RE: Kake privilegije ima trije3? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam >> Dobrodelnost

Sporočilo

buček -> RE: Kake privilegije ima trije3? (7.12.2008 22:26:00)

mah ja ...sve se vrača ,sve se plača... meni to ne vzame volje da pomagam, me pa jezi da pride pomoč v napačne roke....

marjetica23 -> RE: Kake privilegije ima trije3? (8.12.2008 17:00:14)

nemorem verjet ,kaj ima od tega ,da druge nateguje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Grahec -> RE: Kake privilegije ima trije3? (9.12.2008 12:27:13)

Tudi jaz sem mislila, da je sploh na RR forum dobrodelnost, forum ene prijetne družbice žensk, ki ponudijo pomoč, ko jo lahko oziroma jo sprejmejo, kadar jo potrebujejo..., saj ne pozabimo, v veliki večini tako tudi je! Kot povsod pa se najde tisti 1 procent ali pa še manj, ko pa izkorišča in meče slabo luč na vse skupaj!

Jerneja_ -> RE: Kake privilegije ima trije3? (9.12.2008 15:40:12)

Pozdravljene,

tema je umaknjena, da preverimo zadevo in uporabnico obvestimo o možni blokadi na forumu.  
Podoben primer je že bil prav na forumu dobrodelnost, ko je ena izmed uporabnic prosila za stvari, nato pa jih drugje prodajala.

Hvala za vaše razumevanje.

marjetica23 -> RE: Kake privilegije ima trije3? (9.12.2008 16:30:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Pozdravljene,

tema je umaknjena, da preverimo zadevo in uporabnico obvestimo o možni blokadi na forumu.  
Podoben primer je že bil prav na forumu dobrodelnost, ko je ena izmed uporabnic prosila za stvari, nato pa jih drugje prodajala.

aja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ELMA -> RE: Kake privilegije ima trije3? (9.12.2008 18:04:49)

Pozdravljene,

Kr ukrepajte [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

zmajaz -> RE: Kake privilegije ima trije3? (9.12.2008 18:10:34)

Pozdravljene,

No, potem pa v redu. Če rabite še kake dodatne informacije, pa javite - jaz vem še verjetno največ o vsem skupaj.

Petr_a -> RE: Kake privilegije ima trije3? (9.12.2008 18:16:57)

Blokada naj bo,ampak njene podatke pa pustite,saj drugače se bo še nekdo nategnil.
Pa če nima statičnega IP-ja ,je ne boste mogli blokirat.Se bo lahko na novo prijavila pod drugim nickom

sirenetta -> RE: Kake privilegije ima trije3? (17.12.2008 23:56:06)

No pa še tukaj (sem isto napisala na MON):

Za vse, ki pošteno kupujemo ali podarjamo, kaj bi lahko tiste  uporabnice, ki poznate identito goljufivke, napisale vsaj prve začetnice imena in priimka (tako da če ne prej pri nakazilu na TRR poštekamo, da gre za to osebo, saj se izpiše ime in priimek lastnika TRR-ja tako na banki kot s klikom).

Lahko mi pošljete tudi na ZS, če se ne želite izpostavljati, tiste, ki veste kdo to je.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]