mižek -> RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE (2.6.2009 13:26:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Res je, gužva je ja. [sm=smiley1.gif] No ja, ni panike. [sm=jezicek.gif] Ah, včasih imamo kar probleme, ker ona ne bi šla spat. [sm=smiley29.gif] . Pa sem jo pustila v dnevni, rolete dol, pa tv prižgan. Pa dudico sem ji pustila in sem šla v drug prostor, pa mi je zaspala. [sm=smiley1.gif] Na čase ma take fore, ko pa grem ven, pa lahko komot sama zaspi brez tuljenja. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] . Mižek, tvoj se rad vozi? Ja nima nič kaj proti vožnji z avtom, le z vozekom je problem. Naša ni ravno ljubitelj vožnje. Tak kakih 20 minutk do pol ure so še bo peljala, kaj pa je več, je pa že tečna, pa ji ni, .... nima ona mira tak dolgo pri miru bit. Sva pa imela ful problem stem , ko mso šli lani na morje, ko nis pal se je drl, ko pa se ni drl pa je spal, skratka bila je prava grozljivka in sem rekla da nikoli večs tako majhnim otrokom na morje,... In seveda je vsem okoli nas to tako čudno. Češ, vsi otroci se radi vozijo. Ma ja, saj ne rečem. Ko je bila mala, tud ni blo problema. Od kar pa hodi, ... pa je vožnja z njo misija nemogoče, sploh če gremo k meni domov, ker ji je predaleč. Ja letos ko smo šli v februarju v Nemčijo je celo pot prespal, in to res prespal, vozili pa smo se 12 ur In vedno poslušam, kak otroci v avtu zaspijo. Naša ne. In si niti ne predstavljam, kako bi bilo, če bi vedno, ko bi se kam peljali zaspala. [sm=smiley13.gif] Kdo bi pa potem ponoči spal? [sm=smiley13.gif] Ja nama zaspi, ampak če je utrujen, drugače ne. In zato me seveda zanima.... pozabila sem dodati, da se je ko je bil star tam nekje okrog šest mesecev, tudi konstantno drl v avtu, pol pa ga je samo od sebe minilo, tako da jaz mislim da bo tvoja pupa tudi to obdobje prerasla, in potem bo lažje, tudi za vaju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|