|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
16.7.2009 13:11:38   
smejčica

In kak napreduje hiška?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
16.7.2009 14:35:41   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Mislim, enkrat se bomo mogli res srečat na kaki pijači. user posted image

Ja itak, sem takoj zauser posted image

Jaz sem tudi danes zveda, da sma en izpit narredila, tako da.....zdaj čakama še na dva. user posted image

Malečka je pridna. Se igra.

No lepo, meni pa je Gal danes tudi, samo eno uro spaluser posted image
Sedaj pa se kopauser posted image

Kasneje bomo pa šli verjetno v šoping, ker včeraj nismo nikamor šli zaradi vročine. user posted image

Mi pa smo še hodli včeraj, sva hodla gledat za natikače za mojega, pa jih ni našel, jaz pa sem si kupla dve majčki, ker sem opazila da mi majnkajo oblačila ki so bolj elegantna, sedaj nebom mogla delat v športnih oblačilih, so tam vsi porihtani 1A, tako da bi si še rada kupla kako krilo, bom šla pol popoldan sama, ker mi ni malega zraven za vlačit, ker potem si nič ne najdemuser posted image . Bo v tem času malo pri omiuser posted image
Jutri pa se gremo menda kopat. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
16.7.2009 14:52:37   
mižek

In kak napreduje hiška?

zaenkrat stoji, ni din, dinuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
16.7.2009 20:21:20   
smejčica

Aja, torej ste bli leteči. Mi pa danes. Smo bli v šopingu. user posted image
Zbasali v voziček polno stvari....raje sploh ne vem, kolk je zneslo. user posted image

Natikače za tvojega? Kaki hervis ima običajno dobre. user posted image

Ja, saj če hočeš kaka oblačila zase najt, moreš malega doma pustit, ja. Jaz sem danes zase šla gledat kaprike in kopalke, pa sta Lejla in ati samo hodla sem pa tja. Pa ven iz trgovine, pa not nazaj, ... če bi bla sama z njo, ne bi mogla kaj pogledat. user posted image No, saj vseeno nisem našla nič od tega, kaj sem iskala. Bo treba še drugič it pogledat. user posted image

In, kake majčke boš nakupla? Pa krilo.........opa, deklina. Bo tvoj ljubosumen. user posted image Potem mu moraš pač en striptis doma zaplesat. user posted image user posted image

Midva bova pa sedaj skočla pod tuš, malečka tak aja, potem pa pred tv. Zdaj gledava vse večere neko nadaljevanko: Heroje. user posted image Marš, so dobri. Vedno komaj čakama, da izide nova sezona. user posted image user posted image Pa kar ne moreš stran, tako te pritegne. user posted image

Drugače pa nič novega. Sem že kar utrujena, glede na to, da sem že tako dooooooooolgo danes pokonci.....user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
16.7.2009 21:39:26   
mižek
dober večer,

danes pa samevamuser posted image , ampak saj je že pol večera okoli, malo še pa bom Šla spat.

Gala sem dala že ob pol sedmih spat, je bil že kar utrujen, se sprašujem kako tvoja pipika zdrži že sedaj da spi samo urco,..

Jaz pa sem našla nekaj zase in začudeno v mani, ko mi nikoli ni bilo nič všeč, danes pa sem našla srajčko pa bele elegantne hlače, vse skupaj 15 €, se je splačalo, krila pa nisem našla.
Včeraj pa sem si čisto navadne enobarvne majčke kupla v s oliveru, da lahko kombiniram k kakim elegantnim hlačam.

