pf -> RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) (15.1.2009 9:44:00)
|
Dobro jutro ponočnjakinje. Mašinca sem zdajle brala, ste se razklepetale. Evo pa je nametalo snega, upam da hitro sčistijo da gremo čimprej ven, ker v hiši je katastrofa biti meni več kot en dan. Včeraj nisva bile zunaj, ker je bilo tako, danes pa napadeva. Bova kar tu okrog po vasi malo šle. Danes bo čez dan okrog nule, tak da je treba izkoristiti. Prejle sem se vagala spet. Dve kili sta mi zadnjič šle dol, zdaj pa tema. Če jem ali ne je isto. Sem prav jezna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Zakaj bi mi bilo žal zaradi sokovnika. Saj ne more biti tako grozno sčistiti ga. Zmečeš v pomivalca in čao pero. Samo sem se odločila, da bom šla v trgovino ga kupiti, da vidim zadevo in ne preko neta. To jantarjevo ogrlico bom jaz kupila, ravno na tej strani sem videla, da se jo da naročiti pri nas v Sloveniji, pa bo kak bo. Konec koncev ni tak denar. Midve sva danes po mlekcu spet sokec pile po žlički. Obožuje sokce in žličko in stekleničko frutka že kar poveže s papico. Tak je slatka, prav jezi se če preveč počasi kaj mučkam, ali pa če prehitro dam stran, tak da ji bom dala vsak dan pol frutka sem se odločila, to je nekje okrog 60 ml. Samo po mlekcu.
|
|
|
|