NinKa -> Nakupi (5.4.2005 8:38:25)
|
Jaz mislim, da sta možna sam dva scenarija - al dobiš sposojeno al pa moraš vse sam nabavit. Midva sva sodila med slednje, ker - med prijatelji sem bla prva z :duda:, doma smo pa mala familija in so zadnji otroci že kar nekaj let v OŠ. Pol pa je stavr koliko kompliciraš --- midva sva ful, ker doben od naju ni imel kaj ekstra pojma, kak pomeni imeti :duda:. Kupila sva otroško sobico, pa posebej posteljo, ker je otroška soba imela 200*90 posteljo. Pa kupila sva vellikega 4 kolesnika. Pa puno cotik, dude, flaške, bana, kozmetiko, lupinico......2 meseca po rojstvu sva ugotovila, da napihljive gume na vozičku niso najboljša stvar za naš avto, smo kupili 3 kolesnika, ker je bil luškan.....pa sedaj ko je zopet veliko druge opreme za miskota smo cez vikend kupili našemu škratu že tretji voziček - marelo. Včasih ko nazaj mislim, ful sva komplicirala, sedaj pa vidim da je bla večina odveč....več ko preveč. Ampak ok, na izkušnjah se človek uči. Jaz sem se in to je najpomembnejše. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|