Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 8.12.2008 22:48:59
|
|
|
|
sanja nk.
|
pogledam vse če je kaj pametnega nato odpišem če se mi da, dam kako temo gor in se odpišem
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 1:22:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP sam po drugi strani bi pa malčku ki je na poti, enkrat v prihodnosti kdaj pa kdaj rada le postregla z domačo govejo župco , pa s čim podobnim, kar je sem jaz včasih jedla pri babici Ja pelji ga k babici, a ne?
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 7:49:06
|
|
|
|
Nogavica
|
Najprej pogledam, če so naše novembrke kaj napisale na Čvekamo o naših otrocih, potem pa grem na Čvekanje v tri dni. Od septembra naprej kar pogosto zaidem tudi na SS pa zdaj, pred v predprazničnem obdobju, pogosteje na Ustvarjajmo skupaj in Kuhajmo skupaj. Občasno pogledam tudi Dipo, Naš vsakdan, Knjiga, film in glasba. Tu se pa menda konča.
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 7:56:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz grem najprej na nosečnost-čvekanje v pričakovanju, pol pogledam Rodili smo če je kaj novega pokukalo na svet, Nosečnost in porod, pa potem še Čvekanje..... v tri dni....
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 7:58:07
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči Jaz tudi. Nato grem na "moje" teme oz. teme, kjer sem odgovarjala, na koncu pa na 50 debat.
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 9:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz najprej pogledam Čvek, potem Porodnišnica (da vidim, kako ga v KR nepretrgoma serjejo), potem Nosečnost in porod, potem Otrok in Vrtec. Ostalega praktično ne gledam.
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 10:12:10
|
|
|
|
Rubin.
|
Čvek, Zbirateljstvo, Vrtec, Rodili smo, potem pa zmanjka časa.
|
|
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 10:16:24
|
|
|
|
puncica
|
na RR sem odkar ni več tistih tastarih zelo zelo malo pogledam pa temo majčic 2006, pa čvekanje v tridni, pa zadnje debate, kjer odprem ponavad kake 4 teme in se sam za glavo držim potem pa grem raj na drugam. Pa še tele reklame me motijo in to da nimam zadnjih mojih tedm več kot 5 ( a so to slučajn že uštimal) RR se je totalno spremenil. ja pa še to, pogledam VEDNO teme na katere sem odgovarjala jih imam med priljubljenimi da jih vsaj najdem, ker drugač jih ne bi, tale moja RR mi ni všeč.
< Sporočilo je popravil puncica -- 9.12.2008 10:17:07 >
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 10:25:49
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Najprej grem na starši čvekamo, pol čestitke in čvek v tri dni. Če imam pa čas pa obiščem še zbirateljstvo, rodli smo, kuhajmo skupaj,.... Če imam pa preveč časa pa pogledam če zadnijh 50 debat in sporočil.........
|
|
RE: Kaj sploh pogledate na forumu? 9.12.2008 17:40:04
|
|
|
|
matejchy
|
najprej grem na partnerstvo : spolnost, družina in partnerski odnosi, pol skupnost RR: čvekanje...v tri dni... včasih pa še nosečnost: čvekanje v pričakovanju
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?