Ja vidim da te danes nebo več sem gor se pa jutri kaj slišimouser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
17.7.2009 10:32:14   
mižek
hej,

smejčica, spetko, donna,................KJE STE?
Tudi kake nove uporabnice ste srčno dobrodošle v družbo.user posted image Jaz sem že opravila zdravniškega, sem bila hitra, no saj sem že ob sedmih bila tam, pa ob devetih nekje sem prišla domov.user posted image
Sedaj pa sem dala malega spat, ker je že ob pol sedmih bil auf, upam samo da bo spal nekaj časa, ker včeraj je definitivno premalouser posted image

In kaj boste počele danes, ko je tako nesramno user posted image user posted image user posted image  VROČE?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
17.7.2009 10:57:42   
smejčica

Hej,

u, si bla že leteča danes. user posted image

Je priden tvoj, ko gre že tako hitro spat. user posted image

Midve sma se danes vstali 7.45. Baje ji ni blo več za ajat. user posted image
Naša enostavno nima časa za spanje, se mi zdi. Zgleda, je to preveč dolgočasno. user posted image Je pa tako, eni rabijo več spanja, drugi manj. Če pogledam, nikoli na kaj pretirano spala. Tud ko je bla mala ne. user posted image Tak pač je. In sem se spoprijaznila s tem, kaj sem pa hotla. user posted image

Prej sma ble malo zunaj, ko je blo še tak friško, sedaj sma pa že notri in trenutno papama kllobase(piščančja prsa) user posted image . Je baj dobro. user posted image

Počasi b pa tud moja šla ajat, če mi jo bo uspelo prepričat. user posted image Danes je zjutraj ob pol petih želela mleko. user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, ej. Pa ponoči ima dve flaški z malo vode pripravljeni. In seveda se je danes odločila, da ena ni fajna. user posted image user posted image Uh, mala tak komplicira že sedaj, kaj šele bo. user posted image user posted image

Drugače pa......danes boma pospravljali. Brisali prah, sesali, .... malo igrali, malo bova imeli ustvarjalne ure, malo učne ure user posted image , pa bo minlo do takrat, ko bo moj prišel domov. No, potem pa gremo na lušno. Bo mala spet uživala. user posted image user posted image
Jutri še nimamo nekih planov, (jih bomo menda sproti delali), v nedeljo nas pa ne bo doma, ker gremo k babi in dedku. user posted image

Zdaj bom šla malo gledat na ikeino stran, da vidim, če bomo kaj gor šli. In če se nam kaj splača sploh. user posted image

Kaj naj rečem, petek je in jaz sem povna energije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
17.7.2009 10:59:48   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

dober večer,

danes pa samevamuser posted image , ampak saj je že pol večera okoli, malo še pa bom Šla spat.

Gala sem dala že ob pol sedmih spat, je bil že kar utrujen, se sprašujem kako tvoja pipika zdrži že sedaj da spi samo urco,.. Oja, tako je pri nas. In še tiste ure skoraj da ne rabi. user posted image

Jaz pa sem našla nekaj zase in začudeno v mani, ko mi nikoli ni bilo nič všeč, danes pa sem našla srajčko pa bele elegantne hlače, vse skupaj 15 €, se je splačalo, krila pa nisem našla.
Mi gremo več krat tja. Moj sicer tam nikol nič ne gleda zase, ker je baje vse blek. Jaz pa še včasih najdem kaj.
Včeraj pa sem si čisto navadne enobarvne majčke kupla v s oliveru, da lahko kombiniram k kakim elegantnim hlačam.
No, super.
Ja vidim da te danes nebo več sem gor se pa jutri kaj slišimouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
17.7.2009 12:11:44   
mižek
joj smejčica, ko mi je zanimivo brat vajine prigode, po moje bi jaz crknila od smeha če bi še vaju v živo slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam da Gal začne žlubodrat, bo čisto drugače kot pa je sedaj ko mi nič ne odgovarjauser posted image

No Gal je pa dokaj pridn, zdaj spi že eno uro in pol, pa mislim da še malo bo potem pa boga vsepovsod dovolj, mislila sem it danes v MB, ker bo moj že enrat tam ob štirih v mb, ampak mi najbolj v tej hici ni za v avtouser posted image , če pa bom vstrajala doma, pa mi bo preveč tečno, pa še po plenice bo trebauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
17.7.2009 12:51:16   
smejčica

joj smejčica, ko mi je zanimivo brat vajine prigode, po moje bi jaz crknila od smeha če bi še vaju v živo slišalauser posted image

