|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   primerna teža za zanositev
8.12.2008 13:34:37   
kattix
Zdravo, ker sva se s partnerjem odločila, da bova s 1.1.2009 začela delati nauser posted image  imam ene par vprašanj za vas.
Kako je bilo z vašo težo pred user posted image ?
Ali ste se zgledovale po teh nasvetih... če imaš preveč kg je dobro da jih pred zanositvijo izgubiš..
in če jih imaš premalo da jih dobiš.?
Kaj pravite..pri moji višini 173 imam 65 kg? Je to primerna teža za nosečnost  in zanositev?
Rada bi namreč user posted image  nudila kar se da najboljše pogoje. Zdej sem prenehala kadit...sej sem samo 3 čike na dan pokadila tako da nisem strastna kadilka.
Folno kislino jemljem že 3 tedne.
Kaj menite za mojo težo. Bi bilo dobro še kakšen kg izgubit za posledično boljše pogoje??

LP,Kattix
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: primerna teža za zanositev
8.12.2008 13:35:47   
Pikapolonica_
Če se boš ti zaradi tega bolje počutila, se potrudi in zgubi kakšen kilogram, drugače pa se mi zdi tvoja teža kar normalna.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2008 13:37:23   
Anonimen
S težo otroku ne nudiš nič boljše pogoje.
Boljši pogoji so samo to,da se lepo redno gibaš,ješ raznoliko hrano,se izogibaš stvari ,ki niso dobre za razvoj tvojega otorka.
ne obrmenjuj se s težo,ker je nesmiselno

(odgovor članu Pikapolonica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2008 17:04:16   
druga
meni se zdi bolj, da bi utegnila imeti prej premalo kil kot preveč...ne vem no, to je samo moje mnenje.

drugače pa, tako kot je že bilo povedano, probaj se čim manj obremenjevat in mislit na to in ono...s tem narediš ponavadi manj koristi, kot pa če si neobremenjena in si ne delaš preveč problemov s tem, na kaj moraš vse pazit, preden začneš sploh razmišljat o tem, da bi imela user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2008 23:34:29   
Ploha
tvoje kile so čist v redu!

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2008 8:09:05   
sončekm
Kattix, tvoja teža je čisto vredu zaenkrat, važno je da si začela jemat folno kislino. Drugače pa ne se preveč obremenjevat z vsako stvarjo in bo vse ok, upam da čimprej!!!!!     user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2008 8:52:46   
bamoocham
Kaj pa naj js rečem, ki sem zanosila z 77 kg, velika sem 173? Pa mi je ginekologinja rekla, da imam čisto vredu kg, da se za kile naj ne obremenjujem in da njih zanima le porat iz meseca v mesec. Glede na mojo kilažo naj bi se zredila za največ od 12-14 kg...

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2008 9:31:22   
Taddy78
Od kod pa ti to, da bi bila pretežka?

Uff, ne mi zamerit, ampak sem imela kolegico z bulimijo in ko vidim taka nora vprašanja z zvezi s težo mi kar zavre (mimogrede je bruhala tudi v nosečnosti)... Sama sem štartala pri 158cm in 50kg, se zredila na 73kg, sedaj pa jih imam še 60.
Čeprav me je potem v nosečnosti G nonstop gnjavil glede teže, mi je bilo vseeno, glavno da sem bila sita in zadovoljna. Sicer nisem jedla zaradi tamalega, ampak zaradi sebe, ker sem bila nonstop lačna.

Pri tvoji višini pa 65kg res ne more biti problem, prej idealna postava.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2008 10:30:13   
murkica
Jst mislim, da je tvoja teža idelana in se ne obremenjuj s temuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2008 12:16:49   
mišk
Tvoja kilaža je super, če že ne idealna!!user posted image
Jst sem imela napram tebi okol pet kilogramov več, pa sem zanosila v prvo, v drugo pa 10 kil več, pa sem zanosila v tretjem poskusu. Po moje kile povzročajo težave z zanositvijo tistim, ki so res orenk predebele ali presuhe.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2008 6:10:55   
kattix
Hvala za odgovore.
Z mojim sva že začela delat na user posted image . Sva oba tako navdušena, da komaj čakava da se bo prijelo. HMM...strah me je samo,
da ne bova imela zapletov;(
Držite pesti, jst jih tudi za vse vasuser posted image

papa

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2008 10:17:56   
Martinčka
kattix!

super da sta se odločila, to je velik korak in vama čestitam! Sedaj pa čim manj mislit na nosečo, da se ne boš preveč obremenjevala... saj veš: ne smeta imeti posteljnih aktivnosti samo zato ker bi rada zanosila ampak tudi zato ker v tem uživata!

glede kilogramov pa: imaš očitno super postavo in ne vidim razloga, zakaj bi želela kakšen kilogram izgubit! brezveze, ker si res super!

poročajta kako bo... držimo pesti!user posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2008 10:36:15   
kattix
Hvala Martinčka. Ful sem vesela, da me spodbujate. Drugače pa glede posteljnih aktivnosti kot praviš. Zaenkrat še nimava problemov da ne bi znala uživat.
Upam da jih še dolgo ne bo. Si pa tako želiva otroka, da ne vem kako bo šlo brez misli na to. Midva se vsak večer ko sediva na kavču pogovarja o bebici, kako bova nardila  sobo, kakšen voziček bova kupila, imena sva že izbrala..ali za fantka ali za punčko..
Joj uglavnem sva oba že tako raznežena da mi že srce noro razbija ob misli na to,
da bom mamica pri 19 oziroma 20ih. Upam,da se prime čimprej;))

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?