Pri kolikih se je UZ zmotil (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KMALU -> Pri kolikih se je UZ zmotil (3.4.2005 23:14:00)

pri spolu?
Ste bile presenecene ko ste rodile fantka namesto puncke in obratno?

teja21 -> Pri kolikih se je UZ zmotil (3.4.2005 23:42:32)

ojla
jaz ravno zaradi tega ne upam vprašat!
ali si bila presenečena??

dory -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 7:34:04)

Pri meni je bil tocen...:)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2005 8:45:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

NinKa -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 9:26:33)

Pri men so se orng vsekali. Moj G. je cel čas trdil, da bo punčka. Pa ni bla....

Ne moreš verjet kako presenečenje je blo, ko je ven "skočil" fantek.

Jaz sem bla vesela, ker sem od vsega začetka želela :modri:, moj dragi pa :roza:.

Sicer pa se mi zdi,d a pri prvem je tako ali tako vseeno kaj dobiš, sam da je zdravo in veselo.

NinKa
:sloncek::kuza::sloncek:

Teni_ -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 9:32:55)

Meni je moja ginekologinja rekla, da je verjetno punčka, ampak naj se ne zanašam na to. Pa je bila punčka.

lP,
Mojca:nosecka:

tulipan -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 9:34:40)

Ne vem še, meni je bilo v 12.t na morfologiji in v 21t na UZ jasno videt fanta...Lahko povem avgusta... :)

Mojca P. -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 9:41:44)

Pri 12 tednih naj bi bila puncka, vmes fantek, spet puncka in potem fantek:zmeden:. Mislim res so se zmisljevali:)-.. Najprej cisto nic nisem verjela, kasneje pa se je na slikici tocno videlo (lulek in jajcka)in bi tezko rekel, da gre za puncko.
Vedno mi je sicer naredila slikico, pa je bilo bolj slabo videt, pa se rekla je, da pred 25 tedni so lahko jajcka majhna al pa klitoris mal vecji:zmeden: in ni lahko razlocit, ker se se vse iz dneva v dan spreminja in dobiva priblizno pravo obliko.
No, od 27 tedna dalje sem ji res kar verjela in ga celo upala nagovarjat kot fantka:duda:-je bla ful ocitna slikica!!
:rozica:

Teya -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 10:57:54)

če prav razumem, pride večkrat do presenečenja, kadar G napove punčko?? napoved za fantka je bolj sigurna?
pozdravček....:rozica:

Anonimen -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 11:03:43)

Ne, tudi za fantka ni čisto sigurno. Poznam eno na forumu, ki so ji zatrdili, da bo fantek, pa je bila punčka. Meni je G rekel, da bo najbrž fantek, da pa ga ne držati za besedo. Sicer je pozneje tudi moj partner na UZ jasno videl lulčka ali mošnjo, sta ju z G skupno občudovala. Meni pa nikoli nič jasno, še sedaj, ko imam doma kaseto z ultrazvoja, nimam pojma kje je kaj, niti za roke in noge, kaj šele za kaj drugega.

Anonimen -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 11:44:31)

Men je rekla da je fantek, vendar ne 100% , kajti lahko ima pupika sramne ustnice zelo povecane in zgleda vse skupaj kot jajčke!:)
Drugače pa se tak nima veliko za zmotit, ce ni fantek je pa punčka..sta mozni le 2 varjanti!:)-:bravo::)-:ups:

kofetek2010 -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 12:00:24)

G je rekel, da bo :modri:, ker ima pištolo in ni se zmotil!
kaj bo pa tokrat, bomo pa videli!