V bistvu mislim, da če bi se videli, da mala ne bi kaj ekstra povedala. Morda pa, kdo bi vedel. Sicer pa je dosti stvari, ki jih še ne zna povedal, pa pove samo del besede....glavno, da se razumemo. Recimo, da nes je bil zunaj nek tovornjak, pa ji povem, kaj je to, ker je najprej rekla, da je vlak. No, pol pa je rekla....njak-tovornjak. Ja, poskuša pač vsako besedo ponovit. In to zgleda tak, kot bi imela papigo pr bajti. user posted image

Heh, he.....saj je včasih res prav smešno. Še posebej, ko se krega name. Ni pa fajn, ker mi tolk ugovarja. Komaj člakam, da še malo zraste..... Včasih je prav sitno, ker lahko sama povej kaj če in pol se ji je treba podredit. To pa vedno ni najbolj fajn. Saj veš, za papat dobi tisto, kar če, tudi pesmice poslušama ene in iste vedno znova, ... pa take fore. Človek mora vsega se privadit.....pravi Smolar.

user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam da Gal začne žlubodrat, bo čisto drugače kot pa je sedaj ko mi nič ne odgovarjauser posted image

No Gal je pa dokaj pridn, zdaj spi že eno uro in pol, pa mislim da še malo bo potem pa boga vsepovsod dovolj, mislila sem it danes v MB, ker bo moj že enrat tam ob štirih v mb, ampak mi najbolj v tej hici ni za v avtouser posted image , če pa bom vstrajala doma, pa mi bo preveč tečno, pa še po plenice bo trebauser posted image

Jej, kaj bi jaz dala, da bi mala tak dolgo spala. Prej sma šli spat, pa še eno uro ni zdržala. user posted image user posted image
Kdaj boš kaj Gala začela odvajat od pleničke? Si kaj razmišljala o tem? Pa od flaške, dude....?
Vrjamem ja, da ti v tej vročini ni za v avto za it. Meni tud ne bi blo. Imamo še avto brez klime in je groza kam it. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.7.2009 8:30:24   
mižek

joj smejčica, ko mi je zanimivo brat vajine prigode, po moje bi jaz crknila od smeha če bi še vaju v živo slišalauser posted image

V bistvu mislim, da če bi se videli, da mala ne bi kaj ekstra povedala. Morda pa, kdo bi vedel. Sicer pa je dosti stvari, ki jih še ne zna povedal, pa pove samo del besede....glavno, da se razumemo. Recimo, da nes je bil zunaj nek tovornjak, pa ji povem, kaj je to, ker je najprej rekla, da je vlak. No, pol pa je rekla....njak-tovornjak. Ja, poskuša pač vsako besedo ponovit. In to zgleda tak, kot bi imela papigo pr bajti. user posted image

Heh, he.....saj je včasih res prav smešno. Še posebej, ko se krega name. Ni pa fajn, ker mi tolk ugovarja. Komaj člakam, da še malo zraste..... Včasih je prav sitno, ker lahko sama povej kaj če in pol se ji je treba podredit. To pa vedno ni najbolj fajn. Saj veš, za papat dobi tisto, kar če, tudi pesmice poslušama ene in iste vedno znova, ... pa take fore. Človek mora vsega se privadit.....pravi Smolar.

user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam da Gal začne žlubodrat, bo čisto drugače kot pa je sedaj ko mi nič ne odgovarjauser posted image

Jej, kaj bi jaz dala, da bi mala tak dolgo spala. Prej sma šli spat, pa še eno uro ni zdržala. user posted image user posted image
Kdaj boš kaj Gala začela odvajat od pleničke? Si kaj razmišljala o tem? Pa od flaške, dude....?
Vrjamem ja, da ti v tej vročini ni za v avto za it. Meni tud ne bi blo. Imamo še avto brez klime in je groza kam it. user posted image

hej dobro jutro, mi je včeraj vse nekaj štekalo pa se nisem mogla več oglasituser posted image
No kot vidimo so se vremenoslovci zmotili o dežeku ni ne duha ne sluhauser posted image
Danes ponoči smo bolj slabo spali, se je mali samo zbujal in premetaval, pa vročina še ga je ponoči dobla, sem mu svečko dala, da bi lahko zaspal, pa je bilo nekaj malega mir potem pa spet jok in zvijanjeuser posted image . Sedaj pa je dobre volje, tako da ne vem kaj ga to muči, no edino kašlja šeuser posted image . danes ni kopanja!user posted image

