oče ali žival??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

borovnička -> oče ali žival??? (4.4.2005 1:23:39)

S kolegico sediva v enem lokalčku in pijeva kavico. Pa pride en zelo, zelo zrihtan gospod s svojim sinčkom, po najini presoji je bil star nekje 3 leta in pa s hčerkico, nekje 5 let staro. Tudi mala dva zelo lepo oblečena in dajala sta vtis zelo vzgojenih otrok iz malo premožnejše družine. Prišli so iz McDonaldsa in oče lepo zloži vse iz vrečke, na mizo. Vse lepo in prav. Potem pa, saj veste kako so malčki. Velika miza, nizek stol, da malček komaj vidi na mizo, rokice pa prekratke in mali ponesreči polije kokakolo po mizi, po tleh in seveda po sebi. Oče se razjezi, ustane in odrine stol, začne kričat (dobesedno) na malega, mu prekolne mamo, zgrabi malega zadaj za ovratnik, ga dvigne s stola, mu jih naloži par krepkih po riti in ga trdo postavi na tla. No, na to burno reakcijo očeta, se je tudi punčka ustrašla in ji je hamburger padel iz rok. Ko oče to vidi, zgrabi malo za lase, jo dvigne v zrak (ne pretiravam!!!) in jo začne lasat. Ker sta se mala dva seveda jokala, ga je še bolj razjezilo in je oba še enkrat udaril po obrazu. Potem se je usedel in v miru, kot da ni blo nič, spil svojo kavico. Mala dva sta okamenela sedela na stolih in tiho so jima solzice tekle. Srce se mi je trgalo.

Punce, jest vam ne znam povedat z besedam kuga bi tej živali nardila. Men je pokrov dvignil, sem zavpila nad njim, ko je malega začel in če me ne bi kolegica odvlekla ven iz lokala, ne vem kako bi se končal. No on je bil potem še pogumen in nekaj brundal nazaj. Sej nisem vedla kaj naj... pokličem policijo? Sem bla tako šokirana in jezna hkrati, da niti razmišljat nisem mogla.

Dejte mi povedat kje je tukaj meja? A če je otrok tvoj, res lahko z njim počneš kar ti paše? Povejte mi svoje mnenje in kaj bi ve naredile na mojem mestu!?

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Boštjan-7 -> oče ali žival??? (4.4.2005 7:02:39)

Borovnička,
brez besed sem. Sem oče 11 mes. deklice, ki mi pomeni vse na svetu in me takšne stvari zelo prizadenejo. Ko sem bral tvoje sporočilo sem kar lovil sapo. Ne moreš verjeti, da obstajajo takšni ljudje. Človek bi šel najraje do njega in mu eno tako pripeljal na go..., da se nebi zlahka pobral. Res brez besed sem!

NIKI1 -> oče ali žival??? (4.4.2005 7:09:39)

:((:((zelo žalostno, bogi otroci..

Anonimen -> oče ali žival??? (4.4.2005 7:14:39)

Grozno, po moje bi bilo res najbolje poklicati policijo. Tako ravnanje, posebno če je vsakodnevno, lahko na otroku resnično pusti posledice. Več ljudi ve, kaj tak človek dela s svojimi otroci, več je možnosti, da se kaj ukrene. Ne vem no, ampak večkrat bi se meni za take ljudi zdela sprejemljiva rešitev "vrečo na glavo"...

dory -> oče ali žival??? (4.4.2005 7:33:15)

Zame po prebranem to ni oce...bi prej rekla,zival...bemo,kwa bi mu jest nardila...bi ga tko kresnila nazaj,ce bi vidla,da kdo dela tko z mojim otrokom...tle bi blo treba ukrepat..ker gre za psihicni in fizicni teror....kje je se pravica....in pol na socialni govorijo,da je bols slab oce kot nobeden....matr jim:hudicek:

