quinny buzz model 07 oz. 08 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

tassa -> quinny buzz model 07 oz. 08 (9.12.2008 20:06:26)

Živjo!

Sem v močni dilemi! Najprej sem mislila kupiti nov voziček, sedaj pa me celo mika, da bi kupila rabljenega, če bi dobila kaj pametnega. Vendar pa sem najbolj v dilemi zaradi dodatne sedežne enote, ki jo ima model 2008. Prosila bi vas uporabnice Buzz-ov, da mi poveste, koliko oz. kako pomembna je ta dodatna sedežna enota.
In ali mislite, da bom zadovoljna tudi z modelom 2007 - brez dodatne sedežne enote.
Hvala!!

StBarbara -> RE: quinny buzz model 07 oz. 08 (9.12.2008 20:58:39)

Imam letnik 08 in sem ful zadovoljna, ker ima še dodatno sedežno enoto; če ne že zaradi tega, ker bo ta zdajšnji umazan, da bomo čistega gor namontirali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ne vem no, od viška ne boli glava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

frutka_ -> RE: quinny buzz model 07 oz. 08 (9.12.2008 21:05:07)

Meni se tale dodatna enota tudi dopade, ker je "večja" in je starejšemu otroku bolj komot. 

gaja -> RE: quinny buzz model 07 oz. 08 (10.12.2008 12:27:26)

Zdravo!

Dejte mi prosim povedat, kako je s spanjem otrok v tem sedežu? Se mi zdi malo nerodno, ko ima otroček nogice dvignjene, ko se sedež spusti v 'ležeči' položaj, ker se prevrne cel sedež, ne samo naklon hrbtišča. Kakšne imate izkušnje? Ker bo naš še nerojeni malček poleti najbrž na morju kar veliko prespal v vozičku sem malo skeptična, saj kot razumem tudi v ležečem položaju 'sedi'....

Hvala za odgovore!!
LP,
S

Kranjcanka -> RE: quinny buzz model 07 oz. 08 (10.12.2008 19:41:00)

nas je bil v sportnem delu sele ko je bil vecji, cca 4-5m in takrat niso nogice vec v luft ampak lepo pokrcene cez sedalo. je bolj ritka v nizjem delu, nekako podobno je kot v lupinici. prej smo imeli kosaro dreami. se mi pa zdi, da so teli novejsi buzzi (nas je se 2006) se bolj primerni za manjse in ta vdolbinica za rito sploh ni tako zelo globoka, da bi bile nogice v luft... aja pa cisto v vodoravni polozaj ga mi pomojem nikoli nismo dali. vedno v tistega, tasredinckega, ce je ze spal notri. je pa res, da je bil ze vecji..

Lp

frutka_ -> RE: quinny buzz model 07 oz. 08 (11.12.2008 21:30:19)

IZVIRNO SPOROČILO: gaja

Zdravo!

Dejte mi prosim povedat, kako je s spanjem otrok v tem sedežu? Se mi zdi malo nerodno, ko ima otroček nogice dvignjene, ko se sedež spusti v 'ležeči' položaj, ker se prevrne cel sedež, ne samo naklon hrbtišča. Kakšne imate izkušnje? Ker bo naš še nerojeni malček poleti najbrž na morju kar veliko prespal v vozičku sem malo skeptična, saj kot razumem tudi v ležečem položaju 'sedi'....

Hvala za odgovore!!
LP,
S

Sicer sem uporabljala košaro dreami ampak komot mu pod rito lahko podložiš kakšno odejico, pojštrček in mu ležišče zravnaš.

gaja -> RE: quinny buzz model 07 oz. 08 (12.12.2008 10:36:00)

Hvala za pomoč!

LP

Lianna -> RE: quinny buzz model 07 oz. 08 (13.12.2008 0:19:16)

Meni se zdi košara za novorojenčka nujna. Nikakor ne priporočam brez košare, saj voziček res ni primeren za novorojenčka. Ok za starejšega je vredu, kakor sem jaz videla jih sploh ne moti da so nogice malo dvignjenje. Samo novorojenček pa potrebuje ravno podlago. Saj prodajo rabljene košare tudi na internetu, pa je potem ceneje.

Stran: [1]