borovnička -> oče ali žival??? (4.4.2005 1:23:39)
|
S kolegico sediva v enem lokalčku in pijeva kavico. Pa pride en zelo, zelo zrihtan gospod s svojim sinčkom, po najini presoji je bil star nekje 3 leta in pa s hčerkico, nekje 5 let staro. Tudi mala dva zelo lepo oblečena in dajala sta vtis zelo vzgojenih otrok iz malo premožnejše družine. Prišli so iz McDonaldsa in oče lepo zloži vse iz vrečke, na mizo. Vse lepo in prav. Potem pa, saj veste kako so malčki. Velika miza, nizek stol, da malček komaj vidi na mizo, rokice pa prekratke in mali ponesreči polije kokakolo po mizi, po tleh in seveda po sebi. Oče se razjezi, ustane in odrine stol, začne kričat (dobesedno) na malega, mu prekolne mamo, zgrabi malega zadaj za ovratnik, ga dvigne s stola, mu jih naloži par krepkih po riti in ga trdo postavi na tla. No, na to burno reakcijo očeta, se je tudi punčka ustrašla in ji je hamburger padel iz rok. Ko oče to vidi, zgrabi malo za lase, jo dvigne v zrak (ne pretiravam!!!) in jo začne lasat. Ker sta se mala dva seveda jokala, ga je še bolj razjezilo in je oba še enkrat udaril po obrazu. Potem se je usedel in v miru, kot da ni blo nič, spil svojo kavico. Mala dva sta okamenela sedela na stolih in tiho so jima solzice tekle. Srce se mi je trgalo. Punce, jest vam ne znam povedat z besedam kuga bi tej živali nardila. Men je pokrov dvignil, sem zavpila nad njim, ko je malega začel in če me ne bi kolegica odvlekla ven iz lokala, ne vem kako bi se končal. No on je bil potem še pogumen in nekaj brundal nazaj. Sej nisem vedla kaj naj... pokličem policijo? Sem bla tako šokirana in jezna hkrati, da niti razmišljat nisem mogla. Dejte mi povedat kje je tukaj meja? A če je otrok tvoj, res lahko z njim počneš kar ti paše? Povejte mi svoje mnenje in kaj bi ve naredile na mojem mestu!? :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|