|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ojla!
4.4.2005 10:28:39   
chips
Oj punce kako ste kaj,se dobro počutite???
Jaz se ne preveč dobro mi je zjutraj še kr slabo ampak se mi čudno zdi da mi skoraj en mesec ni bilo nič slabo,sedaj bo pa verjetno vse za nazaj!!

Nevem kako naj pridem do bolniške??
Če ne bo šlo drugače bom zamenjala G.:bravo:
Sedaj me je šefica prestavila na drugo del.mesto ,in sedaj delam za šankom in delam samo do 22-ih, ampak sedaj pa sploh nimam časa za malico prej ko sem delala v kuhinji sem lahko vmes dala kaj v usta sedaj sem pa full lačna pa full me noge in križ bolijo tako da komaj čakam da pridem zvečer domov.

LP :sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ojla!
4.4.2005 10:33:39   
drejci
pozdravljena,
predlagam ti, da če ti ginekolog ne da bolniške, da se oglasiš pri osebnem zdravniku, poveš kako se počutiš in se skušaš dogovorit, da te da na bolniško....čeprav sem mnejna, da bi te glede na delovno mesto in težave, ki si jih navedla lahko dal na bolniško ginekolog oz. ti predlagal bolniško..a pa si se z ginekologom okoli tega že pogovorila?

lp

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ojla!
4.4.2005 10:57:49   
Vanček*
zdravo,

strinjam se z Drejci, da se oglasiš pri tvojem os. zdr. in mu poveš situacijo, on te bo sigurno dal na bolniško... ko pa boš pri ginekologu pa se tudi poskusi z njim dogovorit za bolniško ali za skrajšan delovni čas, npr. 4 ure.

Joj kakšna groza me je ko slišim, kake delodajalce imamo, že tako zelo izkoriščajo delovno silo, potem pa še tako.

Lep dan Ti želim, Vančo

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ojla!
4.4.2005 11:04:45   
chips
Ja že na prvem pregledu sem ga vprasala kako je z bolniško pa je rekel da če delam za šankom mi pripada bolniška šele okoli 7. meseca nosečnosti!A on misli da bom jaz s trebuhom delala v gužvi zraven je kino in ko se ob vikendih vse vsuje na enkrat je to noro jaz pa komaj stojim za šankom pa kr na bruhanje mi gre!!
Eh ne vem več kaj naj

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ojla!
4.4.2005 11:44:01   
Tiamo
Chips,

meni je moj G dal bolniško s prvim pregledom. Pa ni nič kompliciral, rekla sem, da hočem v bolniško. Res je rekel, da je ful težko dobiti bolniško, ampak poskusiti ni greh. Za prve tri mesece mi je na obvestilo osebnemu zdravniku napisal slabosti, zdaj v drugem tromesečju je pa napisal samo da priporoča počitek in terapijo s canastenom. Doma sem že od decembra...:bravo::bravo:

Nevem zakaj eni G toliko komplicirajo? :grrr:

LP Tia74

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?