homeopatske kroglice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lenček -> homeopatske kroglice (9.12.2008 15:16:17)

Pozdravljene,
zanima me, če ima katera izkušnje s homeopatskimi kroglicami, ki se jih brez recepta dobi v avstrijskih lekarnah in služijo lajšanju bolečin med porodom. Po nasvetu sem dobila globule atropa belladonna d30 ter arnica montana d6, gospa, ki mi jih je priskrbela, pa je dobila nezadostne nasvete o natankem jemanju. Zanima me, če je mogoče dobiti več podatkov koliko in kdaj natančno naj jih jemljem. Najlepša hvala. Ker sem v 37 tednu, se malce mudi,... ;)

rija -> RE: homeopatske kroglice (9.12.2008 15:18:19)

najbolje, da vprašaš direkt v lekarno. pomembno pa je, da jih uživaš redno in dovolj dolgo. to je bistvo vseh homeopatskih zdravil, ni to kot aspirin, poješ, prime v uri, po parih spusti....

če želiš, ti dam telefonsko naše lekarne v Avstriji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lotty4 -> RE: homeopatske kroglice (9.12.2008 15:52:18)

ali pa pokliči kakšnega homeopata

Felicita -> RE: homeopatske kroglice (9.12.2008 16:30:41)

za drugo stvar ne vem, ampak arniko sem imela jaz doma za zdravljenje poškodb (zvini, rane,...)... in sem jo po poškodbi (poškodba gležnja pri odbojki) jemala na 15 min 12 ur, potem pa na 2 uri se mi zdi? kakorkoli, meni je blazno pomagala... samo ne vem kako naj bi pri porodu pomagala? v mojem primeru je blažila oteklino, medtem ko bolečine niti ne... je pa pospešila proces zdravljenja, vsaj pomoje.

lenček -> RE: homeopatske kroglice (9.12.2008 18:21:10)

Telefonska bi bila izvrstna. Hvala lepa

lenček -> RE: homeopatske kroglice (9.12.2008 18:24:18)

Hvala za informacijo; na telefon mi je uspelo dobiti vaditeljico nosečniških vaj, od katere sem pred meseci slišala o teh kroglicah. Arniko je jemala 4X2 14 dni pred napovedanim  porodom in tako naprej do konca čišče, ki je tokrat trajala zgolj 14 dni (glede na to, da je povila 5 otroka, je bila še sama presenečena).Za belladono tut ona ne ve ničesar, se je pa ne bom pritaknila.

Anonimen -> RE: homeopatske kroglice (9.12.2008 18:24:31)

Daj se pozanimaj v trgovini Arnika v Škofji Loki.Če želiš ti dam številko.

Anonimen -> RE: homeopatske kroglice (9.12.2008 18:25:18)

Aha si že našla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lenček -> RE: homeopatske kroglice (9.12.2008 18:41:07)

Ojla,
evo, sem našla na netu telefonsko te trgovine, pa jih jutri pokličem; nasvet je prišel še kako prav, ker sem slišala za trgovino, nisem pa vedela, kako se ji reče.  Hvala

Stran: [1]