Oktoberčice! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bambi -> Oktoberčice! (4.4.2005 9:03:04)

JA kje pa ste????? A ste še vse v postelji????? Jaz sem se danes komaj vstala, ne vem kaj mi je, utrujena sem za dol past.....

V soboto sem kar nenadoma po popoldanskem počitku dobila vročino :zmeden::zmeden::zmeden: in sem bila čisto prestrašena. Poklicala sem v porodnišnico in veste kaj so mi rekli :grrr::grrr:, da naj pijem čaj in da mi oni ne morejo pomagat, če bo vročina narastla naj grem k dežurnemu, možno da je kakšna viroza. MEne je skoraj kap! Viroza. Saj veste, da lahko ima posledice za otročka in ona meni to tako hladnokrvno pove..... No, res je, da sem jaz panično reagirala, ampak nosečnici bi se lahko to lepše povedalo.... Hvala bogu je vročina zvečer že padla in v nedeljo, kot da nič ni bilo..... Hvala bogu.

Kako pa ste kaj pri papcanju???? Jaz bi jedla in jedla in jedla..... Včeraj zjutraj sem po dolgem času zopet bruhala, potem sem pa pojedla obilen zajtrk, malico, 2x kosilo, zopet malico, zvečer pa še juho s piščančjim mesom in še polovico sladoleda Planica :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Kam to pelje, ne vem, vem pa da bom na tak način pridelala več kot 20 kg...... Ampak nikakor se ne morem kontrolirat, ker mi nizkokalorična hrana sploh ne diši, samo oglikovi hidrati in meso :zmeden::zmeden::zmeden:.
A ste tudi ve takšne?????

Kmalu debelušna Bambi

pi -> Oktoberčice! (4.4.2005 9:15:56)

Dobro jutro,
Bambi si te pa res ne morem predstavljat kot debelušno, saj si taka suhica.
Tudi jaz bi najraje vse pojedla, sadje in zelenjava mi sploh ne diši, jedla bi samo pomfri, meso,sladoled,.. v glavnem vse kar je kalorično.

Kako so kaj vaši trebuščki, se že kaj poznajo ?

Ste že bile na NS ? Jaz jo imam 12.4. Komaj čakam, da spet vidim svojo :duda:.

Bambi upam, da se bova med :nosecka: kdaj videli, saj bi te zelo rada videla kot :nosecka:.

Joeline -> Oktoberčice! (4.4.2005 9:25:18)

Ojla punce :bravo:!

Pri lakoti se vam še jaz pridružujem. Meni tudi diši samo taka kalorična hrana de je kar hudo in slabo mi ni več :sloncek: :sloncek:. Vsaj upam da bo tako tudi ostalo.

Počutje drugači ful uredu, razen to da me na momente ful razganja. V četrtek imam NS in komaj čakam.

Drugače si pa belim glavo s tem kdaj povedati šefu da bo pri nas nekaj novega, a vi ste to že nardile? al boste še malo počakale?

Lepo delajte in fajn jejte sej na koncu bomo vse debeluške!

En lep sončen dan za nas vse :nosecka:!

papa J. :kuza:

Udb -> Oktoberčice! (4.4.2005 9:33:59)

Dober dan, kolegice!!!! 9nebesa

Kako ste kaj?
Pri nas nič novega - razen tega, da sem pririnila v 13-ti teden!!!!!!!! Sem vesela!!!
Slabost še kar vztraja - očitno se pri meni dobro počuti! Kako jo naj preženem? :)-
Lakota...nič posebnega...me je preveč strah, da mi bo slabo! Tako da ni panike! Kg še zmeraj isti, trebuha imam manj kot pri 8.tednih - zdaj namreč nisem več zaprta!! ;)
Nuhalno imam v soboto - komaj čakam, moj mož pa še bolj!
Sem se pa ravno naročila na naslednji pregled - ga imam 10.maja - ko bom v 18-tem tednu - mal pozno, ni?

Kar se tiče nosečniških cunj...jaz sem šla ta vikend malo pogledati, ker bom kmalu rabila nove hlače (mi ni logično, ker kg je isto, pa tudi trebuha ni tako videti - ga je pa čutiti!! ;) ), pa mi kar ni bilo...ne vem...so bile povsod same take konkretne nosečnice, s trebuhi in mi je bilo kar malo hecno, da bi jaz tiste hlače gledala!!;)

Kaj pa če bi se me enkrat dobile?? Bi bile za?

pi -> Oktoberčice! (4.4.2005 9:36:20)

Udb to bi bilo super. Mogoče bi edino še malo počakale, da bi se nam vsaj malo trebuščki videli.
Kje pa bi se dobile ? Kje ste doma ?

bambi -> Oktoberčice! (4.4.2005 9:54:10)

O, to bi bilo super, če bi se dobile.... Jaz sem iz MB.
Ja, čez kakšen mesec dni, npr po 1. majskih praznikih, takrat bomo sigurno že prav lepo okrogle ;);)

Bambi

Udb -> Oktoberčice! (4.4.2005 9:55:22)

Ja, pi, tudi jaz mislim, da bi lahko počakale tak do konca maja, začetek junija, ko bo že prijetno toplo, pa še bušite bomo že imele!!

