Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mehki usnjeni copatki na ježka-ala Robeez 9.12.2008 19:37:24
|
|
|
|
SMEJČKA
|
Zelo podobne copatke sem videla v Deichmannu (PO), do starosti 18 m, se mi zdi, niso po številkah. Zelo podobni izvirniku, torej niso na ježka, ampak z elastiko! pPa tudi cena je bila okrog 20 EUR, kar je veliko manj kot Robeez!
|
|
|
|
RE: Mehki usnjeni copatki na ježka-ala Robeez 9.12.2008 20:15:14
|
|
|
|
želva
|
Še vedno jih imajo v Pikapolonici, vsaj v postojni. sem videla prejšni teden, samo so kosmate notri, od play shoes. predhodnici pa, tiste v deicmahnu so iste ko robeez, na elastiko, samo imajo ceno popravljeno na 10 eur, prav tako na malo piše
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?