misamuk -> RE: Nuhalna (15.12.2008 20:21:17)
|
Sper rabimo malo tolažbe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Danes sem imela BHR in je bila za mene ultra neprijetna. Zakrčila sem se ful in nikakor niso mogli priti z iglo čez. V maternico jih pa sploh nisem "spustila". Vmes so še iglo menjali, jaz sem za vsako stvar trznila...v glavnem prav mevžasta sem bila, ker res nisem pričakovala, da bo tako neprijetno. Ne boleče, da se ne bo katera ustrašla, ampak neprijetno do konca. KO sem prišla v tisto sobo s počivalniki (v Lj) sem se samo še zjokala. In, da bo mera polna, so me med tem ko sem ležala tam, poklicali iz Dravelj, kjer sem delala nuhalno in dala tudi kri za DHT. PO NS sem imela tveganje 1:200, po DHT mi je padlo na 1:22. NS je 2,6mm. In vse kar lahko danes počnem je to, da jokam. Mam filing, da mi je kar namenjeno, da bom padla v vsak najmanjši možni procent, da bo kaj narobe. Želela sem si vsaj istega, če že ne boljšega rezultata DHT, da bi lažje počakala teh par tednov do izvida BHR, zdej bo pa prava mora. Občutek imam, da sploh ni šanse, da bo vse OK.
|
|
|
|