|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
15.1.2009 14:06:48   
giotti
ej, meni je to tudi totalno zanimivo...
in sem bila meseca novembra, ko nam je nonika oktobra umrla, stoprocentna, da to pomeni, da bom pa jaz nosečka, ma, evo, ni se zgodilo, še danes ne vem, zakaj ne user posted image user posted image
so se pa danes ponoči zgodile čudne sanje...user posted image
če bom res user posted image oziroma sem že, če sem, potem jih povem, sicer pa ne...
vsem user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
15.1.2009 14:08:51   
giotti
Aja, SMELIKAuser posted image  user posted image  user posted image
Čuvaj se!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
15.1.2009 14:14:31   
sontschica

user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO   user posted image   oz.  user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji)
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan
XX.01. - katjakokol 
XX.01. - sontschica ( 2.krog ) srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog )
XX.01. - crvicek

XX.01. - dini
01.01. - srecna_zvezda user posted image  user posted image user posted image user posted image          v nove boje
01.01.- kepica 
srečka  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image        
05.01. -  nony  user posted image  user posted image user posted image user posted image       v nove boje
05.01. - pipika123 user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
06.01. - ziva1 (14. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
08.01. - ursa30 (1. krog po HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image
  v nove boje
08.01. - Bojana82 (3. krog 9 ) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje 
09.01. - baby1978 (4. krog)
10.01. - pikicao user posted image user posted image user posted image user posted image   v nove boje

10.01. - METULJ1 ( 3. krog po LAP in HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.01. - Anonimen srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image     
11.01. - larilu srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image    
11.01. - lunika 

11.01. - Matejčika (5. krog, 3. krog s Klomifenom) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.01. - S* (6. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.01. - BBP srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
13.01. - SMELIKA ( 3.krog ) srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2. krog)

15.01. - cori
15.01. - Anya22 (13. krog)
16.01. - Tanisha (3.krog )
17.01. - pikicaa25 (13.krog)

17.01. - Grethy
17.01. - KulGirl (2. krog s klomifenom )

20.01. - dreamz
21.01. - misk2
22.01. - Tiki55

22.01. - pikapolonica 24 user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
23.01. - BEBIII

24.01. - Murkica
26.01. - strumf (2.krog)
26.01. - metuLJchy
27.01. - Neja_teja_
( 2. krog po SS )
27.01. - giotti (7. krog po HSC)
28.01. - *csaje* (3. krog )
29.01. - Anuša*
30.01. - U* (4. krog po LAP )
30.01. - tane
31.01. - DOaisy (3. krog)
31.01. - limonita (10. krog)

JANUARK NAS JE 52 OD TEGA  6  SREČK  user posted image  

Modrih       11    

Roza            6

Skupaj         16

user posted image

NAVIJAČICE
*ella
*pikicao
*larilu
*sonček85
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana
*skrivnost
**manca*
*Anneri
*Arual
*Miklarom

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................34,6% srečk nosečk
JANUAR......................................trenutno 37,50% srečk nosečk

čestitke smelika tut od mene user posted image user posted image user posted image . res žalosten rek, ampak pr teb je res držal. lepo in mirno nosečnost. čuvaj nase in na pikico.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
15.1.2009 14:14:49   
dini
giotti prosim povej nam, naredi testek.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
15.1.2009 14:17:49   
giotti
Moja lepa, sladka Dini, saj vam bom vse povedala ob času, če sem res user posted image
Testek pa ne delam prej kot čez 12 dni (no, vsaj v tem trenutku je to moj plan, saj veš, da se pa to skoz spreminja... lahko me zagrabi any moment neracionalizem user posted image )
Zaenkrat pa naj ostane tako, a prav user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
15.1.2009 14:22:03   
dini
Ok.user posted image Držimo pesti.user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
15.1.2009 14:41:52   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: SMELIKA

