|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Škornji - širina
10.12.2008 8:57:09   
jakaracman
http://www.geox.com/site/conteiner.asp
Model mendi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.12.2008 11:11:44   
Nyah*
Vauuu, user posted image user posted image user posted image te bi pa jaz, z konkretno zalito nogo, tut imela!

Kliko stanejo, kaj ves?

Res so lepi!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.12.2008 11:42:59   
jakaracman
165 eur.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.12.2008 13:40:25   
murkica
Tudi jaz sem jih kupila v Alpini... Tudi sama imam probleme z meči... 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.12.2008 11:16:04   
urška84
Jz sem šla spet v Alpino probavat. Nič. Tud do tretjine ne pridem z zadrgo. user posted image

Ve katera kje bi prodajali kake elegantne škornje (ne sportne) na vezalke (da jih zategneš in raztegneš kolikor hočeš). Navadno ko jih vendarle najdem, so vezalke le okras, dejansko pa se škorenj zapne z zadrgo - pa smo spet tam!

Urshy Art

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.12.2008 11:24:55   
urška84
No, pa olajšajmo zadevo - koliko imate obseg meč (na najširšem delu?) - na ta način bomo lažje vedela katera seima s kom za primerjat. Jaz imam 44 cm na najširšem delu.

Urshy Art

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.12.2008 12:01:15   
Anonimen
Evo,jsr imam isto mero na najdebelejšem delu meč.Sem si pa škornje kupila v ZAZI in jih komot zaprem.Res pa je,da niso čisto do kolen,ampak malo pod koleni pridejo.So zelo ugodni(30evrov),ker imajo znižanje.Zraven se lepo podajo tričetrt kavbojke,da se škornji fajn ven vidijo.Da bi si pa kavbojke not v škornje poklačla,to pa res ne gre.Jih imajo pa res kr nekaj različnih modelov.

(odgovor članu urška84)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
11.12.2008 12:38:18   
lotoska
37 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.12.2008 13:13:00   
Anonimen
40 cm

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
11.12.2008 13:38:26   
Rožica I
38 user posted image  

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.12.2008 14:33:52   
urška84
Žanka, grem pogledat v Zazo čez vikend. Aja, pol pogooglala kje sploh je touser posted image . Sporočim ali sem 'odkrila toplo vodo' tamuser posted image

Urshy Art

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.12.2008 14:42:52   
urška84
Ok, nič našla. Je to samo v Murski pa v Domžalah ali je še kje drugje? Če poveste kraj, povejte prosim še lokacijo!

Urshy Art

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.12.2008 15:01:21   
urška84
A, p aše v KR v planetu Tuš. V ljubljani pa je ni nobena še videla? Ja nč, bo treba pa v Kranj. Bomo šli tašči pa tastu  na obisk pa bo.user posted image

Urshy Art

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.12.2008 9:22:27   
Anonimen
Ja te škornje sem jst kupila v Celju v Planetu tuš,tam je tud ZAZA.Veš,men so šli spomladi tak na roko,ker v celjski zazi niso imeli moje št.semiš čevljev,so mi jih zrihtali iz druge zazine trgovine.Dobla sem jih oa že naslednji dan,tu v Celju so ful prijazne trgovke.Probaj tak.

(odgovor članu urška84)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
12.12.2008 9:28:55   
Mišni
Jaz imam ful debela meča, imamo v familiji, pa sem jih v Bati dobila lansko leto.

So pa take brez pete, okrogle spredaj, pa en pašček imajo okoli gležnja, malo nižje, v bistvu za gležnjem, ki se na vsaki strani pripne z enim netom.

Je pa res, da so št. 39, sem prav zato pač morala vzeti 1 številko večje, ker 38 so bile pa že precej ozke.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.12.2008 9:35:23   
urška84
No, jaz imam pa številko čevljev 37 in za tako številko se ponavadi ne predvideva, da im aš nevemkako široka meča, zato pa nič ne dobim! Če vzamem številko večje, mogoče, odvisno od modela, kako 39 pa ni šans, je pa preveliko.

Bom šla najprej v KR v Zazzo, v Celje grem pa šele 25.12. pa še takrat je zaprto, ker je božičuser posted image . pa živcira me, ker jim spletna stran nič ne dela, meni ne pokaže nič razen tiste grozne oranžne vstopne strani.

Urshy Art

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.12.2008 12:00:16   
matejchy
pri deichmannu jih boš ziher našla, cene so pa od 30€ naprej.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.12.2008 13:54:55   
Ženkica
Bom kar tukaj vprašala, da ne opiram nove teme. Kje pa naj kupim pajkice, da bi jih lahko sila na škornje in da niso pretenke, da me ne bi v njih zeblo. Čez pa jasno en daljši pulover user posted image .

Hvala,

Ženkica

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.12.2008 14:41:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Bom kar tukaj vprašala, da ne opiram nove teme. Kje pa naj kupim pajkice, da bi jih lahko sila na škornje in da niso pretenke, da me ne bi v njih zeblo. Čez pa jasno en daljši pulover user posted image .

Hvala,

Ženkica

Fabiani user posted image

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
13.12.2008 22:04:29   
urška84
Na hitro iz glave, pa po cenovnem razredu navzdol: Fabiani, Nama, Hofer.

Matejcy, Deichman ponovno brez uspeha. Ne zapnem nič, saj se problem začne že v spodnjem delu meč. Meni je tole probavanje postalo že mučno. Očitno bom moglazačet gledat samo gležnarjeuser posted image

< Sporočilo je popravil urška84 -- 13.12.2008 22:06:06 >

Urshy Art

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.12.2008 11:12:39   
LoCa
js mam okoli meč tm pri 39 cm. sem pa ta problem s škornji rešla tako, da sem šla delat kasko za avto user posted image . me je vsak nakup v trenutku minil...

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.12.2008 15:13:42   
mišk
Jst imam tudi probleme s škornji, oziroma meči! Sem pa letos dobila ene v Humanicu za 80 evrov, ki me kolikor toliko ne tiščijo. Nozim jih celo povrh ozkih hlač.
Prej, ko sem nosila izključno dr. Martens ni bilo problemov, sedaj, ko je treba kej bolj "resnga" kdaj obut, pa skor v depresijo padem, ko sprobavam škornje.user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
15.12.2008 23:18:38   
tiana
js sm jih kupila v ZAZI v Celju (planet tuš)-ful zadovolnauser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.12.2008 13:18:15   
jerry2
Jaz imam pa ene lepe visoke (10cm nad koleni) škornje od Peka sem jih kupila pred 2 leti, so narejeni za malo širša meča. Rjavi, št. 37. Dvakrat sem jih imela, ampak jih nekako nimam kam obuti, ker pod hlače ali nad mi ni, v kiklici pozimi mi je pa prehladno, na delovnem mestu je namreč kar mraz. Tako da sem jih 2x obula in jih prodam za 30 EURO. Saj se vidi da so nenošeni skoraj, notri sem takoj dala vložek, ko se ga da ven je kot bi bil nov škorenj. Peta je ene 4 cm, toliko da je. Gladko usnje, meni lep vzorec. Če koga zanima naj mi piše na ZS, lahko jih slikam in pošljem sliko.

D

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.