Anonimen -> RE: Splahnela erekcija (2.3.2009 9:50:58)
|
nova anonimna Tudi jaz sem v podobni situaciji, ki pa se vleče že nekaj let. Nisem neprivlačna, moram reči, da sem kar v redu baba. Mož preprosto ne more. Ko se želim pogovoriti z njim, moram izbrati res tak trenutek, da želi govoriti o tem, vendar nič pametnega ne pove. Pravi, da on ne ve vzroka, zakaj. Midva sva seksala v zadnjem času recimo 1x na dva meseca. Ko sem dala zadnjič pobudo, da bi seksala (moram reči, da se zelo težko zadržujem v abstinenci) mu je preprosto po dveh minutah padel dol. Ko sem ga vprašala, zakaj, ni odgovoril nič in še do danes nisem dobila odgovora. Preprosto molči o tem. Po drugi strani pa sem zasledila, da veliko gleda te stvari na internetu. Odprla sem eno stran in videla, da tam seksajo prav nenormalno ( pa ne, da bi jaz bila proti neobičajnim seksom). Ampak v troje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Mislim, da je eden od vzrokov v njegovo nemoči ta, da je neprestano pod stresom, živčnostjo, nikoli se ne zna sprostiti ( razen, če ga je prevec pod kapo), kadi nenormalno.
|
|
|
|