Punce, ravnokar sem naredila test First sign in mi je pokazal user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet!user posted image

iiiiiii, kako lepo..... ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš, da sem rekla, da gre v tretje rado. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
15.1.2009 14:42:25   
sonček85
pri meni je verjetno tudi držal ta rek.
No samo da malo v drgačni luči.Od bivšega oma ki sem jo imela zelo rada je umrla 3.5.08 in jaz imam rok konec aprila ,lahko da bo maja  in mislim da je to znak ,na njeno obletnico smrti.Naj počiva v miruuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
15.1.2009 14:45:33   
Nončika
Pri nas pa velja rek: če se kaj pri bajti dela, nastopi pri hiši smrt ali se pa rodi dete. pri nas smo ravno bajto prekrivali in fasado delali, jaz pa nosečka.

zdaj boma pa si stanovanje urejala v mansardi. bog ne daj, da bi bila kaka smrt, rajši se naj dete rodi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.1.2009 14:47:49   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pri meni je verjetno tudi držal ta rek.
No samo da malo v drgačni luči.Od bivšega oma ki sem jo imela zelo rada je umrla 3.5.08 in jaz imam rok konec aprila ,lahko da bo maja  in mislim da je to znak ,na njeno obletnico smrti.Naj počiva v miruuser posted image

hm... zanimivo. Naša nonika je pa konec oktobra umrla, kak mesec prej je pa padla v komo... zdaj mi pa um že too much štrika user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
15.1.2009 14:49:23   
giotti

IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Pri nas pa velja rek: če se kaj pri bajti dela, nastopi pri hiši smrt ali se pa rodi dete. pri nas smo ravno bajto prekrivali in fasado delali, jaz pa nosečka.

zdaj boma pa si stanovanje urejala v mansardi. bog ne daj, da bi bila kaka smrt, rajši se naj dete rodi. user posted image user posted image user posted image

sam bajto se dela kar nekaj časa... vsaj mi smo jo delali ene pet let, takrat v davnih osemdesetih user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
15.1.2009 14:50:37   
S*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smelika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Čestitke!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
15.1.2009 14:52:04   
giotti
dajte še kaj zanimivega povedat...
men je tko fino, če se še kaj druga kot samo o M in O pogovarjamo user posted image Kaj pa vam?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
15.1.2009 14:57:03   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

sam bajto se dela kar nekaj časa... vsaj mi smo jo delali ene pet let, takrat v davnih osemdesetih user posted image

ali pa še dlje. našiva sta menjala streho, komaj tedaj sta delala fasado. pa sta pričela zidat davnega leta 1985. po 20letih jima je ratalo narditi fasado. in jaz sem istega leta rodila našo dekličko.

no, če tak gledamo niti zdaj ni še vse fertik, mansarda še čaka. in naju to leto čaka zapiranje. to bodo denarčki leteli. pa mogoče še kaki bejbi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
15.1.2009 15:13:32   
S*
Naši giootki je pa malo dolgčas user posted image   user posted image   user posted image . Se hecam , meni je tudi lepo prebrat tudi kaj drugega, kot samo o user posted image  in user posted image . Mogoče pa si nas malo razvadila in vedno me pričakujemo od tebe, da boš kaj lepega povedala oz. napisala.
Jaz za danes počasi zaključujem delavni dan in odhajam domov user posted image . Moram pa še med potjo na agencijo, da si plačam počitnice, na katere odhajava z mojim user posted image  zadnji teden v januarju. Bova šla malo rito namakat in seveda smučala bova. Če bo po vsem tem ostalo kaj energije, bova pa še kaj user posted image .

