Bety -> Dobro jutro... (4.4.2005 7:48:19)
|
Jaz pa vsako jutro pijem :kava: in vas berem.... Včeraj sem brala tudi poste nazaj....eno leto nazaj... smo bile veliko bolj komunikativne....:(( ...lepo mi je bilo brati, da en mesec poskušajo in jim kar rata ...pa vse te skrbi, napete joškice, izcedek ... in vsaka, ki ji rata vedno isto svetuje "ne mislite preveč o tem in vam bo ratalo" ...:)- ... Za tiste, ki še ne veste: Prometrijum se v Italiji kupi v svobodni prodaji in ni nič drugega,kot progesteron... jaz za to imam tudi recept od zdravnika ...pri nas se ga dobi kot Dabroston na recept...lahko ga pijem ali pa ne...moja izbira...enako tudi čas od kdaj naj ga pijem(od 15. dne do 25. ali od 22. do 28.dne)... in to ni moje samozdravljenje ali eksperiment...to je nasvet zdravnika... Je pa res, da so :nosecka::nosecka::nosecka: drugačnega razpoloženja, včasih tečne ... pa bom komentar naše vesele :nosecka: preslišala ... naj bo njena nosečnost polna veselja in največje radosti... Anitka, sem brala poste nazaj in naletela 15.2. na zgodbo naše Bambi ...ko se je razjezila ...pa še sanjalo se ji ni, da je že :nosečka:, verjetno en teden po oploditvi ... jaz to čutim, kot zgodovino ...nastalo je bitje, ki bo morda postalo za vse naše otroke ključna oseba, kakšen zdravnik, predsednik R. ...,in mi smo bile priča temu ... Mislite, da v bodočnosti, ne bodo ženske, na kakšnem ekranu spremljale začetek nosečnosti že od oploditve?!?! ...jaz mislim, da bo to prav kmalu...že čez 10 let... No, dovolj sanjarjenja... imejte se lepo in prosim poročajte o veselih dogodkih že ta teden... :rozic: za vse Bety, ki bo prav kmalu vesela :nosecka: brez ss
|
|
|
|