khurde
|
Dobro jutro! Zvezdica, hvala za zajtrk! Sem imela podobnega okoli pol šestih zjutraj, ko sem šla na vsakonočni sprehod do wc-ja in vmes ugotovila, da sem lačna. Rogljič s čokolado in šalca mleka, dobr, pa še cuker sem si zmerila po tem obroku in je 5,0 - max. je 6,6. Čez noč smo bili brez elektrike, sem imela zgodnji zajtrk ob svečah in sem razmišljala, da bi bilo res "super", da me prime rodit, štroma ni, moj pa ne bi mogel spraviti avta iz garaže (vrata na štrom ). Punce, ki ste že rodile, a ste imele kakšen obarvan izcedek pred porodom? Iščem po netu in kakšne naj bi ga imele, kakšne pač ne. Mislim, jaz imam rjavega sedaj, je čez noč še enkrat spremenil barvo. Mi pa dete prav zadovoljno miga, se mi zdi, da sem v zadnji uri in pol že naštela "predpisanih" 10 gibov, ker me skoz nekaj bocka in sem prav vesela zaradi tega. Bom poklicala mojo G, pa jo vprašala, drugače imam itak jutri CTG. Vrtnica, jaz sem imela enkrat ali dvakrat "začasno" alergijo, pa saj sem to že zadnjič, ko si spraševala, napisala. Sem dobila nekaj za mazat, sem pa imela po vratu in se mi zdi, da zaradi praška ali mehčalca, ker se mi je naredila po nošenju puloverjev z ovratnikom, ki jih sicer ful nosim. Je minilo pa ene dveh tednih, samo ni pa bilo med nosečnostjo.
|