:nosecka:jana73

Urška// -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 13:58:15)

oj

Meni so do zdaj, ko sem v 33t trije G napovedali pupiko, tak da upam da bo res, ker imamo doma ze vse roza:bravo:.Pa se moj:love: si je ful pupiko zelel.No videli bomo pa maja, ze komaj cakam.

papa

Urska//in:roza::duda:

pravljica -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 17:10:59)

meni je že na NS v 13. tednu povedala, da bi naj bil fantek...potem tudi na morfologiji, moja G pa ni niko videla (so ble zmeraj nogice skupaj)...ampak na video posnetku je še moja sestra videla jajčka in lulčka, čeprav midva nočeva nobenemu povedat kaj bo ;)

mammy26 -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 19:25:12)

sedaj ste pa že mene čisto zmešale. Pri prvem se je res videl lulček, pri drugi mi je najprej napovedala fantka, potem pa to ni bila več sigurna, in res je bila punčka. Sedaj so mi na uz rekli da bo punčka.Prosim, če si lahko za sekundo vzamete čas, in si v mojem albumu pogledate sliko št. 7, iz katere naj bi bila razvidna šiša in mi poveste kaj vi vidite. Ker pa že imamo večino stvari nakupljenih v seveda punčkastih barvah, me pa sedaj že res zanima ali so se zmotili ali ne! Čeprav je tako vseeno saj imamo že par.

Hvala, pa brez zamere.

Lp, :nosecka: 31t 5/7

maya1 -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 21:02:37)

mammy26

meni se zdi, da je na sliki lulček.
pa brez zamere.
lp
maya1

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

mammy26 -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 21:20:37)

ni zamere, saj je vseeno kaj bo, da bo le normalno. Ampak zanimivo je bilo poslušati kako je zdravnica tako močno govorila da je to šiša in tako naprej...tako da smo se sedaj že čisto pripravili na punčko. Čeprav je za moje razvajanje punčke dovolj hči. In bi skoraj rajši imela še enega pobiča, saj je tudi moj sin zlati fant, moj cartl, in oba sta moj največji ponos.

Hvala.

kofetek2010 -> Pri kolikih se je UZ zmotil (4.4.2005 21:38:14)

mammy26 - zgleda tako kot UZ pri mojem sinu... ;)

Tina31 -> Pri kolikih se je UZ zmotil (5.4.2005 9:32:33)

mammy26,
jaz pa nimam pojma, kje in kako se kaj vidi.
Nam so napovedali fantka.

Amoss -> Pri kolikih se je UZ zmotil (5.4.2005 10:46:10)

mammy26, meni se tudi zdi bolj kot fantek.
Meni so napovedali 2 krat punčko, jaz pa imam ekstremno močen občutek da bo fantek.9nebesa
Ima katera izkušnje z dr.Čuičom iz MB porodnišnice.On mi je namreč dvakrat napovedal punčko.:(Jaz pa si zelo želim fantka.Kaj naj poslušam zdravnika ali svoj občutek.Sicer pa imam čez 3 tedne UZ pri moji ginekologinji, pa upam da se bo videlo.Takrat bo 35 teden.:bravo:
Kaj je kateri od vas napovedoval dr.Čuič in kaj je bilo, saj sem slišala da se velikokrat zmoti:((

pravljica -> Pri kolikih se je UZ zmotil (5.4.2005 10:56:12)

mammy, pri mojem :modri: se vidi tako kot pri tvoji šiši, ampak vmes je še lulček ;)

čaki grem gledat, če lahko dam v album...

KATY&TIMMY -> Pri kolikih se je UZ zmotil (5.4.2005 21:28:46)

meni je nekje v 13-14 tednu napovedal :modri: .sicer sem na uz tudi jaz vidla dve žogici:ups:sem pa v 8 mesecu še enkrat za sigurno vprašala in mi je točno pokazal "vidite to je lulek to pa jajčka":ups: tako lepo je bilo vidno da ni bila mogoča pomota:)-:)-:)-

Natas@ -> Pri kolikih se je UZ zmotil (6.4.2005 18:28:09)

Meni je pri 20 tednu rekla, da bo fantek, potem pa mi je še malo pred porodom še ena druga ginek. povedala, da bo fantek. Sem pa tudi sama vedla da bo fantek še preden so mi povedali (ali pa se mi je uresničila želja da bi emala fantka).
Lp

Stran: [1]