Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 8.12.2008 22:13:38
|
|
|
|
kaya2007
|
karnisa, jaz bi 100% precvikala kabel pa še upala, da bi kje naletela na ljubega zokija in mu povedala nekaj krepkih ljubega v narekovajih, da ne bo pomote...
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 8.12.2008 22:46:11
|
|
|
|
lana8
|
Se čist strinjam s tabo kaya2007, jest tega zvočnika na polički ne bi imela dolgo priključenega, sej pomoje ne bi opazili, en zvočnik manj pa ni nč tazga.
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 8.12.2008 22:51:32
|
|
|
|
kaya2007
|
ja, razen če bi imela srečo in bi bila taka vezava, da bi bila cela stara ljubljana brez muzike to se mi je zgodilo, ko sem se hotela znebiti ene luči na našem pomolu v marini
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 8.12.2008 22:57:52
|
|
|
|
lana8
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ja, razen če bi imela srečo in bi bila taka vezava, da bi bila cela stara ljubljana brez muzike to se mi je zgodilo, ko sem se hotela znebiti ene luči na našem pomolu v marini ampak z lučjo pa nisi imela več težav , če bi se pa tako naredil kot tebi, bi znalo biti pa kr pestro.
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 8.12.2008 22:58:06
|
|
|
|
sanja nk.
|
KERENSA he he kaj nisi govorila kako dobro je v stari ljubljani , ki je polna življenja in muzike ja imaš dve možnosti: prva he he da precvikaš kabel in odstraniš zvoćnik , kar bi lahko imelo za posledico obisk krofarjev....... ali pa da napišeš pismo Jankoviču , in upaš da ne bo prišel samo do rok 3 tajnice in nato v koš Lahko se pa tudi prepustiš glasbi in zapleše na kockah vse do stanovanja kaj to moti samo tebe in tvoje člane ne ubistvu si pa lahko vesela zastonj muzike če pa te še vedno moti pa imaš v šanku še sigurno kakšno jagodno vodko in veselo poplakni in kmalu ti bo muzika zelo pasala
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 1:19:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Saj načeloma je vse v redu, pa tudi vnaprej sem vedela, kaj lahko pričakujem od življenja v Centru, ampak tale zvočnik danes me je pa res raz*izdil. Če pa odštejem to (no, iskreno - pa še kakšno malenkost ), sem pa s Centrom najbolj zadovoljna do sedaj, pa sem živela že povsod in v vsem, kjer in v čemer se živeti da. Zdaj lahko samo še držim pesti, da mi uspe to stanovanje odkupiti. Aaargh.
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 5:20:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Kerensa a si se preselila. Ti pa nisem nič fovš.
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 7:39:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, že septembra sem šla v Center Ljubljane. Saj so neprijetnosti, nič ne rečem (parkiranje, lokali, pa tale praznični đumbus), ampak pozitivnih stvari je pa toliko več, da se negativne kar nekako skrijejo. Pa še ugotovila sem, da če imam obe okni zaprti (zunanje in notranje), zvočnika ne slišim toliko, da bi bil moteč. Prej sem imela notranje okno skoraj ves čas odprto. Eh, saj bo kmalu januar.
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 8:36:41
|
|
|
|
sanja nk.
|
ja kje si bila pa prej , kaj si živela kdaj blizu kosez mogoče
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 9:06:13
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ja, razen če bi imela srečo in bi bila taka vezava, da bi bila cela stara ljubljana brez muzike to se mi je zgodilo, ko sem se hotela znebiti ene luči na našem pomolu v marini upam, da si plačala kazen za uničevanje tuje posesti..... ej folk, kaj vam pade na pamet, to ni res
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 9:14:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem šla včeraj popoldan po Starem trgu, ja, in je bilo prav fletno s tisto muziko, tako prestolniško se mi je zdelo vzdušje. Sva pa ravno potem z mami modrovali, kako mora biti smotano živeti s tem cigumigujem ves čas. Tako da kar razumem Karniso, bogo revo metropolitansko...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 9:29:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 9:43:37
|
|
|
|
kofetek2010
|
Res je boljše, da g.Jankoviću pišeš na MOL, ker dvomim, da ima sedaj čas za prebiranje RR.
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 11:32:25
|
|
|
|
kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ja, razen če bi imela srečo in bi bila taka vezava, da bi bila cela stara ljubljana brez muzike to se mi je zgodilo, ko sem se hotela znebiti ene luči na našem pomolu v marini upam, da si plačala kazen za uničevanje tuje posesti..... ej folk, kaj vam pade na pamet, to ni res ej lubica, toliko plačujemo za privez in ostale zadeve v marini, da že težko rečem, da je tuja posest..ne govori neumnosti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 12:08:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 12:10:08
|
|
|
|
Rožica I
|
Ljubica- zdaj si meščanka ! Je pa res, da ni vsak meščan meščan ...
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 12:32:55
|
|
|
|
kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ej lubica, toliko plačujemo za privez in ostale zadeve v marini, da že težko rečem, da je tuja posest..ne govori neumnosti Evo. majčica se je razpištolila!!! vsake toliko časa pa tudi mene kaj raz...jezi
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 13:01:01
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ja, razen če bi imela srečo in bi bila taka vezava, da bi bila cela stara ljubljana brez muzike to se mi je zgodilo, ko sem se hotela znebiti ene luči na našem pomolu v marini upam, da si plačala kazen za uničevanje tuje posesti..... ej folk, kaj vam pade na pamet, to ni res ej lubica, toliko plačujemo za privez in ostale zadeve v marini, da že težko rečem, da je tuja posest..ne govori neumnosti če se z denarjem ven mečeš, se ti ni treba še z neumnimi izjavami.........
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 13:02:53
|
|
|
|
mojčika
|
Zdaj vsaj vemo, kje te dobimo , če bom videla hišo z zvočnikom, se bom pa do solz nasmejala, verjetno Hec, tudi sama bi najverjetneje kar kable precvikala
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 13:08:34
|
|
|
|
viv_
|
Kaj ma pa Janković s privezi???
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 13:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ćisto nić.
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 13:19:36
|
|
|
|
Rožica I
|
Ja, dobr, da se ni še na Pahorja spravla, ko ga itak vsaj j_ _ _ zdaj, ko ima Rupelčka zraven ! P.S.: Kerensa, učim se za en obsežen izpit, pa se moram mal zluftat nekje ! Saj razumeš, ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 13:21:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 13:24:08
|
|
|
|
Rožica I
|
Ne, na srečo ! Drugače pa, Kerensa, jaz bi se na tvojem mestu preselila- pa kaj te bo en župan za_ _baval ali kaj?
|
|
RE: g. Janković - saj razumem, ampak... 9.12.2008 13:24:42
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Ne, na srečo ! Drugače pa, Kerensa, jaz bi se na tvojem mestu preselila- pa kaj te bo en župan za_ _baval ali kaj? A n-tič že?
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 9.12.2008 13:25:32 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?