mižek -> RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE (16.7.2009 12:23:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica No, super, da sta tako dolgo ajala. Moja pa se je ob nekaj do šeste zjutraj zbudla, pa rekla čaj. [sm=smiley36.gif] Ok, ga je dobila, pa zgleda ji ni bil dovolj. Bi ona še, ker ni blo dosti v flaši. Pa sma si rekla, eh, se bomo kar vstali, ker ob pol sedmih bi se itak mogli, da sem jo porihtala, preden sem šla. Je lažje, da ji dam za jest, pa pleničko preoblečem,...ker je potem šla k omi. [sm=smiley36.gif] Sicer je pa fajn, če se prej zbudi zjutraj, ker kasneje nimama problema z dopoldanskim spanjem, zvečer jo pa tud lahko hitro spravim v posteljo. [sm=smiley36.gif] Tako da razmišljam, da bi se zdaj vedno nekje do sedme vstali. [sm=zmeden.gif] [sm=smiley1.gif] No, zdaj je spala 1 uro, jaz pa nisem mogla zaspat. Sem pa vsaj ležala zraven in se je mala zbudila z nasmeškom, ko me je zagledala tam. [sm=jezicek.gif] Ja, vroče je. Včeraj še je blo bolj. Bodo zdaj čez vikend ohladitve, menda. [sm=jezicek.gif] Kaj te je pa te tvoj tak razjezo? [sm=jezicek.gif] Mene moj že dooooooooooolgo ni, se sploh ne spomnim, kdaj nazadnje. Sicer zdaj v takem tempu, ki je bil itak nisma mela časa za to. [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Eh ne vem imava trenutno neko čudno fazo,.... Malo je tudi to krivo, ker sem vedno doma in mi je bilo tečno, pol pa sem bila sam tečna,...itd, saj veš kak to izgleda,.... Mah ne vem, upam da se bodo stvari umirile, ko bom pričela delat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|