Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 19:06:06
|
|
|
|
naia
|
živjo, sama se celo nosečnost barvam...kaj pa vem...verjetno škodi tok k izpušni plin k ga vohaš k greš v trgovino...moje mnenje...
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 19:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko se barvaš ,to so stare vraže
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 19:09:13
|
|
|
|
vesela veselka
|
tudi mene je to zanimalo, a ker sem glede tega dobila različna mnenja - nekateri pravijo, da se lahko brez problemo barvaš, drugi spet da je boljše da ne, sem se jaz odločila da se v nosečnosti NE BOM barvala. Kaj pa vem, mogoče zato, ker sem velik ziheraš in sem mnenja ''eh, saj bo še čas za barvanje'', otrok je na prvem mestu.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 19:09:59
|
|
|
|
daisyb
|
živjo, jaz tud ne vem koliko škodi....in sem tudi že pomislila na to. na začetku, ko nisem vedela, da sem noseča sem se barvala....in mislim, da se bom zdaj tudi....razen, če mi kdo striktno ne bo odsvetoval barvanja las. vsaka dva meseca pa skor bi mogla...že tako imam občutek, da mi nikamor ne stojijo...in je vse narobe z lasmi. če se ne bom mal zrihtala bo še slabš:-) lp, daisy
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 19:32:45
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz sem se v 1. nosečnosti barvala - zdaj se pa tudi. Je pa res, da mi frizerka vedno da preliv, ki je že v osnovi manj škodljiv, in ne prave barve.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 19:50:13
|
|
|
|
kamilija
|
Ja pravijo, da se barva zaradi hormonov lahko spremeni. Jaz sem se celo nosečnost barvala, pa se mi ni nič spremenila. Je pa res, da mam črno barvo. Sej takrat, ko maš menstruacijo ti tudi kao lahko drugače prime.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 19:55:23
|
|
|
|
*Junona*
|
Jaz se barvam na črno, ker imam ogromno sivih las, čeprav sem stara 24 let. Je pa res, da mi ne prime črno, ampak rjavo rdeče. Res smešno.
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 21:20:37
|
|
|
|
pipi
|
Meni je moj ginekolog, pa ni kaksen "salabajzer", v prvih dvanajstih tednih barvanje odsvetoval.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 21:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem se pobarvala ko sem bila kaj pa vem , ene 15 tednov noseča, pa bi se zdaj spet morala, pa sem v 28.tednu. Tudi sama se sprašujem kaj je na tem, imam pa svakinjo frizerko in pravi da da to nima nobene zveze...kaj pa vem. Malo bom še počakala. Kar pa se tiče kako barva prime, sem pa tudi jaz opazila, da mi je barva namesto črne prijela bolj na rjavo, je res da vedno zraven črne dam malenkost rjave barve, pa sem se spraševala, ali je kriva nosečnost, ali sem preveč rjave dala Sivi laski so problem...vsaj pri meni.... pa si jih raje populim, če kak ven spredaj štrli, pa mi svakinja pravi- kar delaj to, pa ti vsakič tam 3 zrastejo
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 21:27:44
|
|
|
|
zmajaz
|
Mah - če pomisliš, kaj ene delajo sebi in svojim , ko kadijo ko turki in pijejo cele litre kave, potem je eno barvanje las mačji kašelj.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in barvanje las 7.12.2008 21:55:25
|
|
|
|
Nezy85
|
Barve so škodljive, ampak da bi želev priti do kakšne zastrupitve oz. česarkoli bi se morav barvat vsaki 3-dan da bi tiste nevarne snovi res prodrle v kri in začele delovat na plod, res pa je da v času nosečnosti težje primejo!! Tak da se lahko komot barvate!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?