|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
20.1.2009 15:09:43   
U*
Pa ga daj se izgubiti nimaš kaj lahko boš pa pozitivno presenečena.

Držim pesti pa javi.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.1.2009 15:11:27   
tinkatonka
ursa30....jaz imam tud G v ZD Fužine. Pa sem ful zadovoljna. Moja je Domazet-Fink, pa tvoja?

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.1.2009 15:56:18   
Nončika
Giotti, dragica, joj kak mi je hudo zate. evo ti en velki virtualni objemček. user posted image user posted image user posted image , ne samo en. miljon.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.1.2009 18:05:00   
cori
Ojla

Nisem pozabila na vasuser posted image user posted image user posted image , veliko mislim na vasuser posted image , vas berem, časa za pisanje pa potem hitro zmanjka.

Zadnje čase imamo tudi mi v službi take pritiske, medsebojni odnosi so totalno na tleh....prav ne vem kam to pelje....

Drugače pa maksimalno navijam za vse, da čimprej zagledate pluskeuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.1.2009 18:05:56   
cori
aja, hmmmm, mi lahko pomaga katera naštimat ticker, oz.kje ga dobim pliiisuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.1.2009 18:06:44   
Nončika
Cori, očitno je čedalje hujše v teh naših službah. to se pravi, da je skrajni čas, da se malo umaknemo. za kako leto!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.1.2009 18:14:17   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

ursa30....jaz imam tud G v ZD Fužine. Pa sem ful zadovoljna. Moja je Domazet-Fink, pa tvoja?

tudi jaz bom imela dr. Fink si zadovoljna? super, sem že od parih punc slišala, da je super.
tudi sestra po telefonu si je danes vzela dovolj časa zame, da je poslušala moje težave.
no, potem sem se odločila pravilno user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.1.2009 18:14:37   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Cori, očitno je čedalje hujše v teh naših službah. to se pravi, da je skrajni čas, da se malo umaknemo. za kako leto!!!user posted image user posted image user posted image

Ja res je. Pritiske šefov bi še prenesla, jaz sem vse bolj razočarana nad razmišljanjem sodelavcev, samo kdo bo koga zaje... Pred kratkim smo imeli v kolektivu spet spor in odnosi so šli pod nulo.....

Samo je po mojem to prisotno kar povsod.....

da ne bom samo slabo pisala......danes so v podjetju, kjer dela moj dragi odpuščali, in on je ostal zaposlenuser posted image user posted image user posted image torej še ena lepa novičkauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.1.2009 18:17:57   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: cori

aja, hmmmm, mi lahko pomaga katera naštimat ticker, oz.kje ga dobim pliiisuser posted image

lahko si ga naštimaš  naprimer tukaj

http://lilypie.com/

vpišeš potrebne podatke, potem greš na moj profil, tam kjer ti piše dodaten opis in si skopiraš podatke? bo šlo? user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.1.2009 18:18:24   
dini
Čestitam cori da je tvoj dragi ostal v šihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.1.2009 18:18:35   
Nončika
cori, ja super za tvojega. tako se dela, a ne?

očitno je pritisk kar velki. pri nas je kolektiv kar ok, sicer odkar nas je malce več ni tako kot je bilo. a že nekako bo. spor mam jaz ponavadi z šefom ali pa z enim od sodelavcev. resen spor med mano in enim sodelavcem se pa pripravlja, kajti zadnje čase si preveč dovoljuje. res, da ma več izkušenj ko jaz, a prosim lepo, čez 10let bom jaz mela več kot pa jih mam zdaj. eh, kaj čmo, tako je.

še malo pa grem domov. jeeeee!!!!!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.1.2009 18:19:31   
sonček85
cori:http://lilypie.com/
in na
babystrology

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.1.2009 18:29:44   
cori
WAW, hvala punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

MI je uspelo nastavit tickeruser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.1.2009 18:31:20   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Čestitam cori da je tvoj dragi ostal v šihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam je vsem odleglo....zdaj šele razumem, kako je hudo tistim, ki trepetajo za službe, ki imajo pogodbe za določen čas....