Lp 

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
15.1.2009 15:58:20   
dini
 Nosečnice v avtu:

Med vožnjo v avtomobilu so nosečnice ravno tako ogrožene kot ostali vozniki, celo bolj, saj poleg sebe v avtomobilu vozijo še nerojenega otroka. Strah, da bi s pripetim varnostnim pasom škodili otroku, je napačen, za bodočo mamico in otroka je tveganje veliko večje, če se nosečnica ne pripne. Zelo pomembno je, da si pas pravilno namesti. Spodnji del pasu naj poteka pod trebuhom, zgornji pa nad trebuhom in preko ramen. Tako bo varnostni pas zadržal telo nosečnice in ne bo poškodoval otroka. Če bodoča mamica ne bi bila pripeta, bi ob trku lahko udarila v sprednji del notranjosti avtomobila, armaturno ploščo ali krmilo.

Tak udarec bi bil zanjo in za otroka veliko bolj nevaren kot pa pritisk, ki ga povzroči pas na telo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
15.1.2009 15:59:31   
dini
Pred vožnjo si pripravite sedež in slecite oblačila

Bodoča mamica naj upošteva nekaj varnostnih ukrepov še preden začne z vožnjo. Najprej naj sleče plašč ali bundo. Sedež naj prilagodi tako, da bo udobno sedela ter bo razdalja med krmilom in trebuhom čim večja. Varnostni pas naj si potegne pod trebuh, pozorna naj bo na diagonalni pas, ki mora biti med prsmi.

"Še bolj pomembna za varnost pa je napetost varnostnega pasu. Če ni pravilno nameščen in dovolj trdno zategnjen, lahko pride do resne poškodbe plodu. Pri trku namreč ohlapen pas 'zleze' čez sredino trebuha, kar je lahko usodno za še nerojenega otroka," opozarja Bojan Oblak.

In dodaja: "Ravno tako se mora nosečnica pripeti, če je v vozilu kot sopotnica, vendar naj bo njen sedež čim bolj nazaj. Po naših izkušnjah se vse preveč ljudi, med njimi tudi nosečnice, 'pozabi' pripeti na zadnjih sedežih avtomobila."
Za voznice v visoki nosečnosti pa velja tudi opozorilo, da je njihovo telo bolj okorno, refleksno odzivanje pa posledično slabše.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
15.1.2009 16:00:31   
Nončika
zdaj pa grem počasi pripravljat malo na špancir. z vrtcem gremo na pohod. mala reče, da gredo zvezdice in luno gledat. mislim, da bo bore malo vidno, saj je vsepovsod oblačno.

mejte se, se beremo zvečer.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
15.1.2009 16:01:31   
giotti
dini, bravo!!! Stoprocentno se strinjam z napisanim in vedno se jezim na prijateljice nosečke, ki se nočejo privezat. Če so v mojem avtu, se le ta ne premakne. Stojimo na mestu, dokler se ne privežejo!!! Šele potem prižgem motor. Sem stroga, ne user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 15.1.2009 16:02:12 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
15.1.2009 16:03:52   
dini
Jst tudi nočem takih zraven ki se ne privežejo!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
15.1.2009 17:32:05   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: dini

SMELIKA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa res to drži:˝Enga v jamco, enga v mamco˝. Jst sem to tudi prvič slišala.

Za sorodnika pa user posted image
user posted image user posted image

ojoj ma ne no, jaz v to ne verjamem....bom pa kmalu lahko povedala če drži, ker je čisto konec decembra umrla stara mamauser posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
15.1.2009 18:07:18   
Nončika
no, no. še zadnje dni nosečnosti sem se striktno privezala. sem pas prilagodila. jaz sama ne krenem z garaže, sploh ne prižgem avta dok se ne privežem.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
15.1.2009 18:13:23   
dini
Bravo csajeuser posted image user posted image user posted image
Kje ste vse?user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
15.1.2009 18:15:13   
S*
Dini user posted image hvala za poučen članek. Jaz sem tukaj, sem malo prej prišla domov, sedaj se mi pa prav nič ne da in po mojem bom prav kmalu končala v horizontali user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
15.1.2009 18:16:32   
dini
Hvala S*, pa si preživela skor cel dan na šihtuuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?