Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 21:20:30
|
|
|
|
Anja
|
Za ta drugega :duda: mam jaz tudi Dnevnik tvojega otroštva, mi je pa boljša Moj otrok :zmeden:
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 21:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ne motim, si Dnevnik mojega otroštva naročila v reviji Mama, poglej na njihovo spletno stran, če še imajo v prodaji. Mi pa imamo sicer super knjigico Mali jaz, kupljeno v Mladinski knjigi (okoli 6.000 SIT). Je ful fajn, vsebuje vse od noseče mamice do 6. rojstnega dne. Poleg tega ima še koledar, kjer vsak mesec nalepiš sliko otroka in pod dneve lahko napišeš, kaj posebnega se je zgodilo kateri dan. Jaz mu beležim vse obiske in posebne dogodke. Ta koledar lahko tudi obesiš na steno.
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 21:33:16
|
|
|
|
Anja
|
Jaz kljub vsem knjigicam pišem še en 100 listni zvezek, ki bo počasi že poln (se pa narežim in zjočem, ko ga berem), madoniš kok stvari pozabimo:( Zapisovalka ;)
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 21:45:53
|
|
|
|
Pia73
|
Ja Anja jaz tudi, ravno danes sem vpisovala dva ocvirka in preštela; manjkajo mi še štirje listi, da bo 100 listni zvezek poln. Napišem pa kdaj je bil bolan, kaj mi je bilo in potek bolezni. Kaj je dobil za darila. Smešne dogodivščine. Prilepim kaj za kar ni drugje prostora, razna vabila, prve črke,... Polnim pa tudi 9. album s po 300 slikami, s tem, da k vsaki sliki kaj napišem,... Hranim in lepim vse vstopnice, laske,,... Ni da ni,.....
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 21:46:38
|
|
|
|
Pia73
|
Aja, Anja kje si dobila Dnevnik tvojega otroštva??? Jaz Moj otrok že imam, samo hočem OBOJE!
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 21:49:54
|
|
|
|
Anja
|
Blo je darilo od snahice ;) ko je zvedela da sem noseča... dela v tiskarni :ups:
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 21:59:00
|
|
|
|
Pia73
|
Please vprašaj jo kje lahko to naročim,... Lepo prosim!
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 22:09:31
|
|
|
|
Anitka
|
Pia tudi meni je zelo všeč knjiga To sem jaz :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 22:15:17
|
|
|
|
HuAnita
|
Pia, midva sva jo kupila lani takle čas pri Svetu knjige, za cca 4 čuke
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 3.4.2005 22:19:17
|
|
|
|
Pia73
|
Anita pa ne Dnevnik tvojega otroštva? Ali pač?
|
|
|
|
Dnevnik tvojega otroštva 4.4.2005 11:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam :To sem jaz!! in je superca!!:bravo:9nebesa:):sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......