Magi* -> oče ali žival??? (4.4.2005 7:57:16)

grozno, grozno, grozno!
a ukrepati al ne? smo vedno v precepu, da ne bi še več škoda naredil. če se spravmo na takega človeka, potem smo pokazali, da se stvari rešujejo na njegov način. če se obrnemo na ustanove, je že en pred mano napisu, kako zelo učinkovite so. najhujše pa je, da grejo v vsakem primeru otroci nazaj v tak dom. če se tako znaša nad njimi v jasvnosti, kaj šele počne doma? ubogi otročki! ampak vprašanje ostane: kaj narediti?

mogoče bi bila policija res še najbolj smiselna izbira.

bonika -> oče ali žival??? (4.4.2005 8:31:34)

GROZA! Kaj šele z njimi počne doma,če jih takole mlati v javnosti,ubogi otroci,taki ljudje sploh ne bi smeli imeti otrok,pa saj to ni človek,to je zver!
Po moje bi blo tud najboljš kar policijo poklicat.

india -> oče ali žival??? (4.4.2005 8:35:01)

Ja,dobesedno grozno!Samo v take konflikte se vmešavat tudi ni pametno, oz. je brez koristi, ker tudi če bi poklicala policijo,je vprašanje,kaj bi potem počel z otrokoma doma?
Uboga revčka!:miska:

samuelion -> oče ali žival??? (4.4.2005 8:38:12)

konjar debilni

koala -> oče ali žival??? (4.4.2005 8:44:23)

Mi smo v bloku imeli zelo zelo problematično družino. Čemu vsemu je bil priča ta otrok. Pa smo klicali socilao sosedje, pa šola jih je obveščala, pa policiji spoloh ni bilo treba povedati za katero družino gre, ker so kar sami vprašali če je spet problem ta dotična družina. Tudi oni so javlajali pa se ni nič zgodilo. Otrok pa je včasih tako jokal, pravzaprav se je drl, da se ti srce trga. Pa ga niso umaknili, dokler ni samo prosil socialne delavke da ga odstranijo iz družine. Toliko o ukrepih, ki jih naši odgovorni storijo za te uboge otroke.

Kar se pa tega očeta tiče pa FUJ IN FEJ, bi ga blo treba javno osramotit tako kot je on svoje otroke. Pa kaznovat za vsako malo napako.

Koala

Anonimen -> oče ali žival??? (4.4.2005 9:11:49)

Zdej me je pa prijrlo,da bi našla to zverino:grrr::grrr::grrr::grrr:in ga premlatila,ampak pol bi se spustila na isto raven kot je on.debil.
Mislim da bi morala poklicat policijo-da se vmeša socialna,kar je preveč je preveč:grrr::grrr::grrr::grrr:

Anonimen -> oče ali žival??? (4.4.2005 9:31:08)

Tjaša še prav imaš:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Še opredelitev zverina je premila za tak osebek.

Anonimen -> oče ali žival??? (4.4.2005 9:32:26)

Tjaša, dobro povedano.

Ob takih zgodbah ostanem brez besed in v tej naši ljubi hlapčevski državi človek res ne ve, kaj mu je ob takih prizorih storiti. Saj nič ne deluje, kot bi moralo.

zana21 -> oče ali žival??? (4.4.2005 9:55:48)

Jaz sem 2 tedna nazaj enako dozivela v europarku.Ampak takrat je mama otroka lasala in grabla ra nadlaket.Ko nisem mogla vec bit tiho,sem ji kar rekla ce je potegjena al rabi eno vzgojno izobrazevanje.TEPLA GA JE;KER NI HOTO JEST!
Zraven pa je bil oce,ki ni rekel niti besedice,otrok pa star okoli 6 let.
Zadavla bi jo lahko

puncica -> oče ali žival??? (4.4.2005 10:10:17)

Ne morem verjet a kr tako ju je pretepel tam za mizo. Mater tud jst bi mu kake krepke povedala, pa se zdrla na njega, če je žval ne človek. Mater sem zdej besna, ja uboga punčka in fantek.:((:((:((

sašaš -> oče ali žival??? (4.4.2005 10:38:41)

:grrr: ...jest mam vse kocine pokonc...:grrr:

Pa s Tjašo se tud strinjam!;)

Lp :muca:

borovnička -> oče ali žival??? (4.4.2005 10:38:44)

Pupe moje, vidm, da ste tud ve zgrožene ob tej zgodbi in tud ve ne veste kaj bi blo najboljš narest v takem primeru tko kot jest ne.