Mi bomo danes bolj doma, nimamo nobenih planov, pa ostale?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
18.7.2009 8:35:39   
mižek

Ja smejčica mi2 se že od pleničke skušava odvadit, pa mi nikak noče sedset na kahliciuser posted image , ne vem kaj mu naj obljubimuser posted image user posted image user posted image .
No od dude smo se HB že odvadili, ko še sploh ni vedel da jo ima, in je niti ni pogrešal. Flaše pa pe ne mislim vzet, ker tako kakav pije in mislim da to ni nič narobe, mene ne moti, je ostalo hrano tudi, tako da, to bi odvadila, če bi videla da drugega kot pa kakava noče pituser posted image

Pa vidve sta že kaj poskušale?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.7.2009 9:48:07   
smejčica

Dan, dan

Mi smo se danes že nekaj prek sedmo vstali. user posted image Je pa mala celo noč lepo spančkala, tako da ji je oproščeno, ker naju je tak hitro iz postelje vrgla. user posted image

Včeraj smo se kopali. Jej, se je blo fajn malo mačat, čeprav z malo več ni najbolj fajn it tja. Ona bi samo hodla tam okrog, je pa vse mokro in ji drsi. Pa samo v vodi bi bla, meni je blo pa vroče, .... eh, nič se ne boji ničesar. user posted image

Danes smo tudi doma. Sma z mojim mislila it malo v šoping za cotami, pa ne vem, če bo kaj iz tega, ker nimama varstva. Nobenega doma. user posted image user posted image Tako da se zdaj trenutno igrata, jaz pa za računalnikom. user posted image Kasneje nas pa čaka sesanje. user posted image

Vreme.....ja, do sedaj je blo lepo, zdaj pa že nekaj grmi, pa malo je dež namočo.....user posted image Tako da smo mogli kar v hišo. user posted image

Ojoj, mižek, bogi tvoj Gal. user posted image Upam, da bo čimprej zdrav. Kere svečke pa imaš? Meni se zdi, da ne kaj ekstra pomagajo. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.7.2009 9:55:45   
smejčica

Ja smejčica mi2 se že od pleničke skušava odvadit, pa mi nikak noče sedset na kahliciuser posted image , ne vem kaj mu naj obljubimuser posted image user posted image user posted image .
No od dude smo se HB že odvadili, ko še sploh ni vedel da jo ima, in je niti ni pogrešal. Flaše pa pe ne mislim vzet, ker tako kakav pije in mislim da to ni nič narobe, mene ne moti, je ostalo hrano tudi, tako da, to bi odvadila, če bi videla da drugega kot pa kakava noče pituser posted image

Pa vidve sta že kaj poskušale?

Hja, moja tud pravi, da brez pleničke ni fajn bit. user posted image Ko je zunaj še ni problema, pa je lahko brez, dokler se ne polula.....ko pa se polula, pa se začne bunit, pa jamrat...ji ful ne paše, da ji nekaj po nogah teče. user posted image . Tako da mislim, da bomo še malo počakali s pleničkami. user posted image Na kahlco mi pa tud noče it slečena. Tu pa tam gre. user posted image

Dudico še tudi ima, ko gre spat. Nekak nimam srca, da bi jo odvadila od tega, ker le ni bla dolgo dojena in sta ji flaška in duda zelo pomembni. Čez dan je pa nima že dolgo. Ma saj vem, da bi blo dobro jo odvadit, pa kaj vem....ko grema spat mi že reče dzzzzzzzzz(zobke umit), pol pa dudo in čaj(flaško vode).

