|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 21:14:34   
Pia73
Knjigo z naslovom Dnevnik tvojega otroštva sem izoplnjevala sinu, ki je rojen l. 2000. Mi je fajna, ker se notri opisuje tudi nosečnost. Seveda sem potem izpolnjevala tudi knjigo Moj otrok. Sedaj pa imam problem, ker ne vem kje to knjigo dobiti, če še sploh obstaja. Malo prej sem si dala se Moje malčke In Mame na kup, ker vem, da sem jo naročila po pošti in reklamo sem videla v eni reviji. Če mi katera lahko pomaga prosim povejte.

Sem pa bila v Intersparu in nimajo
v Mladinski knjigi nimajo
v Tušu nimajo
v Beby centru nimajo, imajo pa knjigo To sem jaz, ki je tudi zanimiva in jo bom kupila, če ne bom našla Dnevnik tvojega otroštva.

Lp Pia73
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 21:20:30   
Anja
Za ta drugega :duda: mam jaz tudi Dnevnik tvojega otroštva, mi je pa boljša Moj otrok :zmeden:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 21:22:23   
Anonimen
Če se ne motim, si Dnevnik mojega otroštva naročila v reviji Mama, poglej na njihovo spletno stran, če še imajo v prodaji. Mi pa imamo sicer super knjigico Mali jaz, kupljeno v Mladinski knjigi (okoli 6.000 SIT). Je ful fajn, vsebuje vse od noseče mamice do 6. rojstnega dne. Poleg tega ima še koledar, kjer vsak mesec nalepiš sliko otroka in pod dneve lahko napišeš, kaj posebnega se je zgodilo kateri dan. Jaz mu beležim vse obiske in posebne dogodke. Ta koledar lahko tudi obesiš na steno.

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 21:33:16   
Anja
Jaz kljub vsem knjigicam pišem še en 100 listni zvezek, ki bo počasi že poln (se pa narežim in zjočem, ko ga berem), madoniš kok stvari pozabimo:(

Zapisovalka ;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 21:45:53   
Pia73
Ja Anja jaz tudi, ravno danes sem vpisovala dva ocvirka in preštela; manjkajo mi še štirje listi, da bo 100 listni zvezek poln. Napišem pa kdaj je bil bolan, kaj mi je bilo in potek bolezni. Kaj je dobil za darila. Smešne dogodivščine. Prilepim kaj za kar ni drugje prostora, razna vabila, prve črke,...

Polnim pa tudi 9. album s po 300 slikami, s tem, da k vsaki sliki kaj napišem,... Hranim in lepim vse vstopnice, laske,,... Ni da ni,.....

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 21:46:38   
Pia73
Aja, Anja kje si dobila Dnevnik tvojega otroštva??? Jaz Moj otrok že imam, samo hočem OBOJE!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 21:49:54   
Anja
Blo je darilo od snahice ;) ko je zvedela da sem noseča... dela v tiskarni :ups:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 21:59:00   
Pia73
Please vprašaj jo kje lahko to naročim,... Lepo prosim!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 22:09:31   
Anitka
Pia tudi meni je zelo všeč knjiga To sem jaz :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 22:15:17   
HuAnita
Pia, midva sva jo kupila lani takle čas pri Svetu knjige, za cca 4 čuke

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dnevnik tvojega otroštva
3.4.2005 22:19:17   
Pia73
Anita pa ne Dnevnik tvojega otroštva? Ali pač?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dnevnik tvojega otroštva
4.4.2005 11:42:18   
Anonimen
Jaz imam :To sem jaz!! in je superca!!:bravo:9nebesa:):sloncek:

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dnevnik tvojega otroštva
4.4.2005 14:35:31   
Anitka
Pia ja naslov je "Dnevnik mojega otroštva-To sem jaz". Iamjo jo pa v Baby Centru.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......