še jaz in moj test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lucika -> še jaz in moj test (4.4.2005 12:32:52)

evo, vedno sem se smejala, ko niste kao znale testov brat nekatere. ezto, pa se mi je vrnilo...

m sem imela marca, ampak obcutek v trebuhu, kot pri m, se do sedaj ni zginil. mislim, da nimam nobenih drugih problemov, zato sem sla po test... zdaj pa.....

prvo belo. tam ko bi naj bla crtica, cist cict tanka roza. pol tam ko bi naj bla crtica siroka, nic, pol pa vse roza do kontrolne, ki je pa bol roza ko vse ostalo. mislim?%/$#%"$#/??=?/)(&=??????()(/&??***???????

heeeeeeeeeeeeeeelp

saj bi se enga unicla, sam kaj ce bbo isto. sicer pa, ce zadnja m ni bla prava, je bila ona prej 13 februarja. torej bi mogla crta bit noro močna, če bi bila od takrat noseca, ne? ojej....

emaa -> še jaz in moj test (4.4.2005 12:37:42)

lucika, a sta dve črtici, če sta si noseča, če ne pa kupi CB ali pa ponovi test jutri. Če imaš fotoaparat, pa slikaj, da bo bolj jasno. Res ne vem, pa bi ti rada pomagala

biba77 -> še jaz in moj test (4.4.2005 12:38:37)

Moje izkusnje- to je neg. rezultat. Zal... oz. upam, da se motim. :(

biba77 -> še jaz in moj test (4.4.2005 12:39:58)

Ce je tam, kjer bi morala biti crtica belo, pred tem in ze tem pa roza, vse do kontrolne, potem to nista 2 crtici. No, mogoce pa sem narobe razumela tvoj post, Lucika.
Vseeno drzim pesti zate. :miska::miska::miska::miska: Katerega marca pa si imela M?

lucika -> še jaz in moj test (4.4.2005 13:01:56)

imela sem 17 marca.
sem naredla se enga. pa je tud vse roza, sam one crtice ni. na prvem zgleda kot bi bilo obrobleno. belo, rob od ctrice, roza,v crtici, cist malo, no, pol bolj roza do kontrolne in pol kontrolna, za njo pa belo. ok, zastonj sem vas matrala.
ampak onih pet minut ko sem se pa upala, pa je blo bozanskih:) hehehe, pa je spet slo 1000 sit, pa se vedno nisem vidla kar bi rada.

ojej, pri nas mamo v zlahti eno 16 letnico, ki hodi s trebuhom okoli inj i je ful nerodno. jaz bi bla pa fuuuul vesela in ponosna pa ne rata.

biba77 -> še jaz in moj test (4.4.2005 13:10:53)

Ves kaj, to pa je zelo prezgodaj za test, po moje (komaj 19. dan). Pocakaj se en teden ali se boljse, dva, potem pa ponovi. Mogoce pa si :nosecka:.

lucika -> še jaz in moj test (4.4.2005 13:26:35)

ne ne, ne mislim tako. tak cudno sem se pocutla in po m tudi. sem mislila, da bi ze bila noseca, od februarja. po tej vem da je prehitro... pred zadnjo m me je spikalo vse in po njej in se danes me. sploh se z m ni nehalo to. ampam mam skoz tak obcutek ko malo pred in med m.

vidis, to je to. vsega boga cujemo, pol pa dela domisljija.

slikco bom dala v album, ce je kera vedezevalka...

lucika -> še jaz in moj test (4.4.2005 13:30:46)

slikca je, rozasta:)

saj smo vse tak nore, al sam jaz:)?

biba77 -> še jaz in moj test (4.4.2005 13:32:10)

Aaaah, tako...
Ves, sem pogledala slikico, samo se mi vseeno zdi, da to ni to, kar vse cakamo... Zal... ampak, ciklus se ni mimo, tak, da nic obupat, velja? :rozica::rozica::rozica:

lucika -> še jaz in moj test (4.4.2005 13:38:38)

nekak pa sem upala, da bi lahko blo. od prejsnjega ciklusa, upam da si me prav razumela. ok, pa nic, pa gremo v nove boje.

se nekaj, sem ze sprasevala, pa se zdaj...

sluzbo imam od februarja, torej prva placa marca do decembra, zadnja placa januarja. torej, zaposlen moras bit na dan pdp ali na dan, ko oddajas papirje? ce oddajas papirje 60 dni prej,(pa da nama zdaj uspe) je to oktober in tisto izplacilo (to je 8 izplacil) al lahko kasneje. mislim, bolj ne morem mutit. ok, bom kar nehala, dons ocitno nisem v formi.

sam to se...odkar se mi je zdelo, da bi od prejsnjega ciklusa lahko kaj blo...je ta mesec dost bolj super. ponoči mislim:) ni pritiska, vsaj takega ne.

emaa -> še jaz in moj test (4.4.2005 13:49:54)

zaposlena moraš biti 12 mesecev v zadnjih treh letih pred porodniško. Če pa je mesecev manj kot 12, pa za manjkajoče štejejo plačo minimalca v Sloveniji (mislim, za 12 mesecev, pa tri leta sem pa ziher)

lucika -> še jaz in moj test (4.4.2005 21:35:17)

no, no peterpan. lahko mi malo subvencioniras tele teste, ce te prevec tisci dnar. ok, radovednost je draga rec. kolk pa berem tule gor, se pa tudi cb zmoti.
ce si ga pa lahko delala enkrat in je blo to to, pa vsaka cast. nimamo vsi te srece. pa iz meseca v mesec tako, pa tud cb ne zaupas vec...itak je vseeno. ce ne bi bla radovedna bi pa 9 mesecev pocakala pa bi blo...

biba77 -> še jaz in moj test (5.4.2005 7:47:57)

Kateri test je boljsi ali slabsi se lepo vidi, ce pogledas drobni tisk na embalazi in pogledas, kako koncentracijo hormona test zazna.
Cb ni na vrhu, je pa res, da je lahko pri prenizki vrednosti rezultat lazno pozitiven, ker urinski testi nosecnosti merijo vsebnost cele skupine podobnih si hormonov in ne samo tistega enega, ki bi ga dolocili v lab. na krvni preiskavi. Zato je lab. krvni test bolj zanesljiv!
:miska:

Stran: [1]