Flaško še ima, ja. Tu in tam podnevi, da pije vodo....čeprav že ful rada sama pije iz kozarčka in vse manj gre preko. user posted image in pa ponoči obvezno. Pa zjutraj mleko tud spije poflaški. Je prva stvar, ko se zjutraj zbudi...mami, mleko. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
18.7.2009 15:24:51   
mižek
Ja smejčica, to pa je problem če nimate varstva, mi pa smo danes doma, in prav paše, Gal je že imel popoldanski počitek.
Je bil danes pri kosilu prav priden, je jedel vse od krompirja do čevapov, pe paradižnik je grickaluser posted image user posted image user posted image .
Sedaj sta bila z mojim zunaj, jaz pa sem imela celih pet minut mir, ker jima oz mojemu ni bilo zunaj za bituser posted image
Danes pa ne gremo nikamor, razen mogoče k babici in dedeku, potem pa bo ura že tak čas da gre mali ajat,....Upam da bo danes bolje spaluser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.7.2009 16:34:32   
donna22
Prav zanimivo vaju je brat user posted image Pridem večkrat pogledat user posted image

Moja pupa je prav pridna user posted image Večinoma samo je in spi, tu pa tam pa revico tudi malo zašraufa user posted image Ampak zaenkrat še ni panike ... Ko bo malo manj spala, bo pa prav zanimivo postalo user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.7.2009 17:03:54   
mižek
NO DONNA ČE NAJU JE PRAV ZANIMIVO BRAT POTEM PA SE LAHKO VEČKRAT OGLASIŠuser posted image user posted image user posted image user posted image . IN ČE JE MALA PRIDNA POTEM PA IMAŠ ITAK KAKO MINUTKO ČASA, DA NAM POROČAŠ, KAKO J BITI NOVOPEČENA MAMIuser posted image

SEM KOMAJ SEDAJ OPAZILA DA PIŠEM Z VELIKO PISAVO, PA SEDAJ NEBOM BRISALAuser posted image

TOREJ KO BOŠ IMELA KAJ ČASA, SE NAMA OGLASI KAJ:)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.7.2009 19:30:14   
mižek
Jutri bi šla malo na nek izlet, pa pojma nimam kam bi lahko šla, da še imaš otroka zraven, ima katera kako idejo?user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.7.2009 20:28:39   
smejčica

Večer. user posted image

Mižek
potem pa tvoja dva dedca res dooooooooooolgo zdržita zunaj brez tebe. user posted image user posted image

No, moja bejba že nekaj časa aja. Je kar fajn, ko se tako hitro vstane zjutraj....pa celi dan nimamo problemov s spanjem. user posted image Dopoldan gre lepo spat ob uri in zvečer zaspi v 5 minutah. user posted image

Donna
Ja, več krat se kaj oglasi. Da midve malo obudima spomine na čas, ko so naši user posted image bli še dojenčki. user posted image
Pa da malo zvema, kako ste kaj.....
Res je, bo še zanimivo. Čakaj še malo...user posted image
In kak je mala Zala? Se je lepo navadila na novo okolje? user posted image

Mižek
Joj, jaz se včasih isto sprašujem. Nekam bi šli, pa ne vemo kam.
Kaj pa vem...na kako jezero, al pa v Mb malo v parka ali pa v Betnavo. Morda kak Ptujski grad....uf, nimam pojma. Naša gre zelo rada nekam, kjer vidi račke. user posted image
Ali pa morda celo najbolje, da si nesete nekaj za jest zraven, pa greste nekam v naravo (npr.kak travnik) in tam uživate.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.7.2009 20:52:49   
mižek

Večer. user posted image

Mižek
potem pa tvoja dva dedca res dooooooooooolgo zdržita zunaj brez tebe. user posted image user posted image

No, moja bejba že nekaj časa aja. Je kar fajn, ko se tako hitro vstane zjutraj....pa celi dan nimamo problemov s spanjem. user posted image Dopoldan gre lepo spat ob uri in zvečer zaspi v 5 minutah. user posted image
NO LEPO, TI PA VERJAMEM, DA JE FAJN, SA SE NE RABIŠ MATRAT, SEDAJ TI JE VERJETNO ŽE MALO BOLJ NAPORNO, KO JE TREBUH VSAK DAN VEČJI

