|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   družine s tremi otroki
8.12.2008 20:52:24   
pinkiponki

mene pa zanima v kako velikem stanovanju oz. na kolikih m2 živite družine s tremi ali večimi otroki??? Mi bi se enkrat v prihodnosti preselili, ampak dilema je, kako veliko stanovanje bo dovolj veliko za nas 5?
Prosim vaše izkušnje....

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: družine s tremi otroki
8.12.2008 21:37:30   
ribica.
E, to pa tud mene zanima. Mi pričakujemo tretjega, pa smo na 70m2. O selitvi lahko le sanjam.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2008 22:01:57   
vesna_14
Mi smo tudi 5-članska družinica pa živimo na 72 m2 in sploh ne razmišljamo o selitvi pa delamo še na eniuser posted image user posted image
nama je tukaj ko smo zdaj full fajn otroci pa bojo tudi preživeli v eni sobiciuser posted image

Lp Vesna

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2008 22:28:18   
Anonimen
Mi smo živeli v 4-sobnem stanovanju na 64m2 (polno malih lukenj) ... pa hvala bogu, da smo se preselili v hišo. Smo hodili en po drugemu tam ... otroci pa niti slučajno nismo bili za v eno sobo.

(odgovor članu vesna_14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2008 23:09:11   
janca
Nas je pet. Živimo v stanovanju,ki meri nekje okoli 90 kvadratov. Smo kupili starege in ga preuredili čisto po svoje. Ene stene so letele ven, druge notr tko, da smo kar fajn zrihtal. Je čisto dovolj za nas, edino prevelik za pospravljat.

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2008 23:12:10   
lex
trenutno na malo več kot 60 kvadratih, vendar bomo v roku 2 let 100% v novi hišiciuser posted image user posted image user posted image  z 200 kvadrati

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2008 8:01:34   
vodica
Nas 5 je v 80 kvadratih-2 otroški-user posted image skup user posted image sama in je čist ok

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2008 8:32:09   
JaLuca
Mi smo zaenkrat štirje pa živimo na 55m2, bomo pa pa počasi delali še na tretjem  user posted image , pa zaenkrat še ni možnosti da bi selili v večje stanovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2008 8:56:26   
Luni
V hiši, na 180 m2 (dva štuka), pa nam je še včasih premalo user posted image , bomo mogli še mansardo počasi vzpostavit user posted image  

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2008 12:16:08   
bskrle
80 KV. M.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2008 18:06:39   
nanka
Nas je 6 in imamo 180 kvadratov v dveh nadstropjih.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.12.2008 18:25:40   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Mi smo živeli v 4-sobnem stanovanju na 64m2 (polno malih lukenj) ... pa hvala bogu, da smo se preselili v hišo. Smo hodili en po drugemu tam ... otroci pa niti slučajno nismo bili za v eno sobo.

Enako, samo da smo imeli dvoinpol sobno stanovanje, se mi zdi da z 62m2. Res je edini pravi izraz, da smo hodili en po drugem. Vsi smo bili čist živčni. Vzami v zakup, da je moj mož en velik hrček, ki nobene reči noče stran vreči, pa je to še poslabšalo situacijo.  Če bi morda stran vrgli vse, česar ne rabimo, bi bilo najbrž boljše, čist ok pa dolgoročno zihr ne. Vsak človek rabi svoj "space". Zdaj je pa res fino. Stanovanje imamo čez 100m2, pa vse ostale (hrčkove) reči na ostalih 100m2, ki jih ne uporabljamo za stanovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2008 20:39:49   
anckabancka
Mi živimo s tremi otroki na 6o kvadratih. Meni se zdi naše stanovanje ogromno za toliko ljudi, ker smo prej živeli 4je na 36 kvadratih. Tamali imajo svojo sobo, midva spalnico, pa še en velik odprt dnevni prostor je. Vsi otroci pa so še majhni - od 3,5 let navzdol.

Imamo se prav fajn, samo še sosede moramo zamenjat, ker nas ne prebavljajo.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2008 22:43:20   
Ribica **
Nas je bilo pet na 90 kv.m. + pes (zdaj smo 4). Vsaka je imela svojo sobo zadnjih 15 let (jedilnico smo preselili v dnevno in naredili sobo).

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2008 7:29:15   
veselje07
če nimaš placa al denarja za veliko otrok jih pač nimaš al kako

velikokart kdo prav da nimajo dnarja za to al ono...majo pa tri ali več otrok (kod da se niso sami odločili) in vsi so oblečeni po zadnji modi pa v velikem avtu se pripeljejo ker ga seveda "rabijo" ker majo več otrok

če si se odločil za veliko družino se moraš sprijaznit da to ni poceni in pač tudi sprejeti da se boste morali "gužvati"

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2008 11:03:55   
Anonimen
Čisto odvisno, kako so razporejeni prostori. Jaz pravim okoli 74 m2 za 4 - člansko družino, 80- 90m2 za petčlansko. Se mi zdi nekje to zlata sredina. Pa odvisno, kako si navajen od prej. Se pa strinjam s tabo veselje 07, jaz načrtno res ne bi imela več otrok, če bi imela manjše stanovanje, razen, če bi ratalo. Majhno stanovanje še gre, dokler so otroci majhni...

(odgovor članu veselje07)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2008 21:44:53   
Ploha
ko sem še živela doma, 5 članska družina + pes 100m2, pol smo se vsi odselili in sta se ata in mama navadla na frej prostore, zdaj ko sta se brata nazaj preselila je pa en kup problemov kje bo kdo user posted image , res pa je da v tem času ko nas ni bilo doma je ratalo naše stanovanje skladišče,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?