natasa78 -> varstvo (4.4.2005 12:25:01)
|
Corfu, iz srca ti priporočam privat varstvo, če si ga finančno lahko privoščiš, že zaradi bolezni, ker je res razlika če zboli še ne enoletni dojenček ali pa otrok pri 2,5 ali treh letih (če gre takrat v vrtec), ko je že večji, bolj odporen, pa še pove lahko da ga boli grlo, ušesek,...mi smo našega dali najprej v vrtec pri enem letu, pa je bil non stop bolan, poleg tega pa smo bili zelo razočarani nad vzgojiteljico,zato smo ga dali privat čuvati (smo zbirali varuško zelo dolgo, sem mislila da sem jaz tako kritična do človeka, ki bi mu zaupala otroka, nazadnje pa smo dobili čudovito gospo, ki ga ima rada kot da bi bil njen in ki se znjim ful intenzivno ukvarja celo dopoldne), kjer se ima sedaj krasno in je vse popoldneve živahen in zadovoljen ter zdrav. Ko je bil v vrtcu, pa se me je vse popoldne držal kot klop in se jokal če sem šla 2 metra stran...zaradi družbe me pa ne skrbi, da bi bil osamljen, ker se sedaj obnaša na igrišču manj boječe do drugih otrok kot se je takrat v vrtcu (no, je res da je bil takrat še mlajši, pa vseeno)...bova mogoče hodila na igralne urice, da bo imel družbo... Pozdravček,Nataša.
|
|
|
|