Donna
Ja, več krat se kaj oglasi. Da midve malo obudima spomine na čas, ko so naši user posted image bli še dojenčki. user posted image
Pa da malo zvema, kako ste kaj.....
Res je, bo še zanimivo. Čakaj še malo...user posted image
In kak je mala Zala? Se je lepo navadila na novo okolje? user posted image

Mižek
Joj, jaz se včasih isto sprašujem. Nekam bi šli, pa ne vemo kam.
Kaj pa vem...na kako jezero, al pa v Mb malo v parka ali pa v Betnavo. Morda kak Ptujski grad....uf, nimam pojma. Naša gre zelo rada nekam, kjer vidi račke. user posted image
Ali pa morda celo najbolje, da si nesete nekaj za jest zraven, pa greste nekam v naravo (npr.kak travnik) in tam uživate.
JA SAJ BOMO JUTRI VIDELI, ČE PA SE NEBOMO NIČ SPOMNILI PA BOMO OSTALI KAR DOMA, SAJ SMO BILI DANES TUDI PA JE BILO FAJN, SMO SE DRUŽILIuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
19.7.2009 19:46:13   
smejčica

Ojli,

pozdravček. Kakoste kaj?

Mi smo pred nekaj časa že prispeli domov. Sedaj je šel ati malečko spravljat spat. Imeli smo se super.

In mižek, ste bli kje ali ste bli doma?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
19.7.2009 20:25:20   
smejčica

Haj,

spet jaz. user posted image

Vidim, da smaevam tu gor....

No, zdaj sem šla gledat, ker mojega še vedno ni iz sobe....in sem vidla, da je z malečko zaspav. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To se je zgodilo pa zdaj prvič, odkar jo imava. Pravi je, gre jo uspavat, pa sam zraven zaspi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, bom se jaz tud počasi spravla in se jima pridružim. user posted image

Nočko

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.7.2009 9:20:36   
mižek
dobro jutro,

sva že od sedmih pokonciuser posted image .
Včeraj nismo nikam šli, razen za pojstlo smo hotli it pogledat pa je bilo dol zaprto, pol pa smo bili doma in smo se družiliuser posted image

Ta teden še bo naporen, pomeni mojega nebo cele dneve, bomo pa zato naslednji teden skupaj, ima dopust, pol pa itak že grem delatuser posted image

in kaj boste počele?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.7.2009 10:13:34   
smejčica

dobro jutro,

sva že od sedmih pokonciuser posted image .
Včeraj nismo nikam šli, razen za pojstlo smo hotli it pogledat pa je bilo dol zaprto, pol pa smo bili doma in smo se družiliuser posted image

Ta teden še bo naporen, pomeni mojega nebo cele dneve, bomo pa zato naslednji teden skupaj, ima dopust, pol pa itak že grem delatuser posted image

in kaj boste počele?

Jutro, mide sma pa od osmih pokonci. user posted image
Malečka je spala celo noč. user posted image

Kako pojstlo? Za Gala al za vaju?

Saj bota pregurala še ta teden. Bo pa drug teden potem lušno. Moj bo tud menda imel dopust takrat ko tvoj. No, tak sma se menla...če si ne boma premislila. user posted image

In kaj imata danes v planu? Jaz ful nimam idej...user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
20.7.2009 10:33:55   
mižek
Ja Gal je danes tudi celo noč spal, HB, se mi je prehladil in smo prejšnji dve noči slabo spali, včeraj čez dan tudi slabo, ker ne mora dihat čez nosuser posted image .
Zdaj sem ga že dala spat, upam da bo malo dlje spal kot pa včeraj, ampak on še si kar žlubodra v postelji, sem ga zdaj glih slišalauser posted image , ne vem no zadnje dni ima neke fore, nikak da zaspi, pa mislim d ato ni kriv prehlad,...

Ja smejčica mi danes nimamo nič kaj v planu, kot vsak dan igranje, igranje pohajkovanje zunaj, malo se kregamo, veliko se imamo radiuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa tak, čakamo da ta teden mine da se bomo potem imeli lušnouser posted image .
No , če pa ima tvoj ob istem času dopust pa se morave zmenit za kavico, kaj praviš?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.