petra1978 -> RE: Septembrski sončki - drugič :) (16.12.2008 18:22:34)
|
Moram vas na hitro pozdravit, dokler ne bo alarma. Zadnje čase tako redko pridem do računalnika. Potem pa zvečer pogledam kaj vse sem naredila, da nisem imela časa it na RR, pa se nikljer nič ne vidi. Zdaj bo pa še manj časa, ko so vsi ti prazniki. Lara, super torto si naredila. Vidim, da se spet nekaj pogovarjate o srečanju. Mogoče pa res ne bi bilo slabo, če bi bilo enkrat na štajerskem koncu. Bi pa še jaz prišla. Včeraj sem klicala, da bi Gala naročila za pregled kolkov, pa so me naročili pri 4 mesecih. Kao da prej nimajo prostega termina. Potem pa uporabim veze in mi rečejo, da lahko pridem že v ponedeljek. Saraya, upam da je Marisa že bolje. Se mi prav smili, revica. Meta, kako so uspeli ajdovi žganci? A ti lahko kdaj mojega na kosilo pošljem? On jih ima ful rad, jaz jih pa ne maram, zato jih tudi ne kuham. Pamperske - tudi mi uporabljamo tiste iz Mulerja (nemške) za ponoči, ker ga ne previjam, razen če je pokakan. Čez dan, ko pa se previjama kar pogosto, pa uporabljam ostale pamperske (polske), sem pa zadnjič probala ene Mulerjeve, pa so bile OK. Moram spet prit MB, da gremo malo v Muler po zalogo. Drugače pa mi uporabljamo že pampers 3, tak je naš Gal zrastel.
|
|
|
|