|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritiskanje "tam spodaj"
7.12.2008 21:59:20   
SCENIC
Sem v 16.tednu, doma imam 14-mesečnega otroka. Zadnje časa se mi dogaja, da če preveč časa stojim, naprimer da likam ali če nosi otroka v naročju me dol spodaj tako pritiska kot v 1.nosečnosti na koncu, recimo zadnji mesec ko otrok z glavico pritiska in se pripravlja na rojstvo. Če sedim je ok. Se še kateri to dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritiskanje "tam spodaj"
7.12.2008 22:02:11   
Nezy85
Mogoče pa nizko nosiš?user posted image

(odgovor članu SCENIC)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2008 23:15:25   
Anonimen
Meni se je (se mi) dogajalo isto v tej drugi nosečnosti, imam pa 20. mesečnega otroka, pa smo prišli so 30t zaenkrat. Po mojem so zrahljane vezi tam spodaj in je tak občutek. Vsaj jaz si tako razlagam, ker je vedno pri G vse ok, maternični vrat dolg, zaprt. Aja, pa ne nosim nizko.

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2008 0:10:31   
bjondi
Sem v 12 tednu in ,ko res cel dan stojim ali nekaj delam me prot večeru začne bolet spodaj,
kar pa  mi da vedet ,da se uležem in počivam...G pravi,da je to samo znak,da se nekaj
novega dogaja ,ker sem user posted image in ,ko pride do bolečine naj počivam...vzdigujem pa ne težkih stvari,
ker mi ni gud...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2008 6:31:49   
bskrle
To so vezi. Ponavadi sem dobila take občutke, če sem kaj preveč delala ali bila utrujena.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2008 6:48:46   
pokec3609
jst sem v 15 tednu in imam isti problem.
se boš mogoče smejala, toda men pomaga če grem takrat seksat.
zgleda da se potem to vse nazaj porine al kaj ne vem, toda potem je za kar nekaj ur dobro.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?