Ja mali je bil tepen, ker je bil premajhen, da bi lahko segel na mizo pa prijel kozarec. Hvala ne vem komu, da je bil paprinat, ker ne vem kaj bi mu naredil, če bi bil steklen in bi se razbil. Punčka jih je pa dobila samo zato, ker je v strahu spustila svoj sendviček. Men pritisk naraste že ob sami misli na to kaj je ta norc delal z njima.

Menda to ni bilo prvič. V ta lokal večkrat zahajajo in ta idijot vedno dela kakšne take scene pred ostalimi ljudmi.

No jest vem, da če ga naslednjič srečam, pa samo da glas povzdigne nad njima, jest mu oči izkopljem, pol nej me pa toži! Me nič ne briga!

borovnička -> oče ali žival??? (4.4.2005 10:39:45)

a da bi dala v časopis objavit? a mislite, da se bo kdo ob tem zamislil?

borovnička -> oče ali žival??? (4.4.2005 10:45:24)

tommy, če ga dobim, pa še slikam po vrhu, grem s sliko direkt na policijo pa na socialno in naredim tak rompompom, da se še dolg ne bo nehal kadit.

ta naša socialna pa tud gniloba od gnilobe.

borovnička -> oče ali žival??? (4.4.2005 11:02:03)

tommy, v tem lokalu dela moj nečak, tako da če bo treba priče najdit, jih jest takoj 10 pripeljem.

Zdej je pa treba samo v prežo in če ga vidim,takoj pograbim še par ljudi ki bi to videli in gremo na policijo.

Na žalost pa je takih primerov še ogromno. :((Takih, ki se dogajajo za 4 stenami domov in se jih ne vidi. Še živet ne začnejo pa že okušajo te grozote.:((

L&F&B -> oče ali žival??? (4.4.2005 11:11:40)

Borovnička, sej sploh ne morem verjet, da je blo to res tako...Že pol manj bi blo grozno, grozno...Jaz pa mislim, da kdor se tako izživlja nad otroci, da bi moral biti kaznovan. Samo glede tega je naša država gnila. Slabo mi rata pred ljudmi, ki mislijo, da so otroci njihova lastnina in da lahko delajo z njimi kar hočejo.

ZARA -> oče ali žival??? (4.4.2005 12:28:08)

ojoj borovnicka,prava grozljivka...ubogi detki,kako so nekaterim dani kruti starsi...taki si res ne zasluzijo imet otrok!!!
PFEJ!!!

kofetek2010 -> oče ali žival??? (4.4.2005 12:31:52)

eno je kar vidimo, da počnejo s svojimi otroci, kaj šele počnejo, ko jih nihče ne vidi????????:zmeden2::grrr::zmeden2:

bunkica -> oče ali žival??? (4.4.2005 13:26:35)

O marička!Presnet :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:!Zdej k sm prebrala mi je kr sapo vzelo.Škoda,da se nisi spomnla,pa ga poslikala,pa magar sam s tel.fotoaparatom.Pol p takoj u cajtnge!Jaz se tut prijatlci ne bi pustla odvlečt,bi ga kar jst verjetn zagrabla.Ubogi otroci.Kaj jim pol pomaga vse nakupljeno,če nimajo starševske ljubezni,pa glih to najbolj rabijo!Take bi trebalo nekam na hladno zapret,pa jih tko čist počas mučit.

bunkica -> oče ali žival??? (4.4.2005 13:40:23)

Ja,bi res blo najboljš,da tko nardiš,kot je svetoval Tommy.Posliki,člank napiši in pošlji na več naslovov cajtng .Me zanima kaka faca bo ko bo sam sebe vidu,bumbar eden,terorist sadističn.,.....UF!

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>