za spat, ker se mi ne da naštimat na manio pa nič posebnega, plodna voda zrela, odprta 1 prst, jutri imam spet, se itak že križam od skrbi, ampak sej bo,... ful dobr, da je žana pridna, se vsaj lahko normalno naspite in pol funkcionirate,..a je atko čist ponosen?
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 12:52:17
|
|
|
|
nina166
|
Ojla! Imam ravno malo časa in sem šla gledat na starševski čvek in še nimamo odprte teme. Očitno smo vse zelo zaposlene z našimi zakladki in ne bo več toliko časa za čvekanje. Mi smo vredu, se pridno dojimo, mleka imam ful...skoz mi ven teče, ko pa dam Dašo na zizo pa jo prav zalije in pride komaj do zraka. Drugače pa naša princeska noče spat v kinderpetu...podnevi še kar gre, ponoči pa obvezno zraven mene...kakor jo prestavim v kinderpet se začne jokat...pa sem skoz govorila, da ne bo spala zraven mene Domen je sestrico lepo sprejel, mi nosi njene cotke, pa maže jo s kremico. Samo je še bolj drvast in je treba ful pazit, da je ne bi preveč stisnil. Evo zdaj pa morem it...slikico pa vam bom nalimala na starševskem čveku...če se bo katera opogumila in odprla novo temo Vsem tistim, ki še kar čakate želim, da čimprej rodite in čimlažji porod.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 13:01:46
|
|
|
|
PAJO
|
ja ati itak da je ponosen na svojo hcerkico,res mi pomaga,pa tud ponoci vstane pa ji da ze jest in jo preoblece.ker jo ne dojim ampak pumpam mleko,ker mi je prve dva dni zgrizla bredavice pa je noro bolel,nism mogla vec,pa tud bolj mal mleka imam tko da ji moram se mal dodajat.ja no tko je.sej bo, ali ima katera puncka krce,tiste ki imate puncko?nasa jih ima kr zvecer preden zaspi tko da jo mormo prenosit,pol pa ko zaspi je dobr. se bomo ze navadl vsega,tko je to. dons pa spet ta sneg pa mraz da se nc vn ne moremo,joj.komej cakam pomlad upam da se bos hitro odpirala ploha in da bo porod hitr. pri men je blo kr hitr,eno uro in pol,pa se ultivo sm vzela da je blo malo lazje. a bo tvoj zraven? lep pozdrav vsem,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 13:18:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 13:47:09
|
|
|
|
Shuka
|
ZVEZDICA je v porodni, predrli so ji mehur in čaka da bo danes medo prišel ven
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 14:32:17
|
|
|
|
African queen
|
Dejmo ZVEZDICA!Držimo pesti za vaju!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 14:42:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 15:47:45
|
|
|
|
Ploha
|
jupiiii zvezdica dajmo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 18:45:33
|
|
|
|
snikolina
|
No, Zvezdica je v akciji. Še Ploha in Mimi, če se ne motim. Potem pa akcija na Starši čvekamo. Kok bo fajn, ko se bomo spet našle v debatah. Seveda, kolikor bo čas dopuščal. Naš Anže trenutno spančka in imam malo prostega časa ULLA a so tebe kaj klicali od unih varna prihodnost? Nekakšno predstavitev bi mi radi naredili.. A veš zakaj se gre? V marcu me bodo spet poklicali pa ne vem kako se jih losat na lep način, k mi ni do nekih predstavitev.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 19:37:54
|
|
|
|
African queen
|
NO, KONČO TEŽKO PRIČAKOVANA NOVIČKA. Zvezdica je pred eno uro rodila Patrika,3550 gr in 53 cm!!!!!!ČESTITKE
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 19:39:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 2.2.2009 19:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
čer uf, a zvezdica že carta snikolina ja, so me klicali, sem si številko shranla in se nimam namena glih oglasit k se mi ne da.... dejte mi povedat, a ktero noge bolijo? meča, ma mene ful tko kt bi me krč, sam me ne, pa skoz boli, mišica, grozno, no pa nimam pojma od česa bi to blo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?