slovenka -> RE: Svoja soba (11.12.2008 22:01:53)
|
Jaz sem pa tako čustveno čutila potrebo, da je pikica pri meni - prva dva meseca sem nekje bila ful težko ločena od nje, tako da sva bile pogosto skupaj v postelji, se stiskali... nekje od 6 tedna sva jo zvečer dala spat v zibko ob postelji in ko sva se ponoči dojili, je potem ostala pri meni do jutra, potem postopoma sem jo dala že nazaj v zibko ob koncu dojenja. Pri dobrih 4 mesecih več nisem imela dosti mleka (tako da se je dojila po eno uro), pa sem ji ponoči naredila flaško in jo kar v spanju nahranila v zibko. Sedaj je stara pa 5 mesecev in je zibka premajhna, tako da smo jo preselili v kinderpet, samo je ta še zmeraj v spalnici - sva ga imela prej v sosednji sobi, ampak se nama še ne zdi primerna za svojo sobo, tudi zato, ker se ponoči zbudi 1-2x, pa bi tudi meni bilo težje odhajat v drugo sobo, čeprav je zraven spalnice. Sploh ko me včasih zbudi samo, da ji dudo popravim... Tako da pri tej odločitvi računaj na čustva, ko bo dojenček rojen, in pa na njegove spalne navade - tega ne moreš vnaprej predvidet. Če bi naša spala od začetka cele noči kot nekateri dojenčki, bi verjetno tudi prej romala v svojo sobo, tako pa...
|
|
|
|