Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero sadje na začetku 8.12.2008 17:51:42
|
|
|
|
ribica.
|
komot daš banano, jaz sem jo svoji prvorojeni tud, ker takrat je itak bila "moda" da se začne uvajat gosto hrano pri doplnjenih štirih mesecih. Ni bilo problemov.
|
|
|
|
RE: Katero sadje na začetku 8.12.2008 19:41:45
|
|
|
|
inesc
|
Se strinjam. Banano kamot. Si morda pomislila, da bi najprej začela z zelenjavo, glede na to, da sadje itak večinoma jejo, ker je sladko??
|
|
RE: Katero sadje na začetku 8.12.2008 20:31:46
|
|
|
|
simona2
|
Ja saj sem začela s korenčkom, pa nadaljevala bom z blitvo in bučko. Jabolko sem dala za vmes. Potem pa bom dala zopet hruško po zelenjavi, pa bomo tako ali tako že stari pet mesecev. Potem pa še banano.
|
|
RE: Katero sadje na začetku 9.12.2008 22:30:50
|
|
|
|
Anitka
|
Banana, kaki, melona.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?