Jaz sem iz Nm....mogoče bi ibla Lj najboljša. Saj imamo še dovolj časa - se bomo že zmenile!

pi -> Oktoberčice! (4.4.2005 10:11:55)

Jaz pa sem iz Prekmurja, tako da sem jaz bolj za MB kot LJ.

muriel -> Oktoberčice! (4.4.2005 11:01:15)

meni se pa mesa!!!!!!!!!!

komaj cakam, da povem ljudem; odločila sva se da v prihodnjih dneh.

sicer pa se, utrujena non-stop in to tako zeloooooooooo!

zgleda, da bo bolj vzhodno - slovenski zmenek?!

Udb -> Oktoberčice! (4.4.2005 11:03:54)

Maribor?!? Hmm...2,5 ure v 1 smer...ne vem če bo šlo...

pi -> Oktoberčice! (4.4.2005 11:23:06)

Udb mi gremo velikokrat v Čatež, ker imamo tam prikolico. Če si za bi se lahko kdaj dobili v Čatežu, Brežicah ali Novem Mestu ?

Udb -> Oktoberčice! (4.4.2005 11:25:55)

Pi - čatež se že veliko bolje sliši!! ;) No, se bomo zmenile maja!!:morje:

cmokec -> Oktoberčice! (4.4.2005 11:26:40)

Ojla, meni se pa trebušček že ful pozna, pa sem ga pričakovala, ker je bilo prvič isto. Nosečniške cunje že nosim, razen trenirke so mi prav :)-:)-:)-

Sem pa v pričakovanju NS jutri. Pomoje sploh ne bom spala, tolk komej čakam.

Zredila sem se za 2kg, samo se mi zdi, da se mi kljub velikemu trebuhu šeh nalaga povsod drugod?:ups: Mi pa dopoldne ne paše jest, bolj ko se bliža večer, raje imam stol blizu hladilnika. Sladoled je pa itak zakon.

LP, jutri pa poročam o NS. Držte :miska::miska:, da bo vse v redu.

:nosecka: cmokec

cmokec -> Oktoberčice! (4.4.2005 11:29:10)

Sem pozabila napisat, da sem prov fino prehlajena že en teden. Sicer imam samo nos zabasan in je od brisanja tak kot razcvetela roža. Vse skupaj se mi malo pozna na urinu in mi je G. dal B-complex tablete.

Tejčika -> Oktoberčice! (4.4.2005 11:42:34)

moje slabosti so mimo,...počutim se prav krasno.

zredila za 2 kg, trebuh pa ne gre več skriti,..je že prav okrogel, takod a so nosečniške hlače prav dobrodošle.

pa-pa:sloncek:

AKŠ -> Oktoberčice! (4.4.2005 12:33:36)

ojla....lep pozdravček še iz moje strani....

tudi jaz bi kar naprej in naprej jedla....sem se poredila že za 3kg :zmeden:
trebušček se že kr fino pozna, tako da moj pravi da znata bit dvojčka :zmeden: - ja pa kaj še.....

jaz pa imam NS 11.4., komaj čakava da vidiva pikico....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2005 13:22:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

žlička -> Oktoberčice! (4.4.2005 13:49:12)

ojla punce

a ste vse na bolniski al kaj????? jaz delam, delam, delam, pa saj naceloma mi nic ne fali, pocutje ok, hrana, no ja, se kar uspem branit, ceprav regrat s krompirej, pa seveda sladoled, sem u soboto ene 6 kepc pojedla:zmeden:

drugace pa NS cez 14 dni......tudi midva komaj cakava, glede na to, da spadam v konec meseca, lahko se vedno nosim svoje cunjce, sem pa dragemu ze napovedala, da Celovec caka na naju:bravo:

lp in vsaki eno :rozica:

Udb -> Oktoberčice! (4.4.2005 14:09:23)

žlička, ne, nismo na bolniški!!! Zakaj? Jaz sem čist pridna v službi!! Čeprav bi bila raje doma, ker sem lena!! ;)

Mmmmm, danes bodo za kosilo palačinke...potem bi pa še en sladoled!! ;)

:)-

žlička -> Oktoberčice! (4.4.2005 14:13:14)

hoj udb, zate vem, da si bila na bolniski in si zdej lepo pridna v sluzbi, ja sej meni bi tut pasalo, sej ene 6 ur kar gre, pol pa ze mal trudna ratam, bi mi pa pasal počitek

u palačinke.....jest bi tut...........čeprav bo danes regrat njami njami

pi -> Oktoberčice! (4.4.2005 14:13:33)

Je katera mogoče samo 4 ure na bolniškem ? Jaz sem slišala da obstaja ta varianta. Meni bi to najbolj ustrezalo.

Udb -> Oktoberčice! (4.4.2005 14:14:48)

žlička - ja 1 teden bolniške je res padel vmes - zaradi slabosti!! No, zdaj se pa kar držim v službi - če ne drugače pa zaradi dinarčkov. Pa tudi - saj ni nič narobe z mano!!

Palačinke so pa že odpadle.... :((:((:(( - me je dragi klical o spremembi načrta!! Bodo pa za večerjo!! :)-

Udb -> Oktoberčice! (4.4.2005 14:15:16)

pi, ta varianta ne bi bla slaba. Kako pa prideš do tega?

pi -> Oktoberčice! (4.4.2005 14:28:02)

udb ne vem se moram pozanimat. Če bom izvedela sporočim.

bambi -> Oktoberčice! (4.4.2005 15:24:53)

Jaz bom tudi nekje junija ali pa že maja prosila, če me dajo delat samo za 4 ure..... MOja kolegica si je zrihtala, ji je to predpisala njena G.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>