Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 15:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Čak, čak, čak... a "sanja nk." in "marjetica23" nej bi bla ista oseba al jst kej tle ne štekam? Jest tud ne. Pojma nimam zakva se gre
|
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 15:36:30
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Čak, čak, čak... a "sanja nk." in "marjetica23" nej bi bla ista oseba al jst kej tle ne štekam? in candy22
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 16:29:17
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Čak, čak, čak... a "sanja nk." in "marjetica23" nej bi bla ista oseba al jst kej tle ne štekam? in candy22 jest vas čist nč ne razumem
|
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 17:30:14
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Čak, čak, čak... a "sanja nk." in "marjetica23" nej bi bla ista oseba al jst kej tle ne štekam? in candy22 jest vas čist nč ne razumem
|
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 17:43:01
|
|
|
|
marjetica23
|
prisežem pri komurkoli ,da sem to, sm jest in noben drug
|
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 18:15:30
|
|
|
|
marjetica23
|
aja, pa še to ,po čem sklepate, da sva s ono, iste osebe????? ker namreč nisva
|
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 19:08:23
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 aja, pa še to ,po čem sklepate, da sva s ono, iste osebe????? ker namreč nisva Isti slog pisanja, male začetnice, oziroma nerazumljivi posti, ... pa še in še...
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 19:50:14
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 aja, pa še to ,po čem sklepate, da sva s ono, iste osebe????? ker namreč nisva Isti slog pisanja, male začetnice, oziroma nerazumljivi posti, ... pa še in še... to že mogoče, da podobn piševa, apmak nisva iste osebe, verjemte mi
|
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 20:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Čak, čak, čak... a "sanja nk." in "marjetica23" nej bi bla ista oseba al jst kej tle ne štekam? in candy22 Ah ne, pac so se potrofle na istih temah.
|
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 21:03:22
|
|
|
|
marjetica23
|
candy pa saja nk sta morda, iste osebe mene, pa ne vpletajte zraven. pa kaj bi mela od tega ,če bi bila v več osebah. pišemo pa usi podobno, sm tok.
|
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 21:27:01
|
|
|
|
angel_rebelde
|
|
|
RE: Kakšne volje vas naredijo ti prazniki 11.12.2008 21:27:19
|
|
|
|
lorelai85
|
Praznike imam rada, ampak nekje od 22. naprej, ne že zdaj nooo. Glede petard pa raje ne bi izgubljala besed, ker sem danes še posebej besna, namreč moj dragi je malo prej prišel domov s pazi to: pištolo za rakete, za katero je dal 40€! Kot da je star 15 let no
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?