Anonimen -> RE: noseča in sva spustila notri (7.12.2008 20:55:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne , to nič ne škoduje tvojemu pikcu , si lahko brez skrbi.Za ostale , ki jim je pa to smešno , pa vse vedo....Ne vem al so se že pametne rodile , al so pa enostavno požrle vso pamet sveta , ker vse vedo , ja kapo dol , ful so dobre... Ne, samo meni tukaj ni logično oz. si ne znam predstalvjati, kaj ima v mislih anonimna, ki je zaklad sprejela vase, kaj da bi lahko bilo narobe? Če bi to pojasnila, bi jo morda še razumela. najprej hvala prvi za tako lep odgovor volga:ja sprašujem zato ,ker sva se trudila nekaj časa ,in ko sem zanosila nisem smela sexati 2 meseca ,potem pa sva lahk ponovno začela ,sedaj po 1 mesecu sexa pa sva rekla ,da saj ne more bit nič ,če spustiva notri in sem potem še tukaj vprašalal.Saj vprašanje ne stane nič v primerjavi s posledicami.Nisva pa sexala ,ker sem imela v 6 tednu krvavitve-zato me skrbi če bi že v prvem postu napisala, da si imela težave, bi tudi dobila normalne odgovore. za zdravo žensko je pa to vprašanje, sori k tko rečem, res butasto
|
|
|
|