leda -> RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) (10.12.2008 9:17:35)
|
Jaz sem bla pa ob 6h zmenjena v centru LJ s kolegicami-smo šle na čvek pa na kuhano vino in sem prišla ob pol desetih domov. tut lara, emi in jst smo malo po štantih pogledali. seveda s prikolicami v roki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in dve od treh sta celo en kuhan vin zvrnili in bili potem malce bolj razposajeni... lana, men se tut na trenutke vleče zdele to, ko moram bit v vlogi hrane bolj al manj na dohvat ruke, ampak ti rečem, te pol leta tolk hitro mine, da se vsaj men ne da zaj*** s flaškami in podobno navlako (v bistvu nimam ene doma). glede uvajanja hrane pa se strinjam s sarayo oziroma njeno patronažko. una v stilu, sej mi smo segedin jedl pri 4 mescih, pa smo čist okej, je bolj na trhlih nogah. kolegica, ki dela na retgenu pravi, da une nad 40 niti ne vpraša za alergije, ostalo pa vsak drugi ma kaj. in ni čist tko, da alergije so al ne. nekatere lahko kar sam neprevidno povzročiš. zato bom jaz definitinvo do pol leta sam dojila, potem pa...pri taprvi sem isto naredila in potem sem sicer en mesec skakala okrog kot kloven z žličko in bla zihr, da jo bom očitno hodila v šolo dojit. no, pri sedmih pa se je odločla, da je hrana kul in dva mesca kasneje se je sama nehala dojit in ratala človeček na gosti hrani.
|
|
|
|