pf -> RE: Septembrski sončki - drugič :) (14.1.2009 6:41:33)
|
Jutro. Danes pa ne morem spat več, Lana pa tak lepo še spi. Sem se premetavala od pol šestih, zdaj pa sem raje vstala. Bubi saj sem kupila tudi te slinčke za enkratno uporabo in to ravno za zdaj, ko sokce probava. Dam ji ga navrh, ampak to je nek papir in pride vse preko. Moram res PVC slinček kupiti. Meta mogoče bi pa mogla AM zamenjati. No ne vem, nimam ravno s tem izkušenj, ker se dojiva, ampak za probati je. Sva imeli aptamil za dodatek prvih deset dni, ko sva prišle iz P in ji ni bil všeč, pa tudi polivala je in bila zaprta, sedaj imam pa doma novalac in parkrat, ko sem imela malo manj mleka teden dni skupaj sem ji dala večerni obrok kot dodatek novalac in je bistveno boljši okus. Pa tudi Hipp hvalijo ful. Glede GH ti pa ne znam veliko svetovati, ker se polno dojiva, dajem ji samo malo sokca, da se navadi žlice in pa malo okusov. Midve še ne bova začeli, ker me je strah, da bi bilo potem manj mlekca in mi je škoda. Probaj kako milupino ali hipovo kašico za mešanje z vodo, če ima težave s prebavo in s tem nadomesti obrok postopoma. Glede tega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dretja pa ne vem, če je to ravno s hrano povezano. Vsak dan jih par napiše da se tak jočejo naši malčki. Vem, da je MTY, Petra to napisala že tudi, naša je tudi kričala nekaj par dni nazaj. Pa kar naenkrat iz nule. Kaj bi to bilo in zakaj tak jok pa nimam pojma.
|
|
|
|