Marsy -> RE: Septembrski sončki - drugič :) (14.12.2008 9:23:00)
|
Ojojoj. Ker nisem doma, vas čist nič ne morem spremljat in sem brala prvi del, pa je tema zaklenjena in mi nič ni blo jasn, pol sem pa le datum pogledala in so pogovori en teden stari... Zdej je že pol septembrčkov starih 3 mesece. Mi čakamo še 13 dni do takrat. Odštevamo dneve do UZ kolkov, da se znebimo povijanja, ker Kaja to sovraži in se dere, kot bi jo iz kože dajali. Cepljenje imamo 30.12. kar se mi zdi mal zoprno, če bo kakšna reakcija glih čez praznike... Komi pa čakam, da jo izmerijo in stehtajo. Pri nas je posvetovalnica pri 4 tednih, pol pa pri treh mesecih, vmes pa nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Stehtala sem jo tako, da sva skupi oblečeni 'stopili' na tehtnico. Ima okrog 6 kg. Zrasla je pa tud ful, tako da je po mojem čez 60 cm, če se je rodila s 56. V 10. tednu so jo začel krčki matrat in nič ni pomagal. Sem pa včeraj dobila homeopatske 'kroglice' in res takoj 'primejo'. Reče se jim Chamomilla C30. So proti vsem možnim trebušnim težavam, driski ipd. In tudi proti rastnim bolečinam.
|
|
|
|