bambi -> Oktoberčice! (4.4.2005 9:03:04)
|
JA kje pa ste????? A ste še vse v postelji????? Jaz sem se danes komaj vstala, ne vem kaj mi je, utrujena sem za dol past..... V soboto sem kar nenadoma po popoldanskem počitku dobila vročino :zmeden::zmeden::zmeden: in sem bila čisto prestrašena. Poklicala sem v porodnišnico in veste kaj so mi rekli :grrr::grrr:, da naj pijem čaj in da mi oni ne morejo pomagat, če bo vročina narastla naj grem k dežurnemu, možno da je kakšna viroza. MEne je skoraj kap! Viroza. Saj veste, da lahko ima posledice za otročka in ona meni to tako hladnokrvno pove..... No, res je, da sem jaz panično reagirala, ampak nosečnici bi se lahko to lepše povedalo.... Hvala bogu je vročina zvečer že padla in v nedeljo, kot da nič ni bilo..... Hvala bogu. Kako pa ste kaj pri papcanju???? Jaz bi jedla in jedla in jedla..... Včeraj zjutraj sem po dolgem času zopet bruhala, potem sem pa pojedla obilen zajtrk, malico, 2x kosilo, zopet malico, zvečer pa še juho s piščančjim mesom in še polovico sladoleda Planica :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Kam to pelje, ne vem, vem pa da bom na tak način pridelala več kot 20 kg...... Ampak nikakor se ne morem kontrolirat, ker mi nizkokalorična hrana sploh ne diši, samo oglikovi hidrati in meso :zmeden::zmeden::zmeden:. A ste tudi ve takšne????? Kmalu debelušna Bambi
|
|
|
|