Centrum materna - bruhanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Centrum materna - bruhanje (8.12.2008 9:36:18)

Ejla,
dejte mi pomagat oz. mi svetovat.

Sem v 25.tednu nosečnosti in se mi zadnje čase 1x dnevno pojavi bruhanje...nekaj časa po tem, ko sem vzela Centrum materna.

Par dni ga nisem vzela (zaradi tega, da ugotovim, če je prav zaradi tega) in dejansko tiste dni tudi bruhala nisem.

Se vam je tudi vam to zgodilo oz. dogaja? Zakaj je temu tako? Mogoče spijem premalo vode, ali kaj?

katra55 -> RE: Centrum materna - bruhanje (8.12.2008 9:39:20)

Mogoče jih ne prenašaš dobro, poskusi kake druge tablete(Elevit, Centramed mami).

Anonimen -> RE: Centrum materna - bruhanje (8.12.2008 9:41:40)

Jih jemljem od kar sem zvedla, da sem noseča in vse do tedna nazaj takih problemov nisem imela. Prav zato mi ni nič več jasno.

manna -> RE: Centrum materna - bruhanje (8.12.2008 10:55:17)

Jej samo Tifol. 

bamoocham -> RE: Centrum materna - bruhanje (8.12.2008 11:17:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jih jemljem od kar sem zvedla, da sem noseča in vse do tedna nazaj takih problemov nisem imela. Prav zato mi ni nič več jasno.

Enako pri meni.

Blueeyes -> RE: Centrum materna - bruhanje (8.12.2008 14:52:06)

vsak mam drugačen odziv na tablete... jz npr sem bruhala na Elevit, zdej po ostalih pa ne

Anonimen -> RE: Centrum materna - bruhanje (10.12.2008 13:04:45)

In kakšne so še druge tbl, ki so zanosečnice (vitamini,minerali,...) poleg Elevita?

Sm se odločla, da poskušam zamenjati. Upam, da ne bom tud pol bruhala.

Hope2 -> RE: Centrum materna - bruhanje (10.12.2008 13:25:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In kakšne so še druge tbl, ki so zanosečnice (vitamini,minerali,...) poleg Elevita?

Ti je že prej ena napisala centramed mami. Jaz sem tega jemala brez problemov, še zdaj ko dojim jih jem. So mi pa definitivno boljše kot elevit, ker elevit ima A vitamin ki se kopiči, medtem ko centramed mami ima A vitamin v obliki betakarotena, ki se izloča.Pa še lažje se jih golta, ker so manjše, elevit pa so kot kake konjske tablete[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]