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.1.2009 18:32:04   
ursa30

WAW, hvala punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.1.2009 18:34:52   
cori
ursa30, jaz sem glede računalnika bolj leve sorteuser posted image user posted image .

Pa častim zdaj eno kavico
user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.1.2009 18:59:32   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke da je dragi obdržal službouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.1.2009 19:16:14   
ursa30

ursa30, jaz sem glede računalnika bolj leve sorteuser posted image user posted image .

Pa častim zdaj eno kavico
user posted image

sej tudi jaz nisem noben strokovnjak user posted image
sem se takrat, ko sem si delala tikerček, kar malo matrala user posted image user posted image
pa hvala za kavico user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.1.2009 21:57:04   
mojca345
oj bodoče mamice, še jaz se vam oglašam....danes sva najdla prostor za fešto...prstanov pa še zdej ne....ampak se bo to tudi uredilo...

Hvala za vzpodbudbo Dini, S*, sonček85

Giotti držimo skupaj, pa bo LAŽJE....user posted image user posted image ....

danes sem bolj redkobesedna...user posted image user posted image ...vas pa berem.....

user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.1.2009 22:46:58   
U*
Cori user posted image  za tvojega da ima še vedno šiht.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
21.1.2009 6:40:55   
Anonimen
jutro!
no jaz komaj gledam zmatrana sm tok da rabim še en dodaten moderc za moje podočnjake,moja dva sta oba bolana in včeri k sm prišla domov je tamavči že panču tašča pa vsa vesela mi slabo vest delala,da to je pa to k me ni,pa da me pogreša in je jezen pa take foreuser posted image ma mislim k da že v službi nimam dovolj sranja ga morm met še domauser posted image
in kako ste kej ve predrage dame?
giottiuser posted image user posted image
nč grem še mal pobrskat pridne bodite pa lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu U*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
21.1.2009 8:00:42   
tane
cori, kakšen lep tickerčekuser posted image pa BRAVO za moža in da ima še vedno službo...vidiš pa se je vse lepo uredilo...zdaj pa same lepe misli da se bo pikica veselo razvijala

larilu, pa pismo a še s taščo se moraš ukvarjat, poden...jaz bi ji hitro svoje povedala, ker ta zadnja je pa ta, da ko pridem zmatrana domov, da bi se še z zlobno taščo morala ukvarjat. v službi pa le zobe stisni pa čim bolj samozavesto se obnašaj...na začetku je po mojem čisto povsod tako, da te zafrkavajo ali pa že dost to da te ignorirajo.

jaz imam srečo, da se sodelavci/kami ful dober razumemo in tako skupno proti delodajalcem jamramo ti so pa druga pesem...

giottka, draga mojauser posted image user posted image user posted image in srečno na tvoji poti...ko boš nosečka pa se nam sigurno spet pridruži a je prav...za zdaj pa uspešen odklop od nas...

kaj je zdaj to, zdaj pa že nekaj časa nič novih nosečk...

vsem želim lep danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
21.1.2009 8:03:00   
tane
pa še nekaj takega zame in za vse vas...

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
21.1.2009 8:21:44   
dini
Dobro jutro, kako ste?user posted image
cori, res lep ticker.user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
21.1.2009 9:15:50   
Nončika
Jutro!!!!

danes pa ni sončka, je vse oblačno in turobno.

pri nas pa je nastopilo obdobje jokanja pred odhodov v vrtec in pred vstopom v skupino. mala je vedno z velikim veseljem hodila v vrtec, zdaj pa jok.

Larilu, tašča, grrr. maš bolano dete, nato v službi težave, pol te pa še ona nahruli. hja, enkratno za tvoj zaključek dneva. jaz sem pri mojih starših, mam težavno mamo. puno problemov, a jih nekako rešujem in je drugo, če si doma pri starših kot pa pri tašči. jaz mami povem svoje, pri tašči bi pa verjetno 2x premislila.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?